Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

gledo sam 30-ak zadnjih minuta utakmice ÄŒeška - Španija.Zaista je lijepo bilo vidjeti koliko Silva i Mata dobro kombinuju i kako se nadoponjuju jer se vrlo dobro poznaju iz Valencije. Zaista bi bila odliÄna stvar da je i Silva došao u Chelsea ali šta je tu je :D :D.

Sjajan gol Mate, sjajno je osjetio prazan prostor, odliÄno. Zaista vjerujem da će kroz neko vrijeme postati jedan od najboljih svjetskih igraÄa, a već je postao jedan od glavnih ako ne glavni kotaÄić u našoj igri. :D :D

strašan igraÄ, dovoÄ‘enje mate najbolji potez u posljednjih nekoliko godina :D :D Mata je tip igraÄa naš onakav kakav nam je trebao, jedan voÄ‘a na terenu, brz, tehniÄar a i uz to timski igraÄ. Samo da ovako nastavi :D

• 2 sedmice kasnije...

da ga ne ureknemo.. :-p

ja mislim da njemu uopste kila ne treba... imaju oni odredjenu kilazu koliko smiju imati najmanje i najvise i mislim da to svi profesionalni klubovi rade na pripremama i tokom cijelog prvenstva... da mu treba koja kila, on bi se morao udebljati vec davno,... uostalom sa kilama nestaje brzina i okretnost, tako da je meni ovakav kakav je sada IDEALAN....

• Autor

Jedini koji može popraviti budućnost tima i na kojeg se treba ugledati !

Sad da je jedini, nije. Ali definitivno jest najsvjetlija toÄka naše ekipe i vidim ga kao budućeg kapetana nakon JT-a. Njega ili Davida.

Klanjam mu se za današnju predstavu, kao i sve prethodne.

• Autor

Mata je najbolje krilo koje smo imali nakon Robbena i Joe Colea.

Ne bih rekao da se ijedan od njih dvojice može mjeriti s njim, Robben je kod nas bio ništa više nego solidan, a Joe Colea štakorÄinu neću ni spominjat.

Joe je bio igraÄina, a Robben fantastiÄno krilo. Mata je više playmaker, sliÄno Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo Äuvati. Ali svakako da nam treba i jedno klasiÄno krilo jer nemamo nijednog (Danny je prirodno špica). ;)

Joe je bio igraÄina, a Robben fantastiÄno krilo. Mata je više playmaker, sliÄno Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo Äuvati. Ali svakako da nam treba i jedno klasiÄno krilo jer nemamo nijednog (Danny je prirodno špica). ;)

avb se ne slaze s tobom, ako nisi primjetia stavlja lukakua na krilu :P :P :P :P

Ne bih rekao da se ijedan od njih dvojice može mjeriti s njim, Robben je kod nas bio ništa više nego solidan, a Joe Colea štakorÄinu neću ni spominjat.

Ma o Äemu ti priÄaš care? Robben je službena legenda Chelseaja, a Joe Cole jedan od naših vrhunskih igraÄa zadnjih 10ak godina dok ga ozljede nisu poÄele zezati.

• Autor

Ma o Äemu ti priÄaš care? Robben je službena legenda Chelseaja, a Joe Cole jedan od naših vrhunskih igraÄa zadnjih 10ak godina dok ga ozljede nisu poÄele zezati.

Usporedi Robbenove igre u Bayernu, pogotovo sezona 2009./10., Robbenove igre kod nas, i Matine sadašnje igre.

Mislim da bi ipak Mata trebao biti ispred Robbena, ukoliko nastavi ovako.

Joe Colea se ne želim prisjećati jer me razoÄarao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.