Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[indent=1]"If Chelsea don't keep Frank Lampard. Someone is going to get a bargain. What is he, 34? It's not my business what Chelsea do but if they don't renew Frank's contract someone else is going to get a really good player for a few years."[/indent]

[indent=1]izajava Stivi Dzija!!! ^:)^ ![/indent]
[quote name='chibabachi' timestamp='1357989864' post='101214']
[indent=1]"If Chelsea don't keep Frank Lampard. Someone is going to get a bargain. What is he, 34? It's not my business what Chelsea do but if they don't renew Frank's contract someone else is going to get a really good player for a few years."[/indent]

[indent=1]izajava Stivi Dzija!!! ^:)^ ![/indent]
[/quote]

to svi znaju osim dve osobe, abramovica i spanskog debila
Iza Hazarda najbolji na terenu . Za prvi gol on je "kriv" kako je samo izborio onaj aut kada je uklizao , DRAMA .
Drugi gol opet je bio blizu lopte i natjerao Waltersa da da gol . I penal u njegovom stilu . Walters mislio da ga kopira , ne zna da je jedan Frank Lampard <3 .

Ako ovim partijama nije zasluzio taj jebeni ugovor onda ja stvarno ne znam da li Roman ima jebene oci .
ala mi je krivo za one 2 promasene sanse,da je danas dao hat-trick :D jooooj Roman bi morao nesto da radi po to pitanju. Bravo Legendo pravi vodja na terenu,puno je lakse kada on igra,.
Igrač utakmice uz Hazarda po mom skromnom mišljenju. Za prvi i njavažniji go on je zaslužan, sjajno se izborio za već izgubljenu loptu što je rezultiralo golom u nastavku akcije. Sjajno je proigravao, baš kao nekad. Šteta za 2 prilike kada je pucao direktno u Begu, mogla su tu biti još dva gola.
kako je danas odigrao pa to je za nepovjerovat....jednostavno klasa je kao igrac i kao covjek...DOZIVOTNI UGOVOR !
Naravno da igra na puno većoj razini zato što se vratio u formu nakon ozljede. Ipak je njega ozljeda sjebala, a ne godine. Danas ste, kao i zadnjih nekoliko utakmica, vidjeli Lamparda koji može i zna da igra kao da je 2008. godina, a ne 2013.
Danas pokazao koliko on znači ovoj ekipi. Čak i kad nije u formi on je jebeni autoritet i nema dalje! A danas je bio odličan. ;)
ako je Roman toliko govno da mu ne produži ugovor ti Frankie odradi što je potrebno da zasjedneš na prvo mjesto top strijelaca kluba da se lijepo proisno posereš Romanu na odluku!
Može Abramović kupit 10 Messi-a, može on kupit 10 Ronaldi, može nam on donjet sve trofeje ovog svijeta, ali za mene ce postat jedno obicno govno koje mi je uništilo volju za Chelsea-om, ako ne produži ugovor Lampardu i time napravi iz Chelsea jedan kako to dušmani vele plasticni klub... :/
Neki lik na "blic-u" u komentarima napisao da je gotovo,dogovor je pao,Lampard potpisuje jednogodisnji ugovor sa Chalsea uz mogucnost novog produzenja i kasnije po zavrsetku igracke karijere se seli na neku funkciju... sad koliko je ovo istina ne znam,ali vest me je jako obradovala.

Evo protiv koga je dao sve golove,kome je dao najvise http://www.chelseafc.com/news-article/article/3041329/title/frank-lampard-194-chelsea-goals.
Fascinantno je kako ljudina igra kada je na njemu iznimno velik pritisak. Svi svjetski mediji pričaju o tome kako ga se Abramovič želi rješiti, kako za njega nema mjesta u "novom" Chelseaju, kako mu neće biti ponuđeno produženje ugovora.. A on, šta on radi? Šuti, ne daje nikakve intervjue povodom ugovora nego sve šta ima reć kaže na zelenoj pozornici. Gledamo nekog novog, a opet starog Franka Lamparda, kao u najboljim igračkim danima skoro. Ne može ovo ostati nezapaženo, ne mogu ovakve partije ostat nenagrađene. Taj ugovor će mu biti ponuđen, uvjeren sam.
Lampard u strahu da Chelseaju fali ambicija prisjeća se prošlosti:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3470-lampard-chelsea-mora-vratiti-ambicije-iz-mourinhovog-doba.html
http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/3477-lampard-odbio-bogatu-ponudu-iz-kine.html

Super Frankie odbio 200 000 funti tjedno kineskog Guizhoua Rehnea, nada se ostanku u Chelseaju, pristao bi i na jednogodišnji ugovor i plaću od 50 000, ali ni to nije dovoljno smrdljivcima iz kluba da mu ponude taj jebeni ugovor.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.