Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

[quote name='true_blue' timestamp='1357567756' post='99978']
Taj isti Abramovič nam je doveo ovu spodobu na klupu, pa nam šuga sad vodi klub
[/quote]

Mislim da te dve stvari ne mozes porediti,nikako. Svako ima pravo na svoje misljenje,a moje je da legenda ostaje. On je spreman na svakakve uslove,a ugovor ce mu biti ponudjen ubedjen sam. Frenki ostaje.
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='grena' timestamp='1357568323' post='99987']
Mislim da te dve stvari ne mozes porediti,nikako. Svako ima pravo na svoje misljenje,a moje je da legenda ostaje. On je spreman na svakakve uslove,a ugovor ce mu biti ponudjen ubedjen sam. Frenki ostaje.
[/quote]

Znam što hočeš reći, i moja velika želja je da Lamps ostane, ali Abra na njega gleda samo kao na trošak od 7,8M € godišnje(nebitno), mada bi mu ja dao 15 samo nek ostane tu gdje je...vidjet ćemo
U trenutcima kada ga svi otpisuju, kada su sve glasniji povici da ce napustiti klub, kod Beniteza igra skoro pa redovno. Ako dobije novi ugovor FSW ce imati velikih zasluga.
A vi pricajte i ljagajte ga koliko hocete.
Ako mu se ne ponudi novi ugovor nek se ode malo oprobat u Yankeese, ako je mogo MJ moze i super Frank :)

http://www.youtube.com/watch?v=LxSHv0qGwtA
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357572177' post='100009']
U trenutcima kada ga svi otpisuju, kada su sve glasniji povici da ce napustiti klub, kod Beniteza igra skoro pa redovno. Ako dobije novi ugovor FSW ce imati velikih zasluga.
[/quote]
FSW se dobro sjeća ovog..

[img]http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Frank+Lampard+Chelsea+v+Liverpool+UEFA+Champions+3nvKNcNfHAcl.jpg[/img]

.. i ovog:

http://www.metacafe.com/watch/2301773/frank_lampard_vs_liverpool/
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1357572177' post='100009']
[/quote]

Zar stvarno mislis da bi jedan došlo imao velikog uticaja na produzenje ugovora???
Uprava ako je odlucila da mu ne produze ugovor nakon svega sto je ucinio za klub i navijace, nema tog trenera koji moze to promijeniti.
Ako oni nakon svega, svih ovih godina, podrske sa tribina Lampardu, medijskog pritiska nisu promjenili misljenje, ne vjerujem da jedan doslo a pogotovo Rafa moze imati uticaja na njihovu odluku...

Evo bas citam da ce se Terry sastati sa Romanom i porazgovarati o ovoj situaciji... Terry sigurno ima vecu moc i uticaj od Rafe (kod Romana) pa ako se Franku ponudi novi ugovor, za to ce biti najzasluzniji njegov suigrac Terry...
Ljudi, ovo je jedan od najpopularnijih šouova u Ujedinjenom Kraljevstvu, često sam ga znao gledati na satelitskoj. Ludnica živa, evo izdanje u kojem su gostovali naš Lampard i njegov rođak Jamie Redknapp. Tamo negdje od 24. il 25. minute pa nadalje loodnica. Kako Lamps ismijava Messija xD Ali i od 17. min je zanimljivo jer ima i o Mourinhu.

KRALJ!

