Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

30 minutes ago, Corto Maltese said:

Moze da palamudi na tv, zajedno sa Karagerom i Kejt

Ne može kvota muškaraca koji su bijeli je popunjena, mozda da promijeni pol.

11 minutes ago, BT14 said:

Ne može kvota muškaraca koji su bijeli je popunjena, mozda da promijeni pol.

Sis muškaraca* da budem politički korektan. 

Poceo trenersku karijeru u Chelseaju porazom 4-0. Nakon skoro 4 godine, stotine utakmcia iskustva, gubi na istom mestu 4-1 u poslednjem gostovanju kao trener Chelseaja.

Napredovao kao covek i trener.

Mene samo jedna stvar zanima. Koji je bio cilj sa Lampsom. Svakako taj cilj nije ispunjen  samo me zivo zanima sta se vrzmalo po glavama ovih nasih fudbalskih magova kad su ga dovodili. 

Opet ponavljam isto to ceka i Poketinja samo je pitanje da li ce taj scenario biti u decembru ili aprilu. A sve samo iz razloga jer mi nemamo klupsku strategiju, definisanu fudbalsku filozofiju i jasne principe. A tada ce Poketinjo postati Picketinjo, Nkuku prevara od igraca, a Enzo umisljena zvezda, James i Cil invalidi.... 

Što je najgore od svega mislim da je nanio sebi veću štetu nego klubu, klub je i onako bio na dnu i možda mu je i dobro došao ovaj šamar da se prizove pameti i reorganizuje ogroman broj stvari. Ono što je sebi napravio je da vjerovatno neće lako dobiti novo angažovanje.

Legenda kluba je i to se ne može promijeniti, ali mi stvarno ne ulazi u glavu kako je vremenom postao sve gori i gori što se trenerskog posla tiče. Vjerovatno je mislio da mu je ovo šansa povratka nakon debalka u Evertonu, a dobio je suprotno.

U svakom slučaju želim mu sreću u nastavku karijere i da ovog puta krene od nule (prije da će biti iz minusa ali hajde), a pri tome mislim da pokuša da gradi svoj trenerski identitet, a ne da bude trener sa ad hoc filozofijom.

• reLo mijenja naslov u Frank Lampard

Mogu mu poželjeti angažman jedino u klubovima poput Arsenala,Tottenhama, Barcelone, Leicesteru kojima želim sve najgore. Mani se trenerskog posla, a privatno ti sve najbolje. 

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...
  • 9 mjeseci kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Coventry je njegov nivo.

Trener koji je odlicno krenuo na top nivou ali onda poceo previse filozofirati i taktizirati sto ga je strmoglavo oborilo nazad u Championship. Cak je sad u goroj poziciji za napredak nego kad je pocinjao.

On 11/19/2024 at 5:04 PM, BT14 said:

Za sezonu dvije nasljednik Pepa u Man Cityu,ipak je on njihova legenda. 

Mozda bi mogao i prije postati trener Citya.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.