6. juni 2023.3 god. comment_345634 Omiljeni igrač ove generacije bi mogao da ode bez oproštaja od publike. Prijavi
6. juni 2023.3 god. comment_345636 Al 100 miliona za godinu, pa nije lud da bude toliko skroman. Hvala mu za sve, meni licno u top 5 igraca koji su nosili boje ovog kluba. Prijavi
6. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345637 Ziv nam bio legendo!!! Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Mais comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Comment il s'appelle? Kanté N'golo, N'golo Kanté Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345639 Tuzan sam nema sta, ali uprava nema smisla za legende ni za igrace koji jos imaju sta ponuditi. Gledaju ljudi koliko moze igrati tokom godine i ova zadnja povreda je sjebala sve. Jedan od najdrazih igraca ikad. Iako je imao jos ponuditi veoma dobru sezonu, ovi ga ne zele nazalost. Hvala ti KANTE!!! Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345641 Zamisli dođe neko i nudi ti 100 miliona po sezoni, jebenih 100 miliona po sezoni, tu staje svaki zdrav razum. Ne znam sta bi rekao osim da mi je žao da Kante ima ovakav kraj u Chelseaju, moglo je to puno bolje.. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345642 znacio bi nam mnogo sledece sezone i sto ovi nabijem ih na kurac ne vode nekog napadaca, koji ce im kurac defanzivni igrac Prijavi
7. juni 2023.3 god. Autor comment_345643 100 miliona eura po sezoni vs nikakav ugovor. Normalno da će izabrati ovo prvo. Naši su toliko odugovlačili da je trebao otići, makar iz principa. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345645 Ma da nije bilo ove zadnje povrede ostao bi Kante 100%. Tako se i pisalo da je pred potpisom novog ugovora i jbg desi se ta povreda i kraj. Ne znam sa objektivne strane je ovo okej, ko garantuje da bi sljedece sezone bio zdrav i spreman? Pa i ove je odigrao 10tak utakmica a ne postaje mladji. Danak igranja na najvisem mogucem nivou je uzeo danak,nazalost. Drago mi je da je uzeo Ligu prvaka s Chelseajem, da je bio najbolji igrac u onih par utakmica nokaut faze. Subjektivno misljenje: Naravno da je zao svima sto ga necemo gledati vise u Plavom dresu, omiljeni igrac ne samo nas navijaca nego svih navijaca. Zao mi je sto nece imati oprostaj kakve prilici jednoj legendi. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345647 Takav nacin igre je uzeo danak. On je takav lik da izmedju 10 i 100 milki ne pravi razliku ali kontam da nismo previse zapinjali za njim pa zato ide. Njemu bi ovaj ritam od jedne tekme nedeljno lego savršeno jer bi mogo lakse da se revitalizuje i velika je greska sto ga nismo zadrzali. Legendo hvala za izorane terene. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345648 Valjda ne zaboravi na nas. Mislim da je opet ova odluka ok, pocele su zezati povrede, a i pred kraj karijere, drago mi je da mu je uletio ovakav ugovor, zasluzio je. ali falice puno. jedini igrac uz azpija koji se nije nikad zalio, nego je uvijek je sutio i radio. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345649 Ma neka ide covjek, uzme pare ko gospodin. Legenda Chelsea, nevjerojatan fudbaler, strasno simpatičan lik i definitivno jedan od omiljenih igraca u historiji Chelsea. Pitanje je da li cemo ga ikad uspjeti zamijeniti. Zao mi je što nije dobio ispraćaj kakav zaslužuje. Nešto se treba postaviti na Bridgeu da se ne zaboravi ova igračina. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345650 Ma kite bi Arapi dosli da ovi nasi smradovi nisu drkali s ugovorom. Mogli su i milijardu donijeti, da je ugovor produzen dzaba im. Nemaju nasi postovanja nizasta. Handre citavu godinu dana s ugovorom i zajebavaju takvu legendu i ljudinu kao sto je Kante. Ljut sam strasno i razocaran takvim odnosom prema ovakvoj velicini. Samo cu reci: Ngolo mali si, ali si jedan od najvecih. Sretno i svako dobro ti u zivotu zelim. Oprosti im, ne znaju sta rade. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345652 Kraj jedne ere, i jedna od najvećih grešaka obe uprave Celsija. Hvala za LS legendo, srećno. Prijavi
