Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Joe Cole je mozda i najbolje krilo koje je igralo u Chelsea, a Robben je tada bio jako mlad i talentovan igrac i pruzao je dobre partije a u Bayern je stigao sa dosta vise iskustva i liga im je slicnija holandskoj tako da necude dobre partije

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

http://www.chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/311-lampard-mata-je-na%C5%A1-novi-zola

Vrlo smjela izjava našeg Franka. Iz njegovih usta u Božje uÄi, tj. da Mata i bude bolji od Zole, da postane još veća legenda. I imaju isti karakter - tj. i Mata je Äovjek od Äasti, vidi se na njemu, nije lukav i pokvaren kao igrači Barcelone i Real Madrida.

• 3 sedmice kasnije...

Tata Mata od zanata - najbolje pojačanje u zadnjih nekoliko sezona. Čovjek koji je 2 dana nakon dolaska u klub zabio, šta više reći! :) Za razliku od onog 50 milijunskog seronje :)

Ovaj igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu!

Nije prepotentan, ne glumi zvijezdu, a opet fantastican igrac. Cak mislim da je i skroman momak, a kada vidim da ga neko udari na terenu, srce mi se slomi. :D Nadam se da ce igrati dugo godina za Plavce.

http://www.youtube.c...h?v=svH1iwXHZCU

Ovog igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu!

Nije prepotentan, ne glumi zvijezdu, a opet fantastican igrac. Cak mislim da je i skroman momak, a kada vidim da ga neko udari na terenu, srce mi se slomi. :D Nadam se da ce igrati dugo godina za Plavce.

I meni isto.

I oduševio me kad je ovo uradio :)

Ovog igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu!

A što je najÄudnije od svega Španjolac je, a ponaša se tako netipiÄno za jednog Španjolca - nema glumatanja, bacanja po travnjaku, izležavanja, foliranja, simuliranja. Mata ko da nema veze sa Španjolskom - ne ponaša se kao zvijezda i Äastan je i pošten što je rijetkost na Pirinejskom poluotoku. Možda ga zbog tog Real, a pogotovo Barcelona nisu htjeli u svojim redovima. Naime moraš biti dobro pokvaren i bezobrazan, nepošten i neÄastan da bi igrao u taj dvojac. Za njih su igrači tima Mascherano, Busquets, Dani Alevs, Cristiano Ronaldo, Ramos i ostala ciganija. Mata je gospodin za sve njih! Mata jednostavno isijava nekom skromnošću, pristojnošću i dobrotom, Dovoljno ga je vidjeti ovako na ulicama Londona ko kakvog siromaha:

article-2054778-0E92C3D900000578-866_468

Zapravo najviše me podsjeća na Javiera Zanettija svojim manirima koji je sličan Mati, kao Äovjek (ne kao igrač naravno). Matu treba pod svaku cijenu zadržati do kraja karijere u klubu, dati mu plaću koju poželi, ugoditi mu, jer će nam svima donijeti dosta radosti. I veća je Äast u klubu imati jednog Matu, nego npr Messija malog miša padaviÄarskog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.