Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nadam se da ove priče iz novina koje svakodnevno citamo su samo niz dezinformacija.

Ostaje na nama da se nadamo i molimo da će nas jedan dan uprava kluba iznenadit i objavit da su produžili ugovore kao i Lampardu, tako i A. Cole-u.

I iskreno vjerovo bi u taj scenarij 100%, ali nakon odlaska Drogbe mislim da tu pricu necemo gledat. Chelsea se previše bahato ponaša prema svojim legendama i takav stav prema njima ce izazvat veliko negodovanje, ljutnju u redovima Chelsea (kao navijaca, tako i igraca) i to nece dobro završit za naš klub.
bio a.cole pa kad je ušo lamps on je preuzeo

legenda, vikao navijačima "i love you all" kad je dao gol, al ga volim jbt najdraži igrač od kada znam za fudbal i biće dok sam živ
[img]http://24.media.tumblr.com/61efe46b9732168ba3b3b4e1e16074c7/tumblr_mg5xihKxTn1qml812o4_250.gif[/img]

Fuck u Roman, Frankie we love!!
[quote name='EdvinTB' timestamp='1357408713' post='99451']
to sto mu jos fali 9 golova da prestigne Tamblinga jel ukupno golova za Chelsea ili samo u sampionatu prvenstvu Engleskom?
[/quote]
[b] Mr Roman Abramovich, I hope you saw the match, I hope you heard the crowd singing his name, I hope you know the stats, 193rd goal, 4th in 5 matches, he is even ready to take a pay cut to stay, what else you need from a player?
Calling him a player will almost be an insult, he is a legend and not just a player.
I respect you for what you have done for Chelsea, but please don't make me lose faith in you. I know you love Chelsea, as much as I do and even you know no one is as good as super Frank.
Please please please please please I beg you "Sign Him Up"
Also Ashley Cole
From a TRUE Chelsea fan
KTBFFH
One love, One club, One Chelsea, and only one 8# Super Frank Lampard.[/b]
Faily Mail javlja kako su započeti razgovori o ostanku Frankieja u klubu.

Ajde mamu vam, dajte mu taj ugovor, valjda vam je došlo iz guzice u glavu već jednom.
Evo vijesti:

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3322-chelsea-poceo-pregovore-oko-produzenja-lampardovog-ugovora.html

Ajde da pregovori završe s kolajlukom u korist Chelseaja, Lamparda, Abramoviča, nas navijača i svih ostalih!

[img]http://1.bp.blogspot.com/-fsAiJeGcGo4/ULDlisdIGNI/AAAAAAAAAWs/GainIKLh9dk/s1600/Chelsea+owner+Roman+Abramovich+and+Frank+Lampard+celebrate+with+the+Premiership+trophy.jpg[/img]
[quote name='Wisey' timestamp='1357347061' post='99242']
To je istina, ali nije ovo Chelsea kao klub već njegova Uprava, preciznije njegov vlasnik. Klub čine upravo te legende, i njegova historija. Romana nabiješ na neku stvar, jer je Chelsea bio i prije njega, a hvala Bogu bit će i poslije njega.
[/quote]

zaboravio si sopomenut i navijače ;) često se zaboravlja zašto se uopće počelo igrat nogomet al zna to Frankie

[img]http://25.media.tumblr.com/b400a769913529891c07a53883ce953f/tumblr_mg5xtbyjuo1ro9k5co1_400.gif[/img]

mogao bi ovo cijeli dan gledat :')

Što više reć ? bio bi grijeh i zločin Lampardu nakon svega dat nogu, ali nevjerujem da je roman baš tolko glup..
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357428929' post='99596']
Abramoviču sine! Šikni mu 5 godina ugovora i poduplaj plaču! Zaslužio je
[/quote]

Nego sta je, eh a pogledaj sta rade kako se ciganisu za jednu godinu, dvije.. Njemu treba dat koliko mu treba da zavrsi karijeru, sta je to za Romana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.