7. juni 2023.3 god. comment_345654 https://youtu.be/GdjTEzg1yBY Tito u vezi. Hvala za sve legendo. 😢 Prijavi
8. juni 2023.3 god. comment_345662 Svakako je pitanje koliko bi bio na raspolaganju, trebalo je da ga ostave, ali sta je tu je. Mada mislim da nije najveci problem to sto je otisao vec to sto potencijalne zamjene nisu ni blizu tome. Sve neki "potencijalno" dobri igraci, sto u sustini nista nije konkretno. Sve u svemu cisto sumnjam da ce naci adekvatnu zamjenu. Prijavi
8. juni 2023.3 god. comment_345663 Realnost je da je kante i dalje top igrac. Isto tako i da ne moze izgurat vise sezonu. Povrede ga ubise. Vjerujem da je htio ugovor na koju godinu vise i fine pare a nasi nisu dali. Riskantno im. Nece ovo biti problem ako se dovedu kvalitetne zamjene. Kao sto smo jorginha s enzom zamjenilo. Caicedo umjesto kantea npr zvuci dobro jos kovi neku zamjenu naci i bilo bi to sve top Kante ostaje upamcen kao igracina, legenda kluba sigurno i jedan od najboljih sto su nosili dres plavaca. U ovoj post eri amparda drogbe itd jedino kante i hazard ce se spominjati kao velikani kluba Prijavi
8. juni 2023.3 god. comment_345664 Mi još uvijek nismo adekvatno zamijenili ni Alonsa, a kamoli nekog boljeg. Nadam se da će Pochettino sa nekim igračima napraviti čudo kao što je Tuchel kad je došao. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345750 Još jedna u nizu sramotnih transfer odluka kada je u pitanju ovaj klub, pustiti Ngolo Kantea za 0 $ u 32oj godini. Ne znam je li smiješno ili tužno kakvu transfer politiku imamo... Hvala ti za sve, legendo fudbala Prijavi
21. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345954 Znao sam da će ovaj dan jednom doći i nadao sam se što kasnije. Kante više nije naš igrač. Mogu biti sretan što se njegova klupska karijera većinom veže za Chelsea uz Leicesterovu bajku. Može nam biti čast što je svoje najbolje godine dao nama i što ga nikad nećemo morati gledati na suprotnoj strani. Kante nije bio samo jedan od najboljih igrača na svijetu, on je svojim odnosom i ponašanjem bio primjer za sve i na terenu i van terena. Uvijek je davao maksimum, trčao više od drugih, nikad se nije žalio i prigovarao, nikad nije radio nesportske poteze i zato je voljen i od strane suparničkih navijača. Trošio se više od drugih i zato je bio skloniji povredama, a bio nam je toliko važan da bismo ga slali na teren i nedovoljno oporavljenog. Obično je igračima potrebno nekoliko utakmica da se vrate u formu, on bi nedovoljno oporavljen od prve sekunde bio na starom nivou. Za mene je on najbolji igrač na svojoj poziciji ikada, kako god da se ona zove. Niko nije tako lako oduzimao lopte i tako dobro pokrivao teren. Neka oprosti klubu što ga je izrabljivao do krajnjih granica i skratio mu vrhunac karijere i što mu nije uvijek bio u stanju obezbijediti adekvatne saigrače za najviše domete. Zaslužio je da osvoji još više toga sa klubom. Otišao je tiho, bez velikog oproštaja kakvog je zaslužio, ali ga sigurno nije želio jer je takav. Hvala ti legendo na svemu. Nema potrebe da naglašavam ko mi je omiljeni fudbaler, to je valjda jasno. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345963 tacka na jednu lepu pricu. Jedan od omiljenih igraca. uz duzno postovanje, kolko god ga gotivio, ne smatram ga legendom kluba, vise legendom premiershipa. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345965 6 sezona je bio tu, nikad nikakav problem nije pravio ekipi, nikada se nije bunio i tražio neke lude novce, na terenu uvijek vrhunski odigrao u velikm utakmicama pogotovo. Zbogom legendo i hvala ti na svemu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.