Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 60,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo

• Pa ovo je totalni kralj, decko dominira kako igra. 

• Hvala Bogu dobro djeluje, ne izgleda mi kao da je izgubio korak brzine sto se cesto zna desiti u tim igrackim godinama poslije teze povrede. Nema ni straha, cak izgleda skoro kao stari Kante.

• Popularna objava

Ziv nam bio legendo!!!

Mais comment il s'appelle? Kanté

N'golo, N'golo Kanté

N'golo, N'golo Kanté

N'golo, N'golo Kanté

Comment il s'appelle? Kanté

N'golo, N'golo Kanté

Tuzan sam nema sta, ali uprava nema smisla za legende ni za igrace koji jos imaju sta ponuditi. Gledaju ljudi koliko moze igrati tokom godine i ova zadnja povreda je sjebala sve. Jedan od najdrazih igraca ikad. Iako je imao jos ponuditi veoma dobru sezonu, ovi ga ne zele nazalost.

Hvala ti KANTE!!!

Ma da nije bilo ove zadnje povrede ostao bi Kante 100%. Tako se i pisalo da je pred potpisom novog ugovora i jbg desi se ta povreda i kraj. 

Ne znam sa objektivne strane je ovo okej, ko garantuje da bi sljedece sezone bio zdrav i spreman? Pa i ove je odigrao 10tak utakmica a ne postaje mladji. Danak igranja na najvisem mogucem nivou je uzeo danak,nazalost. Drago mi je da je uzeo Ligu prvaka s Chelseajem, da je bio najbolji igrac u onih par utakmica nokaut faze. 

Subjektivno misljenje: Naravno da je zao svima sto ga necemo gledati vise u Plavom dresu, omiljeni igrac ne samo nas navijaca nego svih navijaca. Zao mi je sto nece imati oprostaj kakve prilici jednoj legendi. 

Takav nacin igre je uzeo danak. On je takav lik da izmedju 10 i 100 milki ne pravi razliku ali kontam da nismo previse zapinjali za njim pa zato ide. Njemu bi ovaj ritam od jedne tekme nedeljno lego savršeno jer bi mogo lakse da se revitalizuje i velika je greska sto ga nismo zadrzali. 

Legendo hvala za izorane terene. 

Valjda ne zaboravi na nas.

Mislim da je opet ova odluka ok, pocele su zezati povrede, a i pred kraj karijere, drago mi je da mu je uletio ovakav ugovor, zasluzio je.

ali falice puno. jedini igrac uz azpija koji se nije nikad zalio, nego je uvijek je sutio i radio.

Ma neka ide covjek, uzme pare ko gospodin. Legenda Chelsea, nevjerojatan fudbaler, strasno simpatičan lik i definitivno jedan od omiljenih igraca u historiji Chelsea. Pitanje je da li cemo ga ikad uspjeti zamijeniti.

Zao mi je što nije dobio ispraćaj kakav zaslužuje. Nešto se treba postaviti na Bridgeu da se ne zaboravi ova igračina.

Ma kite bi Arapi dosli da ovi nasi smradovi nisu drkali s ugovorom. Mogli su i milijardu donijeti, da je ugovor produzen dzaba im. Nemaju nasi postovanja nizasta. Handre citavu godinu dana s ugovorom i zajebavaju takvu legendu i ljudinu kao sto je Kante. Ljut sam strasno i razocaran takvim odnosom prema ovakvoj velicini.

Samo cu reci: Ngolo mali si, ali si jedan od najvecih. Sretno i svako dobro ti u zivotu zelim. Oprosti im, ne znaju sta rade.

Svakako je pitanje koliko bi bio na raspolaganju, trebalo je da ga ostave, ali sta je tu je. Mada mislim da nije najveci problem to sto je otisao vec to sto potencijalne zamjene nisu ni blizu tome. Sve neki "potencijalno" dobri igraci, sto u sustini nista nije konkretno. Sve u svemu cisto sumnjam da ce naci adekvatnu zamjenu.

Realnost je da je kante i dalje top igrac.

Isto tako i da ne moze izgurat vise sezonu. Povrede ga ubise. Vjerujem da je htio ugovor na koju godinu vise i fine pare a nasi nisu dali. Riskantno im.

Nece ovo biti problem ako se dovedu kvalitetne zamjene. Kao sto smo jorginha s enzom zamjenilo.

Caicedo umjesto kantea npr zvuci dobro  jos kovi neku zamjenu naci i bilo bi to sve top 

Kante ostaje upamcen kao igracina, legenda kluba sigurno i jedan od najboljih sto su nosili dres plavaca.

U ovoj post eri amparda drogbe  itd jedino kante i hazard ce se spominjati kao velikani kluba

• 2 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Znao sam da će ovaj dan jednom doći i nadao sam se što kasnije. Kante više nije naš igrač. Mogu biti sretan što se njegova klupska karijera većinom veže za Chelsea uz Leicesterovu bajku. Može nam biti čast što je svoje najbolje godine dao nama i što ga nikad nećemo morati gledati na suprotnoj strani. Kante nije bio samo jedan od najboljih igrača na svijetu, on je svojim odnosom i ponašanjem bio primjer za sve i na terenu i van terena. Uvijek je davao maksimum, trčao više od drugih, nikad se nije žalio i prigovarao, nikad nije radio nesportske poteze i zato je voljen i od strane suparničkih navijača. Trošio se više od drugih i zato je bio skloniji povredama, a bio nam je toliko važan da bismo ga slali na teren i nedovoljno oporavljenog. Obično je igračima potrebno nekoliko utakmica da se vrate u formu, on bi nedovoljno oporavljen od prve sekunde bio na starom nivou. Za mene je on najbolji igrač na svojoj poziciji ikada, kako god da se ona zove. Niko nije tako lako oduzimao lopte i tako dobro pokrivao teren. Neka oprosti klubu što ga je izrabljivao do krajnjih granica i skratio mu vrhunac karijere i što mu nije uvijek bio u stanju obezbijediti adekvatne saigrače za najviše domete. Zaslužio je da osvoji još više toga sa klubom. Otišao je tiho, bez velikog oproštaja kakvog je zaslužio, ali ga sigurno nije želio jer je takav. Hvala ti legendo na svemu. 

Nema potrebe da naglašavam ko mi je omiljeni fudbaler, to je valjda jasno.

• diablo_bih mijenja naslov u N'Golo Kante (2016-2023, 269 nastupa)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.