Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Odlican danas protiv Swnasea, citam i neke komentare kako su navijaci prezadovoljni i da je vec postao miljenik. Samo naprijed veliki Lamparde, ipak je Chelsea bio prevelik zalogaj na samom pocetku karijere.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Jedan je Super Frank. Brojevi sve govore. Teško da će neko dostići njegov nivo.
Bilo ga je lijepo gledati u CFC svih tih godina u toj zlatnoj generaciji istinskih Plavaca koji su zaista voljeli klub, navijače, stadion pa i Romana… To je bio pravi Chelsea.

• 4 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

Moram ga pohvaliti, melje u campionshipu, mozda nije kalibar bio odmah za Chelsea ali sigurno ima znanja a i radio je sa dobrim trenerima Mourinho, Capelo, Anceloti, Ranieri, Hidink.

Samo naprijed, redovno pratim njegove utakmice u campionshipu.

Sto kazu forumasi, bice da mu je Championship po mjeri. Dobro i za njega da je pronasao posao u kojem moze uzivati.

Kod nas dok je pokusavao igrati svoj fudbal, bili smo odlicni. Ta prva 3-4 mjeseca. Cim je poceo taktizirati i izmisljati toplu vodu uslijedio je ogroman pad. Drugi mandat bolje da ne spominjemo, ono je sramota bila. Sjetim dvomeca s Realom, kad je po 9 defanzivnih igraca izvodio.

Nije bilo vrijeme za preuzimanje Chelsea, prevelik je to zalogaj bio al da je inteligentan  kao igrac vjerujem da moze i uspjeti kao trener, Zidan, Fabregas, Alonso nisu nista bolji igraci od Lamparda i nisu nista manje uspješni kao igraci bili od njega uz to slicni treneri su ih treneriali.

Uz legendu sam svakako.

Prije bih njega paa da ostane 5 godina nego ovaj celavac, igra nam je odlicna kad protivnik ima crveni.

Sjetimo se samo kakav je Arteta bio u Arsenalu. Treba nekada i vremena dati. Drago mi je zbog Lamparda. Neka se kali kao trener pa za koju godinu ponovo na Stamford Bridge. Šta može biti bolje od toga da Lampard na klupi kao trener osvoji Ligu u klubu gdje je stekao status legende.

Isti broj utakmica kao i Maresca za vrijeme treniranja Chelsea

Lampard 84b

Maresca 83b

Uz to Lampard s transfer banom i djecom iz kluba igrao prvenstvo.

Jesmo otisli u kurac Lampard se priziva. 

A mene pljuju i dan danas zbog Tuchela koji je doktor za sviju sto su iza njega sjeli na klupu.

Lampard kad uradi nesto u PL nek se onda spekulise.

I maresca je razvaljivao u Championshipu.

Daj tog De Zerbia da i tu dilemu rijesimo

4 hours ago, soxx said:

Jesmo otisli u kurac Lampard se priziva. 

A mene pljuju i dan danas zbog Tuchela koji je doktor za sviju sto su iza njega sjeli na klupu.

Lampard kad uradi nesto u PL nek se onda spekulise.

I maresca je razvaljivao u Championshipu.

Daj tog De Zerbia da i tu dilemu rijesimo

Ovo je meni jako fascinantno. Kako neki forumasi jednostavno zaborave neke stvari. 

Lampard je furao dobar fudbal kod nas samo u pocetku njegove prve sezone. Kasnije karina bio. 

A da ne pricam o tome kako je katastrofalan bio kad je bio interim. 

Sva neka prica o neiskustvu i nezrelosti za njega ne vazi, jer on je igrac za kojeg je vazilo da je nadinteligentan u svijetu fudbalera. Imao je priliku da ga treniraju velika imena. Jos dolazi iz pozicije fudbalera, i sam zna kako je biti igrac na terenu, i kad trener nesto ne radi kako treba (hint Andre Villas Boas). 

Njegov limit je Championship. Mozda on udje sa Swansea u PL, ali ako ga Swansea ostavi, oni ce ispasti vec iste te sezone. Zivi bili pa vidjeli. 

• 4 sedmice kasnije...
On 10/28/2025 at 11:35 PM, Spaha said:

Ovo je meni jako fascinantno. Kako neki forumasi jednostavno zaborave neke stvari. 

Lampard je furao dobar fudbal kod nas samo u pocetku njegove prve sezone. Kasnije karina bio. 

A da ne pricam o tome kako je katastrofalan bio kad je bio interim. 

Sva neka prica o neiskustvu i nezrelosti za njega ne vazi, jer on je igrac za kojeg je vazilo da je nadinteligentan u svijetu fudbalera. Imao je priliku da ga treniraju velika imena. Jos dolazi iz pozicije fudbalera, i sam zna kako je biti igrac na terenu, i kad trener nesto ne radi kako treba (hint Andre Villas Boas). 

Njegov limit je Championship. Mozda on udje sa Swansea u PL, ali ako ga Swansea ostavi, oni ce ispasti vec iste te sezone. Zivi bili pa vidjeli. 

Pa Arteta je imao 16x gore rezultate od Lamparda ali su mu dali sansu. Ja sam siguran da ce Lampard kad tad opet biti nas trener ali i da ce generalno napraviti veoma dobru i trenersku karijeru. Ima slifa u njemu samo sto mu je put malo vise trnovit i malo manje srece ima.

image.thumb.png.033db7bee4bac599f0ab2afb0f8ac76a.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.