Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1358632603' post='102740']
Ma kad je Cole prihvatio manju platu ovaj ce ako treba za dzabe da igra."Znam" ja naseg Franka nije on jedan od onih koji trce za parama.
[/quote]

Otkud ti da je coleu smanjena plaća?
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Joj sinoć sna. Evo ovako:

Bio ja na Stamford Bridgeu na današnjoj utakmici Arsenala. I Lampard zabije gol i ja frajer odem do Romana i objasnim mu neke stvari koje se tiču produženja Frankova ugovora i zaprijetim mu i on kaže da će rodužit ugovor. I ja se sav sretan vratim među najvjernije Chelseaeve navijače i započnem: "Super Frank!", a cili stadion nastavi... :D :D
Just as Ashley Cole closes on a new deal at [b]Chelsea[/b], it appears teammate [b]Frank Lampard[/b] could be heading for Serie A, according to [i]The Mirror.[/i] The paper says Lampard is set to make a ­sensational summer move to [b]AC Milan [/b]with ­positive talks already held between the England midfielder and the Italian giants. He could even sign a pre-contract agreement with Milan in the next two weeks.

Sutra ima da jave da ide u kinu i tako sve u krug
Nije mu ništa ponuđeno, nikakav ugovor, nikakvi uvjeti.. Ništa. Samo da to raščistimo, Frank nije kriv i ne dopuštam da iko šta kaže protiv njega. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1358682683' post='102846']
Nije mu ništa ponuđeno, nikakav ugovor, nikakvi uvjeti.. Ništa. Samo da to raščistimo, Frank nije kriv i ne dopuštam da iko šta kaže protiv njega. :D
[/quote]

Je i to insajderska :huh:

Pitaj tvog insajdera po kom osnovu se Cole-u nudi ugovor a Lampsu ne ;)
To možeš samo Emenalu postaviti pitanje il Gourlayu. Mada pretpostavljam da oni ne žele Lampsa više u Upravi, eto to je jednostavan odgovor.

Nije insajderska. Reko bih ja tebi, druže moj, da je insajderska. Ne krijem ja to.
[quote name='Wisey' timestamp='1358682951' post='102854']
To možeš samo Emenalu postaviti pitanje il Gourlayu. Mada pretpostavljam da oni ne žele Lampsa više u Upravi, eto to je jednostavan odgovor.

Nije insajderska. Reko bih ja tebi, druže moj, da je insajderska. Ne krijem ja to.
[/quote]

Opet mi nisi odgovorio, al nema veze....
[quote name='Wisey' timestamp='1358683232' post='102860']
Pa otkud ja znam to, mogu samo pretpostaviti da ga ne žele više jednostavno. Kontaju da je prestar il šta već.
[/quote]

Uvek si smatrao sebe velikim znalcem, ne znam otkud ovo... :P

wise-ass...
:D
Muka mi je od ovog - Te ide u Milan te u SAD te u Juve. Jedva cekam da procitam vijest - Lampard ostaje u Celsiju !
opet zabio pogodak sto je najvaznije,odlicna partija Lamparda i nadam se da ce dobiti novi ugovor zasluzio je.
[img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68492_547070081999879_1146265073_n.jpg[/img]

Toliko istine u dvije rijeci. SUPER FRANK!
ma ne treba se obazirat plaho na ova medijska nagadjanja.Svake novine u Engleskoj imaju neku svoju verziju gdje bi on mogao zavrsit.Ovo je isto kao i sa Dzekom,nije bilo ni jednog veceg kluba u ligama petice u kome on nije trebao zaigrat.90% ovoga sto oni pisu nije tacno,uzimajuci u obzir da su to englezi oni ce od nicega napravit nesto.Treba nastavit pratit igre Lampsa i uzivat u njima kao i do sada,covjek igra gotovo kao u svojim najboljim godinama,stize lagano rekord,igra,bori se na terenu,ostace do kraja ugovora i to je najvaznije.A na ljeto sta ce da bude to mi ne znamo,prvo niko ne garantuje da ce Debeli ostat trener,ako dodje neko drugi vjerovatno ce htjeti Lampsa u ekipi i to mu niko nece uskratiti.Ko zna sta Abramovich misli onom svojom glavom.A do tad Frenki nek samo igra,zabija i sve ce biti OK,ako on kaze da je fokusiran samo na igru trenutno a ne na glupa medijska nagadjanja oko svoje buducnosti sto onda mi da se zamaramo time,imaju ljudi za sve to a mi ionako nista ne mozemo promijeniti jer da smo se mi ista pitali ne bi nas sad s klupe vodio Benitez a u napadu 2 godine igrao panj obicni
195 and still counting.

Ostao je malo pritajen na današnjoj utakmici, nije toliko dolazio do izražaja, ali i dalje stoji da je odigrao vrlo dobru utakmicu. Zabio taj gol, što je, vjerujem, svima nama neizmjerno drago i možemo samo moliti Boga da nastavi igrati ovako. On će, ne statusom legende, nego upravo ovakvim izvedbama na terenu jednostavno natjerati Romana da mu pruži produženje ugovora. Uvjeren sam u to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.