25. maj 2023.3 god. comment_345216 30 minutes ago, Corto Maltese said: Moze da palamudi na tv, zajedno sa Karagerom i Kejt Ne može kvota muškaraca koji su bijeli je popunjena, mozda da promijeni pol. 11 minutes ago, BT14 said: Ne može kvota muškaraca koji su bijeli je popunjena, mozda da promijeni pol. Sis muškaraca* da budem politički korektan. Prijavi
25. maj 2023.3 god. comment_345241 Poceo trenersku karijeru u Chelseaju porazom 4-0. Nakon skoro 4 godine, stotine utakmcia iskustva, gubi na istom mestu 4-1 u poslednjem gostovanju kao trener Chelseaja. Napredovao kao covek i trener. Prijavi
25. maj 2023.3 god. comment_345243 Da ima uredjaj koji moze da cuta misli, bas me zanima koja su razmisljanja doticnog tokom utakmica Prijavi
26. maj 2023.3 god. comment_345263 Ne zna se je li gluplji i nesposobniji on, ili igrače koje stavlja na teren. Prijavi
26. maj 2023.3 god. comment_345276 Lampard je donio bolikurac kod svih navijaca, hvala mu na tome. Jebem ti sve povodom svega ostalog! Prijavi
26. maj 2023.3 god. comment_345277 Mene samo jedna stvar zanima. Koji je bio cilj sa Lampsom. Svakako taj cilj nije ispunjen samo me zivo zanima sta se vrzmalo po glavama ovih nasih fudbalskih magova kad su ga dovodili. Opet ponavljam isto to ceka i Poketinja samo je pitanje da li ce taj scenario biti u decembru ili aprilu. A sve samo iz razloga jer mi nemamo klupsku strategiju, definisanu fudbalsku filozofiju i jasne principe. A tada ce Poketinjo postati Picketinjo, Nkuku prevara od igraca, a Enzo umisljena zvezda, James i Cil invalidi.... Prijavi
26. maj 2023.3 god. comment_345278 Bit ce drugacije jedino ako uspiju prodati 10+ igraca, ako ne uspiju, kao sto sam vec pricao, da nam 5 najboljih trenera na svijetu dodje ne bi nista mogli uraditi sa ovolikom grupinom igraca. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345330 Što je najgore od svega mislim da je nanio sebi veću štetu nego klubu, klub je i onako bio na dnu i možda mu je i dobro došao ovaj šamar da se prizove pameti i reorganizuje ogroman broj stvari. Ono što je sebi napravio je da vjerovatno neće lako dobiti novo angažovanje. Legenda kluba je i to se ne može promijeniti, ali mi stvarno ne ulazi u glavu kako je vremenom postao sve gori i gori što se trenerskog posla tiče. Vjerovatno je mislio da mu je ovo šansa povratka nakon debalka u Evertonu, a dobio je suprotno. U svakom slučaju želim mu sreću u nastavku karijere i da ovog puta krene od nule (prije da će biti iz minusa ali hajde), a pri tome mislim da pokuša da gradi svoj trenerski identitet, a ne da bude trener sa ad hoc filozofijom. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345332 Mogu mu poželjeti angažman jedino u klubovima poput Arsenala,Tottenhama, Barcelone, Leicesteru kojima želim sve najgore. Mani se trenerskog posla, a privatno ti sve najbolje. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345986 Srećan rođendan legendi i meni jednom od najdrazih igrača ikad ! Prijavi
21. juni 2023.3 god. Popularna objava comment_345991 Sretan rodjendan nasoj legendi, nasem mozda najboljen igracu ikada i mozda najgorem treneru ikada Prijavi
6. juli 2023.3 god. comment_346514 Gerrard preuzeo neki klub u Saudijskoj Arabiji. Da hoće i ovog našeg uzeti samo da nama više ne dolazi. Prijavi
13. januar 2024.2 god. comment_351686 Uvijek znao iz drugog plana uletiti, kako kao igrač tako kao i trener. Trese se picketinu stolica. Prijavi
19. januar 2024.2 god. comment_351906 U Everton htio dovesti Gyokeresa za 10 mil funti. Daj mi ga kao glavnog skauta, sportskog direktora, bilo sta oko transfera. Prijavi
19. novembar 2024.1 god. comment_360109 Za sezonu dvije nasljednik Pepa u Man Cityu,ipak je on njihova legenda. Prijavi
19. novembar 2024.1 god. comment_360110 Možda i najveći igrač koji je obukao nebesko plavi dres. Prijavi
3. decembar 2024.1 god. comment_360425 Coventry je njegov nivo. Trener koji je odlicno krenuo na top nivou ali onda poceo previse filozofirati i taktizirati sto ga je strmoglavo oborilo nazad u Championship. Cak je sad u goroj poziciji za napredak nego kad je pocinjao. Prijavi
3. decembar 2024.1 god. comment_360428 On 11/19/2024 at 5:04 PM, BT14 said: Za sezonu dvije nasljednik Pepa u Man Cityu,ipak je on njihova legenda. Mozda bi mogao i prije postati trener Citya. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.