23. decembar 2011.14 god. comment_12349 Igracina koja je to vec dokazala dosta puta,samo da ga ozljede zaobicu i biti ce sve super. To da je najbolji transfer u romanovoj eri on mora dokazati a prema onome sto su Drogba,Essien i Cole pokazali on mora jos da se trudi.A i uostalom nitko ne zna od nas kako ce da igra u nastavku svoje karijere ali na dobrom je putu. Prijavi
29. decembar 2011.14 god. comment_13086 http://www.youtube.com/watch?v=vE_bdgAeWHg&feature=g-vrec&context=G2d9b4e9RVAAAAAAAAAg Cevapi sa ponu luka ! Prijavi
31. decembar 2011.14 god. comment_13446 Jos da igra prirodnu poziciju kakav bi tek onda bio..ne mogu ni zamislit..;) Prijavi
8. januar 2012.14 god. comment_15455 [b] [size=3][font=arial,helvetica,sans-serif]Zanimljiv podatak; -Juan Mata je zabio gol u debiju za Chelsea u Premier Ligi, Ligi Prvaka i FA Cupu! Svih 6 golova dao je na SB-u! [/font][/size][/b] Prijavi
8. januar 2012.14 god. comment_15535 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1326040344' post='15455'] [b] [size=3][font=arial,helvetica,sans-serif]Zanimljiv podatak; -Juan Mata je zabio gol u debiju za Chelsea u Premier Ligi, Ligi Prvaka i FA Cupu! Svih 6 golova dao je na SB-u! [/font] [/size][/b] [/quote] To sam i ja htjeo napisati. Sve i jedan gol na SB-u. Navijači ga obožavaju Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19344 Počelo me brinuti što se ovaj čovjek počeo lagano utapati u sivilo momčadi. Zadnje tri utakmice je po mojim procjenama stagnirao i nadam se da će se vratiti u formu iz listopada i studenog. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19345 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327184798' post='19344'] Počelo me brinuti što se ovaj čovjek počeo lagano utapati u sivilo momčadi. Zadnje tri utakmice je po mojim procjenama stagnirao i nadam se da će se vratiti u formu iz listopada i studenog. [/quote] hahah upravo mi to i moj otac govori Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19346 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327184798' post='19344']Počelo me brinuti što se ovaj čovjek počeo lagano utapati u sivilo momčadi. Zadnje tri utakmice je po mojim procjenama stagnirao i nadam se da će se vratiti u formu iz listopada i studenog.[/quote] Kakvog bi mi samo igrača dobili da imamo kvalitetnu zamjenu za rotaciju. Al de ti se bakći sa Maloudom, Kalouom i ostalim kurcima palcima. Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19379 Ofalio je sigurno zbog umora. Frajer svaku tekmu igra,a nema ga ko zamjeniti. Nije me iznenadilo, to što mu je opala forma. Al nadam se da će se dići što prije. Prijavi
21. januar 2012.14 god. Autor comment_19388 E da nije Josh poslan na posudbu, mogao bi Mata igrati 60-70 min po utakmici i bio bi puno bolji... Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19394 Moramo dovesti nekog da preuzme dio tereta od Mate.. skoro svi napadi idu preko njega, pogotovo kada pocnemo juriti rezz.. Prijavi
21. januar 2012.14 god. Autor comment_19397 Možda bi se dalo gurati Lalkoviča i Piazona sad, al neće to Andre, njemu je draži Malouda (SAMO DA MI JE ZNAT ZAŠTO) Prijavi
21. januar 2012.14 god. comment_19405 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327188662' post='19397'] Možda bi se dalo gurati Lalkoviča i Piazona sad, al neće to Andre, njemu je draži Malouda (SAMO DA MI JE ZNAT ZAŠTO) [/quote] Ako nije smio forsirati Lukakua definitivno nece ni Piazona i Lalkovica. Nama on hrabrosti za to. Najveci engeski talen poslan na posudbu u Swensea. Prije toga nije odigrao ni 3 utakmice u PL iako smo svi ocekivali da ce redovno igrati . Bertrand- unatoc dosta gresaka Colea nikako ne dobija priliku, kao i Lukaku igra za drugi tim. Ne sjecam se kad sam ga zadnji put vidio. Za lukakua sam vec rekao u njegovoj temi. Tako da mislim da je mala sansa da Piazon i Lalkovic dobiju sansu. Ocekivao sam vise od Andrea po pitanju mladih igraca samo Sturridge kojeg mora stavljati u ekipu s obzirom na vrhunske partije. Prijavi
21. januar 2012.14 god. Autor comment_19411 [quote name='chelseafan97' timestamp='1327189223' post='19405'] Ako nije smio forsirati Lukakua definitivno nece ni Piazona i Lalkovica. Nama on hrabrosti za to. Najveci engeski talen poslan na posudbu u Swensea. Prije toga nije odigrao ni 3 utakmice u PL iako smo svi ocekivali da ce redovno igrati . Bertrand- unatoc dosta gresaka Colea nikako ne dobija priliku, kao i Lukaku igra za drugi tim. Ne sjecam se kad sam ga zadnji put vidio. Za lukakua sam vec rekao u njegovoj temi. Tako da mislim da je mala sansa da Piazon i Lalkovic dobiju sansu. Ocekivao sam vise od Andrea po pitanju mladih igraca samo Sturridge kojeg mora stavljati u ekipu s obzirom na vrhunske partije.[/quote] A čak ni te vrhunske partije Sturridgea nisu više vrhunske, nisam ga vidio još od utakmice s Wiganom nigdje. Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19438 ni Mata ni Danny se nisu pojavili na tekmi danas...šteta jer smo ih trebali Prijavi
22. januar 2012.14 god. comment_19465 Meni nije ovo jasno: Prvobitna formacija Mata----------Sturridge ------Lampard--------- Poslije ozljede Lamparda: Mata-----------Sturridge -------Malouda---------- Ne kužim zašto Malouda nije išao na krilo a Mata u sredinu a ne obrnuto. Pa valjda je više Mata za desetku i kreativnost a Malouda koji je čisto krilo za prodore po linijama. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22181 [img]http://the4thofficial.co.uk/wp-content/uploads/2011/06/Juan-Mata.jpg[/img] Kako fino izgleda kad se obrije i osisa Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22191 Ja ba. I ja ne kontam zašto je onako zapušten cijelo vrijeme. Kod nas su sve neki šminkeri, pa čudi me zašto se ne ogleda na njih. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22199 ma ja bi i matu i stturidgea malo na klupu pa bi se oni brzo vratili u formu napad torres lukaku formacija 4-4-2 al samo steta sto boas nema mozga Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.