Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 685
  • Pregledi 43,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zamisli onda zadnju liniju sa njim Fofanom i Colwillom. Ne bi mogli sačuvati ni word dokument.

• Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Treba ostaviti ovog isprdka ali zato prodavati i posuđivati Colwilla, Gilmoura i Gallaghera, tako se to radi 

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u Marcos Alonso (2016-2022, 154 nastupa)
  • 2 sedmice kasnije...

Da napisem koju za ovog lika.

Mislim sta reci, toliko nas je izludjivao s opet kad pogledas dao je veliki doprinos u nekim nasim titulama, pogotovo u sezoni sa Conteom.

On nije uopste bio los igrac ali smo mi kao navijaci zeljeli boljeg od njega. 

Meni ce ostat upamcen kao jedan od najboljih strelaca kada je pozicija beka u pitanju. 

Sveukupno kada se izvagaju neke stvari, rekao bih da je dao vise dobrog nego loseg za ovaj klub.

16 minutes ago, hamco said:

Da napisem koju za ovog lika.

Mislim sta reci, toliko nas je izludjivao s opet kad pogledas dao je veliki doprinos u nekim nasim titulama, pogotovo u sezoni sa Conteom.

On nije uopste bio los igrac ali smo mi kao navijaci zeljeli boljeg od njega. 

Meni ce ostat upamcen kao jedan od najboljih strelaca kada je pozicija beka u pitanju. 

Sveukupno kada se izvagaju neke stvari, rekao bih da je dao vise dobrog nego loseg za ovaj klub.

Je, svojim odlaskom.

Salim se, svi znamo njegove pluseve i minuse, ovisno u kojem sistemu se igra, i hvala mu na dobrim stvarima a jos mu vise hvala na odlasku. Bas me eto razveselio odlaskom jer ne mogu ocima vidjeti takve polumrtve igrace sporije od magle.

Opravdao je uloženi novac to sigurno, znamo da je prve dvije sezone Alonso svima bio drag. Poslije kako su se treneri i formacije mijenjale vidjeli su se njegovi nedostatci, tj. da ne postoji u odbrani, lakše je bilo kad se igra sa tri stopera dok je u formaciji sa dva to izgledalo kriminalno. 

Na kraju i kad se igralo sa 3 stopera nije mogao da izgura dosta dobrih utakmica uzastopno jednostavno brzo mu se nakupi umor i to je to. Iako smo svi jedva čekali da ode, ostaće u dobrom sjećanju. Ipak nije on kriv što ga je trener forsirao iako su nekada imali možda i boljih igrača u ponudi

Nek je otisao vala vise, kako je krenulo mislio sam da ce klub poceti vlasnike mjenjati i da ce Alonso opet ostati.

Nema se tu sta reci, realno taraba lik, koji je imao šlifa u napadu. Trebalo ga je mudrije iskorištavati, ali nismo. Mogao je on komotno neku utakmicu dosta blize protivnickom golu odigrati jer zna cojk sutnuti, zna zabiti.

Nek si otisao, ne vracaj se vise.

• 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

pogledajte 2 gola Bayerna sinoć protiv Barcelone, i dobro ispratite šta radi i gdje se nalazi Alonso..btw pomogao mu i Christensen :D

BLAŽENI BIO DAN KAD JE NAPUSTIO CHELSEA

Ne treba se radovati tudjoj nesreci, obice nam se to o glavu. Secam se da smo se radovali Kurtoi kad je gresio na pocetku pa postao najbolji golman sveta i kljucan igrac reala. Mozda nama tako ćućurelja propadne 

Ajmo alonso da se oporavis i ponovo budes onaj stari 

Meni je bio solidan,  cak i vise od toga. Napadao ga Sane 1v1 i ne sjecam se da ga je ijednom prosao.  Sto se tice gola L. Hernandesa mogu podijeliti krivicu onaj koga je lopta preskocila na prvoj stativi, Ter Stegen kojem lopta pada na 3 metra (to se Cortoisu nikad ne bi desilo)  i Alonsu kojem je umakao igrac. 

• 4 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Zelim da javno istupim i da se izvinim ovoj igracini. Tako je to u zivotu, shvatis neciji znacaj tek kad ga izgubis (malo sentimentalnog proseravanja).

Ovaj Car je za kerusu Roberto Carlos. Oprosti mi Alonso, ja sebi nikada necu.

KLASETINA!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.