Ima i Drogbe...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WXEr8JHVR-E[/media]
Zbog ovog coveka sam poceo da pratim Chelsea, zbog njega sam ludo zavoleo fudbal i Chelsea. Jednostavno ne zelim da prihvatim da ga nece biti, i dalje verujem da postoi neka nada i sansa da on potpise novi ugovor. Prosli mec protiv Southhamptona kada je skandirao navijacima sam suze leo ko picka...
Produzetak Lampardovog ugovora ( pa makar i na 1 god. ) bi mi isto znacio koliko i kupovina Falcaa. Jednostavno ovaj covek mora da ostane, neverovatno je to da nasi rivali koje je licno Lamps blago receno guzio zele da ostane u CFC ,a nasa bedna uprava nezeli, jednostavno ne znam u cemu je problem. Mozda, ma ne mozda nego sigurno neigra kao nekad, ali svejedno mora ostati i naadam se da ce postati najbolji strelac u istoriji kluba.
Ma ova legenda ce dobit novi ugovor i ostat ce u Chelseau. Nije Abramovic tolko llud kolko svi mi mislimo, a uostalom mora i žutilo od neceg živjet
[quote name='Chelsea4' timestamp='1357738040' post='100367']
odlican video, vrijedi pogledat svih 12 minuta...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KuHaR1NxStg[/media]
[/quote]

Prosledi ga Abramovicu :D
Nemojte da vas čudi ako od iduće sezone on i Drogbs budu članovi Juventusa.

http://chelseabalkan.com/index.php/item/3361-pirlo-zeli-lamparda-u-juventusu-frank-je-i-dan-danas-jedan-od-najboljih.html
Ova proslava gola protiv liverpoola i dan danas se najezim kada je gledam, ne smijemo pustiti da nam legenda tako lako otidje LAMPSU je mjesto na Bridgeu i tu treba ostati!

http://www.youtube.com/watch?v=ekLbwt4bKdM
[quote name='Chelsea4' timestamp='1357738040' post='100367']
odlican video, vrijedi pogledat svih 12 minuta...
[/quote]

10:39 - onaj smrad mascherano krenuo na stijenu bez opreme

ali 10:57 - "najveći ikad" krenuo driblati Lampsa...šta se dogodi? Lamps mu uzme loptu ko od šale i priredi Ramizu kontru iz koje Tito zabija gol...

Lamps je institucija za takve hobite koje ljudi nazivaju najboljima ikad
da nebude zabune, ako Lampard ostane i produži mu se ugovor to je zbog onoga što je on napravio za ovaj klub, ne zbog nečg što kaže jedan nitko jedan koji se nema pravo ni petljat u ovu priču, a bome ni što kaže jedan John Terry, ono što Terry kaže i to kako se on i Lampard drže to je samo pokazatelj veličine ovog kluba, i kolkiko je ovaj klub tj. igrači jedna velika familija prije svega, nema tog rusa s tolkim novcem koji če kupit prijateljstvo dvije legene ili ljubav prema klubu !!
Ako se o Lampardovom ugovoru mora raspravljat a o toresovoj prodaji ni rječi onda nemamo više o čemu razgovarat, nema ni smisla komentirat upravu i njihove poteze jer mi očigledno ne shvaćamo nit gledamo nogomet na isti način, možda čak ne gledamo ni isti nogomet.

O Lampsu se sve zna, da se izrazim košarkaškim žargonom on je još uvjek franžizni igrač, unatoč godinama, a ako je takvom ugovor pod upitnikom onda je sv ovo jedna velika zajebancija za ovu upravu i ako se žele zajebavat nek to rade negdje drugdje, rađe bi onda gledao Chelsea u 2. ligi

@Njitap ako se na ovo nisam naježio nisam ninašta, stvarno veliko !
po meni on je trenutno dosta korisniji igrač i od Oscara i od Hazarda
kad su Mata, Oscar i Hazard u timu to je katastrofa, tika taka do besvijesti a nitko šut da opali
a Lamps stvarno zna šutati, u zadnje vrijeme imao stvarno puno dobrih šuteva prema vratima, eto golmani protivnički mu sve poskidali, ali neće ni oni zauvijek skidat...
jednom će ga golovi krenuti kao na traci
[quote name='Vinko' timestamp='1357767659' post='100513']
Ako se o Lampardovom ugovoru mora raspravljat a o toresovoj prodaji ni rječi onda nemamo više o čemu razgovarat.
[/quote]

Vinko objasnio. Roman je goli kurac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.