Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1359626481' post='105188']
Jos 1 gol u Premiershipu i postat je jedini igrac u historiji koji je u 10 sezona zaredom dao 10 i vise golova .

SUPER FRANKIE LAMPARD !
[/quote]

I evo ga . I to kakav pogodak !

<3
Danas sam pored poraza priželjkivao njegove golve. Na trofeje sam zaboravio ove sezone ima već od Nove godine, sada samo očekujem poraze zbog otkaza Benitezu i golove Lamparda zbog rekorda. Ništa više. I danas nije zakazao, nego je pokazao! To Lamps, svaka ti čast.

[quote name='Kalouda' timestamp='1359825302' post='105549']
i na kraju mu ne daju ugovor, pa ti reci da nije plastični klub
[/quote]

Dunđeri.
Bravo Frenki bravo. Sjajan gol. Imao jos 2 sanse al nema veze. Samo da obori rekord.
odigrao najbolje sto je mogao i postigao prelijep gol i zasluzio si novi ugovor i prije ove utakmice,ako ti ne produze pucaj na njih kao Mevlid Jasarevic na ambasadu.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1359827839' post='105608']
ako ti ne produze pucaj na njih kao Mevlid Jasarevic na ambasadu.
[/quote]

AHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!
10 sezona u nizu u kojima je postizao 10+ golova. Nesto nevidjeno u istoriji PL! Nijedan veznjak nista slicno nikada nije uradio niti ce. Citao sam o tome kako ovaj covjek ima veliki IQ, pa kad pogledas koliko golova i asistencija ima jedan veznjak, onda je taj IQ itekako dominantan.

Prdnuo si svima na uvo. Ne moze se s tobom porediti Gerrard jer njega nema vec unazad 3 godine dok si ti i sa 32 (double sezona) znao objasniti kako igra jedan prekaljeni as. Nemas ni mrvu medijske popularnosti kakvu si zasluzio.

Imamo zivu legendu u ekipi.
najveci i najbolji igrac u istoriji celsija,greska ce velika biti ako ode na kraju sezone,cekamo legendo da oboris rekord
al' najvise mi je zao sto mora ovo da prozivljava,ovakva velicina kao sto je on nije zasluzio da mu sudbinu kroje genijalci kao Emanalo i Benitez.
Lamps the greatest!
Gledaj sezone 09/10, 22 gola. A vezni igrač. Tada je imao 32 godine i dao je 22 gola samo u Premier Ligi. Puno bolji igrač od Gerrarda.
[quote name='Blues_95' timestamp='1359887763' post='105722']
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/540120_525012310852612_2020705779_n.jpg[/img]
[/quote]

trebalo je 23 gola u 2009/2010 da nije pustio drogbu u onom genocidu protiv wigana da suta[size=1](kako bi postao najbolji strelac)[/size] :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.