30. oktobar 2011.14 god. comment_5147 Joe Cole je mozda i najbolje krilo koje je igralo u Chelsea, a Robben je tada bio jako mlad i talentovan igrac i pruzao je dobre partije a u Bayern je stigao sa dosta vise iskustva i liga im je slicnija holandskoj tako da necude dobre partije Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5154 Ja također kao i svi vi želim da Mata uspješnim nastupima za Plavce prestigne i Colea i Robbena i da postane legenda. Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5175 po meni se je vec upisao u legende Chelsea... to je nevjerojatno kolko ga obozavam... predobar igrac... :) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5792 hahahhahaha :) :). Gledao sam ovo davno. Mislim da je ovo bilo na SP u Južnoj Africi. Zaista maestralan potez :) :) Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6037 http://www.chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/311-lampard-mata-je-na%C5%A1-novi-zola Vrlo smjela izjava našeg Franka. Iz njegovih usta u Božje uÄi, tj. da Mata i bude bolji od Zole, da postane još veća legenda. I imaju isti karakter - tj. i Mata je Äovjek od Äasti, vidi se na njemu, nije lukav i pokvaren kao igrači Barcelone i Real Madrida. Prijavi
7. novembar 2011.14 god. comment_6040 Da, Mata je dobar k'o kruh, vidi mu se u oÄima. Da. Mata je Äista suprotnost u odnosu na npr. Dani Alvesa koji ima facu kao da bi rođenu majku zalampao. Prijavi
7. novembar 2011.14 god. Autor comment_6052 Da. Mata je Äista suprotnost u odnosu na npr. Dani Alvesa koji ima facu kao da bi rođenu majku zalampao. Ili Mascherana koji ti slomije nogu i onda se kune rođenom majkom i svim bogovima i svecima da te nije tako. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8681 Tata Mata od zanata - najbolje pojačanje u zadnjih nekoliko sezona. Čovjek koji je 2 dana nakon dolaska u klub zabio, šta više reći! :) Za razliku od onog 50 milijunskog seronje :) Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8688 Da nam je u januaru barem jos 2 pojacanja kao Mata bili bi na konju ! :D Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9348 Mata different class. 37/38 passes completed, 12/12 in attacking positions, 4 chances created, 1 assist. IgraÄina ! Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9349 i onda mi recite da AVB ne zna koje igrace treba dovesti ! Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9359 i onda mi recite da AVB ne zna koje igrace treba dovesti ! Potpis ! Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9382 bez obzira na sve Mata me najviše podsjeća na Lamparda iz 2004. i 2005. godine. Prijavi
4. decembar 2011.14 god. comment_9552 Ovaj igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu! Nije prepotentan, ne glumi zvijezdu, a opet fantastican igrac. Cak mislim da je i skroman momak, a kada vidim da ga neko udari na terenu, srce mi se slomi. Nadam se da ce igrati dugo godina za Plavce. http://www.youtube.c...h?v=svH1iwXHZCU Prijavi
4. decembar 2011.14 god. comment_9564 Evo jedna odlična Matina slika, može se uvijek iskoristiti za sig: Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9635 Ovog igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu! Nije prepotentan, ne glumi zvijezdu, a opet fantastican igrac. Cak mislim da je i skroman momak, a kada vidim da ga neko udari na terenu, srce mi se slomi. Nadam se da ce igrati dugo godina za Plavce. http://www.youtube.c...h?v=svH1iwXHZCU I meni isto. I oduševio me kad je ovo uradio :) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9642 Ovog igrac mi je za ovako kratko vrijeme prirastao srcu! Nije prepotentan, ne glumi zvijezdu, a opet fantastican igrac. Cak mislim da je i skroman momak, a kada vidim da ga neko udari na terenu, srce mi se slomi. Nadam se da ce igrati dugo godina za Plavce. http://www.youtube.c...h?v=svH1iwXHZCU A što je najÄudnije od svega Španjolac je, a ponaša se tako netipiÄno za jednog Španjolca - nema glumatanja, bacanja po travnjaku, izležavanja, foliranja, simuliranja. Mata ko da nema veze sa Španjolskom - ne ponaša se kao zvijezda i Äastan je i pošten što je rijetkost na Pirinejskom poluotoku. Možda ga zbog tog Real, a pogotovo Barcelona nisu htjeli u svojim redovima. Naime moraš biti dobro pokvaren i bezobrazan, nepošten i neÄastan da bi igrao u taj dvojac. Za njih su igrači tima Mascherano, Busquets, Dani Alevs, Cristiano Ronaldo, Ramos i ostala ciganija. Mata je gospodin za sve njih! Mata jednostavno isijava nekom skromnošću, pristojnošću i dobrotom, Dovoljno ga je vidjeti ovako na ulicama Londona ko kakvog siromaha: Zapravo najviše me podsjeća na Javiera Zanettija svojim manirima koji je sličan Mati, kao Äovjek (ne kao igrač naravno). Matu treba pod svaku cijenu zadržati do kraja karijere u klubu, dati mu plaću koju poželi, ugoditi mu, jer će nam svima donijeti dosta radosti. I veća je Äast u klubu imati jednog Matu, nego npr Messija malog miša padaviÄarskog. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.