Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

A što je najÄudnije od svega Španjolac je, a ponaša se tako netipiÄno za jednog Španjolca - nema glumatanja, bacanja po travnjaku, izležavanja, foliranja, simuliranja. Mata ko da nema veze sa Španjolskom - ne ponaša se kao zvijezda i Äastan je i pošten što je rijetkost na Pirinejskom poluotoku. Možda ga zbog tog Real, a pogotovo Barcelona nisu htjeli u svojim redovima. Naime moraš biti dobro pokvaren i bezobrazan, nepošten i neÄastan da bi igrao u taj dvojac. Za njih su igrači tima Mascherano, Busquets, Dani Alevs, Cristiano Ronaldo, Ramos i ostala ciganija. Mata je gospodin za sve njih! Mata jednostavno isijava nekom skromnošću, pristojnošću i dobrotom, Dovoljno ga je vidjeti ovako na ulicama Londona ko kakvog siromaha: article-2054778-0E92C3D900000578-866_468 Zapravo najviše me podsjeća na Javiera Zanettija svojim manirima koji je sličan Mati, kao Äovjek (ne kao igrač naravno). Matu treba pod svaku cijenu zadržati do kraja karijere u klubu, dati mu plaću koju poželi, ugoditi mu, jer će nam svima donijeti dosta radosti. I veća je Äast u klubu imati jednog Matu, nego npr Messija malog miša padaviÄarskog.

Točno tako, kad ga vidiš ovako reko bi klasični Englez.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

E bravo, skidam kapu za komentar! ;)

Sve ste rekli momci. Mata nema nicega ciganskog (spanskog) u sebi. Mata je gospodin!

Kao sto anketa kaze, najvece pojacanje zadnjih par sezona.

Triput mi je draze, jer smo ga maznuli Arsenalu ispred nosa.

off topic: Citao sam negde, da bi Arsenal u januaru mogao poslati ponudu za Gotzea, vrednu 25 miliona funti, i da bi ona najverovatnije bila prihvacena. Ajde Romane, nabroj im 30 komada, pa da slavimo svi !!!

Nego, o Mati...

Pa, vi ste sve rekli. Mogu jedino da dodam da je jako tesko igracu, sa strane, da se u prvoj sezoni tako dobro uklopi i adaptira na Premijer ligu, i da su retki oni, koji su u tome uspeli. Drago mi je, da je jedan od njih bas u redovima Plavaca ! Igra fantasticno, njegovi potezi zabavljaju publiku, i pre svega, korstan je za tim. To je trener znao da nagradi, dajuci mu potpunu slobodu kretanja u napadu, na sta mu Mata odlicno uzvraca.

Da je Roman znao prezaliti 100-ku, za sva tri bisera Valencie, pa da nas Bog vidi. Ali dobro, kako je - tako je...

Buducnost Celsija pociva na Mati, i mogu samo da mu pozelim sto duzi i uspesniji boravak medju Plavcima.

Svi smo doveli po jednog Španjolca u ekipu. Mi Matu, City Silvu, a Arsenal Artetu tj. Argetu paštetu xD ...A sad ozbiljno, mi i City smo pogodili. Mislim da Mata nije ni najmanje lošiji od Silve. I mislim da bi se super slagao sa Goetzeom.

Svi smo doveli po jednog Španjolca u ekipu. Mi Matu, City Silvu, a Arsenal Artetu tj. Argetu paštetu xD ...A sad ozbiljno, mi i City smo pogodili. Mislim da Mata nije ni najmanje lošiji od Silve. I mislim da bi se super slagao sa Goetzeom.

Ma dodat mu Gotzea ili Hazarda i to bi perverzija bila.. Malo bi im vremena trebalo da se uigraju, ali onda......

Mata = Äarobnjak

Španer onaj pravi može potegnut ,odlično proigrava ,solidan dribling ima,dobar udarac iz daljine.

Malo sam bio skeptičan zbog njegovog dolaska no demantirao me u potpunosti.

Šteta što nam je to jedini igrač takvog stila u momčadi.

Slazem se da je jedno od najvecih pojacanja u zadnjih nekoliko godina..

Nego pricate za tog gotzea. Ne znam ja bil se on snasao u Eng. jer malo je njemaca bilo igracina u nekoj lizi osim bundeslige.

Ako bi mogao birati onda bi to vec hazard bio.. :)

Ja mislim da je on najbolje pojacanje u Romanovoj eri :) teske rijeci padose ali zaista mislim da je tako :)

I mislio sam da ce neko reci sta je sa Drogbom ili Essienom ili Ashleyem, naravno sve su ovo bila velika pojacanja i njihov doprinos klubu je neupitan.. ali ovo je nekako prvi igrac koji je kreativan, savrsen tehnicar pravi umjetnik na terenu, fantazista :)

http://www.youtube.com/watch?v=hOhjimWwNP0

Da se podsjetimo naseg madjionicara, sta je uradio sve dosad.

Samo fali protiv City-a ona dva-tri poteza ...

Odlican video , uostalom kakav moze biti ako je to Mata ! ;)

Ovo necu nikad zaboraviti !

!

;)

Joj sjecam se kada je ovaj video izasao, svi se nalozili... I kada smo ja i ekipa zakupili termin u dvorani, jedan lik je pokusao ovo uraditi, stao na loptu i sjebao zglob. :D

Ali u svakom slucaju, Mata nam je biser, trebamo ga cuvati. Da je jos dvojicu takvih u ekipi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.