11. juli 2020.6 god. comment_296326 Previse ocekujete, cojk nije jedne lopte dobio. Sredine terena nema a ovi zatvorili krila sa 5 pozadi. Ziru bi jos manje uradio nego Tammy s ovakvom igrom.Ni ja ne kontam sta ljudi hoce, prvo svi pišu da nismo prilike stvorili i onda seru po njemu. Je li njegovo da stvara prilike? Ili da zabija iz sansi kojih nije bilo? Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296327 Previse ocekujete, cojk nije jedne lopte dobio. Sredine terena nema a ovi zatvorili krila sa 5 pozadi. Ziru bi jos manje uradio nego Tammy s ovakvom igrom. Kako možeš uraditi manje od 0. Doslovno isto kao i da nije igraoNi ja ne kontam sta ljudi hoce, prvo svi pišu da nismo prilike stvorili i onda seru po njemu. Je li njegovo da stvara prilike? Ili da zabija iz sansi kojih nije bilo? Kune prošlo je vrijeme takvih napadača koji ne znaju kurca osim ošutat. Pa pogledaj svakog boljeg napadača, to sudjeluje u igri, imaju tehniku, sve Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296328 Previse ocekujete, cojk nije jedne lopte dobio. Sredine terena nema a ovi zatvorili krila sa 5 pozadi. Ziru bi jos manje uradio nego Tammy s ovakvom igrom. Sta bolan ocekujem. Cojk lopte ne zna dodati. Pada kao da padavicu ima. Osnove fudbala nije savladao. Ne znam kako nas je zavarao onim startom sezone. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296329 Svaka lopta se od njega odbila kao od drveta. To je moja kritika. Ne trrba da izmišlja šanse, ali treba znati primiti loptu ili dodati prvom do sebe. To je u prvom poluvremenu radio jako loše. Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296331 Bog te nista nije uradio. Sta mu treba servirat sve. Dobije loptu ne zna kud goni. Da makar pravi kakvog prostora nego dzaba hoda samo. Ziru ce ih makar samarat i da nema dodira s loptom. Ne bi ni ziru nista uradio al makar bi fizicki se borio sa stoperima. Ko nas jebe uglavnom Prijavi
11. juli 2020.6 god. comment_296334 Previse ocekujete Da primi loptu a da se ona ne odbije od njega tri metra? Prijavi
12. juli 2020.6 god. comment_296418 Za manje od godinu dana preći će put od prvog do trećeg napadaca. Ono što pokazuje na terenu nije dostojno nekoga ko sebe naziva profesionalnim fudbalerom. Ovaj lik je zaboravio osnove fudbala, kao što su prijem lopte, tacan pas igracu do sebe i izbegavanje ofsajd zamke. A celokupno zalaganje na terenu je ravno nuli. Treba mu dati novi ugovor, ali u petlicima, da se obnovi gradivo. Sto se prvog tima tice, mesto na tribinama dok ne nauči da poštuje onog ko ga je i stavio tu gde jeste umesto što se ponaša kao starleta i trazi pare. Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296953 Upitna budućnost u klubu, iduća godina će dati odgovor. Po meni ovo za sada nije dovoljno dobro, nisam optimističan. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297291 Drago mi je što je frizuru promijenio da napokon mogu da razlikujem njega i Hudson-Odoija izbliza. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298144 Ovog je najpametnije poslat na posudbu inace ce skroz propast. Ne mislim nista lose nego realno. Werner prvi napadac i igrat ce vecinu utakmica. A klupa on i ziru tak da nece ni s klupe uvijek dobijat priliku. Aston villa ceka Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298162 Nas najbolji strijelac ove sezone. Drzao ekipu vecim dijelom sezone, mnogo je nedostajao u jednom periodu kad se povrijedio zimus. I dalje mislim da je momak izvanredak napredak u svojoj igri ostvario. Malo ko je ocekivao ovo od Abrahama. Nadam se da ce iduce godine ponovo biti clan prvih 11 i sa jos boljim saigracima vise i golova dati. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298164 Sjebao ga je onaj pad forme kada smo ga jednostavno istrosili fizički, onda ta povreda pauza i na kraju Giroud, koji je kako god da odigra zabijao gol. Međutim, 15 golova, više nego dobro za prvu sezonu. Mislim da ce biti dosta minuta za njega i sledece sezone, bez obzira na pojacanja. O posudbi ni govora! Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298166 Sigurno da bi neki klubovi iz PL uzeli, ali ko ce nama da igra, da nam Bats bude treci napadac, ili da dovedemo jos nekog tridesetogodisnjaka? Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298173 Ak ne ode na posudbu vrlo lahko da ce propast. Sezona da se kali pa onda nek se bori s wernerom za mjesto a iskreno svejedno mi, nek grije i klupu ak hoce Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298180 Ja sam za to da ostane, trebaju nam 3 napadača. Nisam gledao previše njegove dionice na utakmici, tada sam pretežno šaltao kanale i pratio ostale rezultate. Prijavi
26. juli 2020.6 god. comment_298195 Werner je bolji napadac i svestraniji igrac od njega. Mislim da ce biti prilika i za njega, posebno sto bi mogli sljedece sezone igrati sa 2 napadaca (a i Werner moze biti iza). Bilo je previse za ocekivati da nastavi u onom tempu kao na pocetku sezone ali isto tako bilo je i utakmica gdje nije licio na profesionalnog fudbalera, gdje osnove fudbala nije radio kako treba. Prijavi
27. juli 2020.6 god. Autor comment_298203 Cuj posudba, lik je vrh igrac, i nije uopste lahko zabiti toliko golova za ovu ekipu. Jedva cekam iducu sezonu. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298206 Vrh igrac nije. Mozda bude. Ak nastavi sjedit po klupama, tesko onda. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298212 jebo sam ti milosnu majku jučer da znaš, mrš u pičku materinu sebičnu nezgrapnu!!! tebi 150 somova za igranje?? može 150somova al šamara i sve tako dok se ne dozoveš pameti i realnog svijeta...konačno mislio evo jednog domaćeg engleza da bude prvotimac napadač pravi sa 25+ golova po sezoni, i imaš potencijala i kvalitete, i sviđa mi se kako jebe mame divljačkim pressingom, i utrčava i sve ok obzirom na mladost, samo radi i bit će dobro...i kita, šta dobijem do kraja sezone, još jednog odoija u ekipi, mladu čamugu u oblacima, s nosom para atmosferu i traži ugovorčinu... na šta liči ona sebičnost jučer, pa ono forsiranje driblinga uz out liniju a imaš suigrača za dupli pass koji te loptom u for gura u prodor ka golu, pa ono trčanje udesno i zatvaranje prostora mountu s loptom umjesto da ostaneš na lijevoj strani i bar mu odvučeš igrača ako ništa..e žalosti moja, 150maraka ti ne treba dati dok se ne spustiš na zemlju. zajedno sa svojim sunarodnjakom calumom, da ne idem i njemu na temu.. puno se očekuje, nadam se s pravom, a nadam se da će očekivano i pokazati u narednoj sezoni, sretno obojici Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298215 Bit će on i iduće sezone tu, nadam se kako će se popraviti. Ovo nije dobro Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298222 Kratkorocno za chelsea je bolje da je tu i sljedece sezone pa sta Bog da. Dugorocno je bolje i za njegovu karijeru a i chelsea da negdje igra standardno, pa ak proraei, dobije iskustva imat cemo 2 top napadaca. I ja mislim da ostaje pa sta Bog da. Dobio je priliku, dobit ce ih jos ak opet zakaze sam je sebi kriv Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298234 Mislim da je za nas bolje da imamo što više opcija, jer otkud znaš kakav će ti Giroud biti. Valjda je normalno da klubovi imaju više otvorenih opcija pa neka se bori i pokaže ko je bolji. Prijavi
27. juli 2020.6 god. comment_298276 Vi stvarno mislite da u sezoni u kojoj igramo ligu, LS i dva kupa treba da udjemo sa Wernerom kao prvim napadačem i starim Ziruom? A da Abrahama šaljemo na posudbu? Ovo neka zajebancija ili sta? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.