13. april 2023.3 god. comment_343888 Hahahaha, jel ovo rukometna formacija 6-0? 12 minutes ago, BT14 said: Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343897 Nema potrebe pljuvati po igrackim ulogama Lamparda, nego kritikovati trenerski posao. Za mene je jedan od najvecih igraca u premiershipu i najveca legenda Chelsea. Jednostavno nema iskustva, Anceloti ga procito ko knjigu, tacno je znao kako cemo igrati. Zatvorili su nase najbolje igrace. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343901 Ljudine, je l ste videli nas raspored do kraja? Pa nama ne gine borba za opstanak Prijavi
13. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343910 6 hours ago, BT14 said: Na sve liči, na fudbal najmanje. Odbojka, rukomet, košarka, između dvije vatre. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343919 Vise izmedju dvije vatre nego rukomet, jer i u rukometu se zalijecu k'o sivonje u ovo kakav god da je protivnik. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343952 Zadnjih 16 utakmica kao trener - 1 pobjeda, 2 remija i 13 poraza. Došao da usadi pobjednički mentalitet. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343954 Al zato prosipa floskule, tipa mi smo Chelsea, koje su mu sastavni deo konferencija za stampu Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343966 Za uzvrat protiv Reala: James - Fofana - Thiago - Hall Kante - Enzo - Mount Madueke - Mudryk - Felix Ovo bi normalan menadzer izveo. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343969 Moja greska, ali nebitno. Nek igra onda njemacko magare. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343970 2 hours ago, Wisey said: Za uzvrat protiv Reala: James - Fofana - Thiago - Hall Kante - Enzo - Mount Madueke - Mudryk - Felix Ovo bi normalan menadzer izveo. Normalan menadzer i sa sastavom u prvoj utakmici bi pobjedio, ali nama ne treba normalan menadzer, nama treba trener u pokusaju kao sto je lampard. Liga sampiona je gotova prica. Zato treba ispraiti jos ovu takmicu protiv Reala, jer ko zna hocemo li se kvalifikovati iduce seozne, mozda je i ne bum vidil godinama. Uzimamo puno stvari zdravo za gotovo. Jer smo i nekako navikli na to kroz sve ove godine. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343999 Nadam se iskreno da više nijedna legenda, nikad ali nikad, ni pod kojim uslovima neće doći na trenersku poziciju. Uprava je debilna, živi u snovima kao i navijači. Što se njega tiče, nemoj više se baviti trenerskim poslom, nisi za toga, ali znači nikakve predstave o fudbalu nemaš. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344004 Mislim da je najgori trener koji je ikada vodio Chelsea. Toliko smo bili kivni na Pottera i njegov fudbal, ali ovo je jos losije od toga. Cak sta vise, izgledamo kao najgora momcad lige. I ajd i nekako da zazmirimo na rezultat, ali ne mogu zazmiriti na selekciju igraca. To mu ne mogu halaliti nikako. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344006 Potter je za ovog Guardiola. Veze lik nema. Uspio nas je učiniti lošijima nego što smo bili. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344014 Prva pobjeda Birghtona na Bridzu u historiji. Toliko o Lampardu. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344024 Da sam ja trener Chelseaja, kao neko ko jako voli ovaj klub, i da mi prve tri utakmice budu ovakve, podnio bih ostavku i izvinio bih se navijačima. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344028 Ma ljudi kakav Lampard odmah sam rekao da taj potez nema bilo kakvog smisla, Lampard je potrosena prica, srozat ce nas jos vise ako je to uopste moguce. Pod jedan covjek ne zna nista o taktickoj pripremi ekipe, selekcija cudna u najmanju ruku, ako su vec htjeli da malo podignu ekipu trebali su dovesti Terrya kao dugogodisnjeg kapitena kluba koji bi bio nesto novo, Lampard je izlizan vec ko stari trosjed. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344061 I posle se bunite sto psujem i pišem svašta ovde. Majke mi ovaj ce nas upropastiti. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344067 Pretjerujete, kako će nas upropastiti? Ne razumijem čemu toliko isčuđavanje i plakanje sad. Loše je, al tako je cijelu sezonu. Ili ste stvarno mislili da ćemo pod Lampardom procvjetati, da će prosječan do ispodprosječan trener usred sezone preuzeti najteži posao na svijetu trenutno i uspijeti nešto napraviti? Sezona je i tako gotova, na ljeto ide novi trener i idemo dalje. Lampard je tu da eto netko bude. Svakako preostalih 7 utakmice su totalno nebitne. Prijavi
16. april 2023.3 god. comment_344070 28 minutes ago, ja13 said: Svakako preostalih 7 utakmice su totalno nebitne. I to he razlog da cutimo dok nas trpa svako ko stigne? Svasta... Ti cuti brate, ja ne mogu i nemam nameru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.