Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Vrhunski populistički potez uprave, daj sve legende da se raja veseli.

Al nemam ništa protiv. S legendama na klupi vratit će se ona motivacija i žar za gledanjem Chelsea, nema navijača koji ne bi više volio nego da se osvoji LP s legendama na klupi.

A s druge strane dobit će se na vremenu da se u miru pronađe trajno riješenje.

A možda i bolje da novi trener ne dođe odmah. Da bude pošteđen toga da mora preuzimati ekipu usred sezone, da kad ne krene odmah najbolje da krene sva silina medija (i navijača) srat. Neka lipo od iduće sezone u miru krene, s pripremama, na ljeto kad bi se trebali riješiti dio igrača pa da imamo normalan kadar a ne da mora raditi s 666 igrača.

• reLo mijenja naslov u Frank Lampard (trener)

Da se prisjetimo malo kako je to izgledalo kad je Lampard bio trener.

Na početku igra i odabir igrača onako kako smo oduvijek željeli. Težnja napadačkoj igri, nadigravanje, energija, puno mladih igrača na terenu. U početku nije išlo, ali su vremenom došli i bolji rezultati i fiksno mjesto u top 4. Na zimu je došlo do pada što je očekivano za mladu ekipu, posebno su pali ovi mlađi igrači. Lampard je počeo da luta sa formacijama i izborom igrača, često je tvrdoglavo ponavljao isti sastav iako ne odgovara narednom protivniku. Nakon pandemije su iskusniji igrači preuzeli teret i uz prime Pulišića smo ušli u Ligu Prvaka. Upisivali smo pobjede nad Unitedom, Cityem, Arsenalom i Tottenhamom. Napadački smo bili dobri, ali je odbrana bila cirkus.

U drugoj sezoni je došlo puno novih igrača i Barry za pomoćnika. Odbrana se dosta popravila i igra u prekidima. Bili smo dominantni protiv slabijih protivnika, ali su problem postale velike utakmice. Svaki derbi se igrao na 0:0, bilo je negledljivo i to je bila najveća zamjerka njemu sa moje strane. Odustao je od igre sa početka mandata i glumio je velikog taktičara. Kad se došlo u seriju težih utakmica ušlo se u seriju loših rezultata i otpušten je.

Mi do kraja imamo puno velikih utakmica. Dueli u Ligi Prvaka, derbiji, utakmice protiv direktnih konkurenata za mjesta u Europi. Nadam se da će se pojaviti Lampard sa početka i motivisati igrače da daju maksimum, ne onaj koji igra na 0:0. Nerealno je da prestignemo Newcastle, United i Tottenham, City i Arsenal ni ne možemo. Fulham i Brentford su lako dostižni, Brighton i Villa su u velikom naletu, a Liverpool je uvijek u stanju povezati neke pobjede. Nismo favoriti ni za 7. mjesto ni u LP. Nemamo šta da izgubimo.

• Popularna objava
13 minutes ago, Corto Maltese said:

Jebes mu mater, krenu mi suze na oci povodom postavljanja Super Frenkija za trenera. Ne znam, prirastao mi je k srcu kao igrac. Nadam se najboljem, koliko je to moguce

a mater ces mu psovati vec nakon prvog poluvremena

Kod mene ima instant ucinak jer sam dobio volju za konacno pogledati utakmicu. Ajmo Franče, ajmo Lampardeee!!! 

Donesi nam ono najbolje sto imas, i sto nam treba i ne ponavljaj ono lose nakon svog proslog sjajnog pocetka ovdje.

SRETNO!!

6 minutes ago, diablo_bih said:

Ma druga opcija nam je povrijedjena, a treca mislima u Barci. Jedino da eksperimentise sa Felixom.

Ma brate ne može gore od onog što Havertz radi, još je Potteru igro na strani, a Mudryk kroz sredinu. Felix,Fofana sve je bolje, pa čak i Pulisica bih radije gledao. 

brate ovo ko da ti treba da ponovo šansu nakon što si je prevario 7 puta.. kakav bolan clean slate 11. smo na tabeli, pola igrača treba dobiti zabrana prilaska klupskim prostorijama. Glupana, Bože dragi pa nisu normalni svega mi, pa nismo 4. ili 5. na tabeli pa da možemo kazati za igrače da im nije odgovarao trener. Odvest će klub do druge lige Allaha mi ako nastave ovako

Ja mu zelim sve najbolje ali licno mislim da ne moze mnogo da uradi. Da koriguje napad da, ali rezultat ski sumnjam. Ono sto od njega ocekujem je da reanimira neke igrace poput Mounta, Mudrika i Sterlinga. 

Igra u polju nam nije katastrofalna i sa nekim korekcijama moze lako da je unapredi (brze reakcije, bolji zavrsni pas, bolje kretnje bez lopte, bolje i jednostavnije oslobadjanje od presinga) ofanzivni prekidi su nesto gde takodje moze o mnogo da uradimo. 

Ono u sta sumnjam su pripreme meca, takticke postavke, i defanzivne minijature. 

Suma sumarum 6 to mesto je uspeh sa njim

Šta se ložite na taj tweet ko djeca mala, pa to je logično da će reći, floskula obična, kao kad igrač kaže da mu je san bio da zaigra za klub koji ga je kupio upravo...

Meni je drago vidjeti kako je Lamps srećan zbog ove mini prilike, pa neka je to samo 10ak utakmica ali je to objeručke prihvatio, šteta što ono govno odmah otjerali nisu pa da ima malo više vremena, nadam se da će napraviti nešto sa nama pa onda dobiti neki solidan posao tipa Leicester ako ta pozicija ostane slobodna, oni su fin klub sa finim igračima.

Samo neka ne kalkuliše, neka igra napadački i neka motiviše momke koliko je to moguće.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.