13. august 2022.4 god. comment_331926 Smiješno je što se iko od vas ponadao da barsa neće moći registrovati igrače ili tome slično, logično da će se neka pronevjera i neka "prodaja" smisliti Prijavi
18. august 2022.4 god. Autor comment_332324 Vratio se našim treninzima, navodno i dalje je sve dogovoreno ali trenira s nama. LOL Izgleda da se nećemo riješiti ovog krpelja. Prijavi
19. august 2022.4 god. comment_332402 Znaci ne dolazi Fofana, Cucurella igra levog stopera i Alonso komandant na levoj strani. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333468 Da napisem koju za ovog lika. Mislim sta reci, toliko nas je izludjivao s opet kad pogledas dao je veliki doprinos u nekim nasim titulama, pogotovo u sezoni sa Conteom. On nije uopste bio los igrac ali smo mi kao navijaci zeljeli boljeg od njega. Meni ce ostat upamcen kao jedan od najboljih strelaca kada je pozicija beka u pitanju. Sveukupno kada se izvagaju neke stvari, rekao bih da je dao vise dobrog nego loseg za ovaj klub. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333469 16 minutes ago, hamco said: Da napisem koju za ovog lika. Mislim sta reci, toliko nas je izludjivao s opet kad pogledas dao je veliki doprinos u nekim nasim titulama, pogotovo u sezoni sa Conteom. On nije uopste bio los igrac ali smo mi kao navijaci zeljeli boljeg od njega. Meni ce ostat upamcen kao jedan od najboljih strelaca kada je pozicija beka u pitanju. Sveukupno kada se izvagaju neke stvari, rekao bih da je dao vise dobrog nego loseg za ovaj klub. Je, svojim odlaskom. Salim se, svi znamo njegove pluseve i minuse, ovisno u kojem sistemu se igra, i hvala mu na dobrim stvarima a jos mu vise hvala na odlasku. Bas me eto razveselio odlaskom jer ne mogu ocima vidjeti takve polumrtve igrace sporije od magle. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333476 Opravdao je uloženi novac to sigurno, znamo da je prve dvije sezone Alonso svima bio drag. Poslije kako su se treneri i formacije mijenjale vidjeli su se njegovi nedostatci, tj. da ne postoji u odbrani, lakše je bilo kad se igra sa tri stopera dok je u formaciji sa dva to izgledalo kriminalno. Na kraju i kad se igralo sa 3 stopera nije mogao da izgura dosta dobrih utakmica uzastopno jednostavno brzo mu se nakupi umor i to je to. Iako smo svi jedva čekali da ode, ostaće u dobrom sjećanju. Ipak nije on kriv što ga je trener forsirao iako su nekada imali možda i boljih igrača u ponudi Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333481 Nek je otisao vala vise, kako je krenulo mislio sam da ce klub poceti vlasnike mjenjati i da ce Alonso opet ostati. Nema se tu sta reci, realno taraba lik, koji je imao šlifa u napadu. Trebalo ga je mudrije iskorištavati, ali nismo. Mogao je on komotno neku utakmicu dosta blize protivnickom golu odigrati jer zna cojk sutnuti, zna zabiti. Nek si otisao, ne vracaj se vise. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333482 Zbogom sine Marcosa Alonsa i unuče Marcosa Alonsa i simpatijo Nebojše Viškovića. Hvala za period kod Contea, odlaziš dvije godine prekasno. Kad se sve sabere bio je dobra kupovina. Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333510 Hvala na vrhunskom professionalizmu svih ovih godina. Tvoja nas je levica mnogo puta obradovala. Srecno dalje. Da se ne zaboravi. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_334331 HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA pogledajte 2 gola Bayerna sinoć protiv Barcelone, i dobro ispratite šta radi i gdje se nalazi Alonso..btw pomogao mu i Christensen BLAŽENI BIO DAN KAD JE NAPUSTIO CHELSEA Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334336 Ne treba se radovati tudjoj nesreci, obice nam se to o glavu. Secam se da smo se radovali Kurtoi kad je gresio na pocetku pa postao najbolji golman sveta i kljucan igrac reala. Mozda nama tako ćućurelja propadne Ajmo alonso da se oporavis i ponovo budes onaj stari Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334340 Taj film sa Alonslowom neces gledati klicko, klasicni Alonslow je bio na jucerasnjoj utakmici dobar prema naprijed pozadi beskoristan. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334342 Meni je bio solidan, cak i vise od toga. Napadao ga Sane 1v1 i ne sjecam se da ga je ijednom prosao. Sto se tice gola L. Hernandesa mogu podijeliti krivicu onaj koga je lopta preskocila na prvoj stativi, Ter Stegen kojem lopta pada na 3 metra (to se Cortoisu nikad ne bi desilo) i Alonsu kojem je umakao igrac. Prijavi
10. oktobar 2022.3 god. comment_335000 Igrao štopera u formaciji sa 4 nazad. Pa to ni Tuchelu ne bi palo na pamet. Prijavi
1. novembar 2022.3 god. comment_335944 Igra štopera večeras protiv Plzena, sve sam vidio. Skače na centaršut pored lopte. 🤣 Vidi se i po rezultatu. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335953 valjda dozivi tu jednu utakmicu gdje ce igrati kao napadac Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343941 Nikad nismo izgubili utakmicu na kojoj je Alonso zabio gol (26 utakmica). Isto vrijedi i za Pedra (39 utakmica). Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344236 Zelim da javno istupim i da se izvinim ovoj igracini. Tako je to u zivotu, shvatis neciji znacaj tek kad ga izgubis (malo sentimentalnog proseravanja). Ovaj Car je za kerusu Roberto Carlos. Oprosti mi Alonso, ja sebi nikada necu. KLASETINA!!! Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344237 Unio bi danas kurtou u gol Al kad skontas da ne moze gore, molid boga da ode i ti dobijes jos vece govno onda. Dragi willian i alonso. Jebote kukuhljeb i tamo zijes sterling qrac palac Prijavi
18. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344251 Sinoć sam sanjao da Cucurella igra LCB, a Alonso LWB. Dugo ovakvu moru nisam imao. Prijavi
18. april 2023.3 god. comment_344270 Sad da je u klubu imao bi najbolju zavrsnicu u timu, garantujem. Nije A. Cole pa da se place za njim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.