7. oktobar 2011.14 god. comment_3137 http://www.youtube.com/watch?v=2215GmdxCyo&feature=player_embedded Prijavi
7. oktobar 2011.14 god. comment_3142 Nevjerojatan je, ja sam siguran da će on postati naš najbolji igraÄ. Prijavi
9. oktobar 2011.14 god. comment_3199 gledo sam 30-ak zadnjih minuta utakmice ÄŒeška - Španija.Zaista je lijepo bilo vidjeti koliko Silva i Mata dobro kombinuju i kako se nadoponjuju jer se vrlo dobro poznaju iz Valencije. Zaista bi bila odliÄna stvar da je i Silva došao u Chelsea ali šta je tu je :D. Sjajan gol Mate, sjajno je osjetio prazan prostor, odliÄno. Zaista vjerujem da će kroz neko vrijeme postati jedan od najboljih svjetskih igraÄa, a već je postao jedan od glavnih ako ne glavni kotaÄić u našoj igri. :D Prijavi
16. oktobar 2011.14 god. comment_3547 http://www.youtube.com/watch?v=wfZeMWDX3yE&feature=player_embedded Prijavi
16. oktobar 2011.14 god. comment_3550 http://www.youtube.c...player_embedded E da.. da bi to bilo savršeno treba nešto poslije tog i napravit a ne onako mlako predati loptu. Ali svaka mu Äast, takve poteze Stamford Bridge rijetko kad vidi Prijavi
16. oktobar 2011.14 god. comment_3551 Koliko on samo finti ima u nogama, samo sto to ne pokazuje cesto jer je prije svega timski igrac Prijavi
16. oktobar 2011.14 god. comment_3552 strašan igraÄ, dovoÄ‘enje mate najbolji potez u posljednjih nekoliko godina :D Mata je tip igraÄa naš onakav kakav nam je trebao, jedan voÄ‘a na terenu, brz, tehniÄar a i uz to timski igraÄ. Samo da ovako nastavi :D Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4420 da ga ne ureknemo.. :-pja mislim da njemu uopste kila ne treba... imaju oni odredjenu kilazu koliko smiju imati najmanje i najvise i mislim da to svi profesionalni klubovi rade na pripremama i tokom cijelog prvenstva... da mu treba koja kila, on bi se morao udebljati vec davno,... uostalom sa kilama nestaje brzina i okretnost, tako da je meni ovakav kakav je sada IDEALAN.... Prijavi
28. oktobar 2011.14 god. Autor comment_4861 Izišao malo u grad... moda mu nije jaÄa strana :D Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4875 moda mu nije jaÄa strana Ti si modni kritiÄar inaÄe ili ? Modni maÄak iz Dubrovnika :D Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_4922 Od mene veliki naklon za sve ove odlicne partije do sada, jedina svijetla tacka protiv Arsenala Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. comment_5034 Jedini koji može popraviti budućnost tima i na kojeg se treba ugledati ! Prijavi
29. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5038 Jedini koji može popraviti budućnost tima i na kojeg se treba ugledati ! Sad da je jedini, nije. Ali definitivno jest najsvjetlija toÄka naše ekipe i vidim ga kao budućeg kapetana nakon JT-a. Njega ili Davida. Klanjam mu se za današnju predstavu, kao i sve prethodne. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5084 Mata je najbolje krilo koje smo imali nakon Robbena i Joe Colea. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5113 Mata je najbolje krilo koje smo imali nakon Robbena i Joe Colea. Ne bih rekao da se ijedan od njih dvojice može mjeriti s njim, Robben je kod nas bio ništa više nego solidan, a Joe Colea štakorÄinu neću ni spominjat. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5117 Joe je bio igraÄina, a Robben fantastiÄno krilo. Mata je više playmaker, sliÄno Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo Äuvati. Ali svakako da nam treba i jedno klasiÄno krilo jer nemamo nijednog (Danny je prirodno špica). ;) Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5128 Joe je bio igraÄina, a Robben fantastiÄno krilo. Mata je više playmaker, sliÄno Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo Äuvati. Ali svakako da nam treba i jedno klasiÄno krilo jer nemamo nijednog (Danny je prirodno špica). Joe je bio igraÄina, a Robben fantastiÄno krilo. Mata je više playmaker, sliÄno Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo Äuvati. Ali svakako da nam treba i jedno klasiÄno krilo jer nemamo nijednog (Danny je prirodno špica). avb se ne slaze s tobom, ako nisi primjetia stavlja lukakua na krilu :P :P Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. comment_5132 Ne bih rekao da se ijedan od njih dvojice može mjeriti s njim, Robben je kod nas bio ništa više nego solidan, a Joe Colea štakorÄinu neću ni spominjat. Ma o Äemu ti priÄaš care? Robben je službena legenda Chelseaja, a Joe Cole jedan od naših vrhunskih igraÄa zadnjih 10ak godina dok ga ozljede nisu poÄele zezati. Prijavi
30. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5133 Ma o Äemu ti priÄaš care? Robben je službena legenda Chelseaja, a Joe Cole jedan od naših vrhunskih igraÄa zadnjih 10ak godina dok ga ozljede nisu poÄele zezati. Usporedi Robbenove igre u Bayernu, pogotovo sezona 2009./10., Robbenove igre kod nas, i Matine sadašnje igre. Mislim da bi ipak Mata trebao biti ispred Robbena, ukoliko nastavi ovako. Joe Colea se ne želim prisjećati jer me razoÄarao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.