25. januar 2021.5 god. comment_308397 Nikome nije lako citati ovu vijest, koliko god los kao trener bio, jebiga, boli. Ali realnost je druga, ne samo da smo u jako losoj formi, i kao sto rekose na stranici However, recent results and performances have not met the Club’s expectations, leaving the Club mid-table without any clear path to sustained improvement. Znaci ovo zadnje, nicemu igra sa Lampardom nas nije vodila, stagnirali smo, duze vrijeme, bez ikakvih ideja i nekih naznaka za neku igru. Dolazi nam jako bitan period za klub, moramo upasti u top4, izgubili smo para sa ovim transferom, i valja sve to opravdati. Doduse mislim da smo opet dobro prosli financijski proslu godinu. Kako god, ja mu zelim puno srece i uspjeha, da uspije izgraditi trenersku karijeru, i da nam se sto prije vrati. Jos jednom zao mi je sto ovaj projekat sa njim na celu nije uspio, jer jebote imas mladu legendu kluba koji sve to vodi, rijetko se to u fudbalu vidja. Sad nek se sabere, pogleda gdje je pogrijesio, i neka jos jednom razmisli koga ce sa sobom voditi Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308400 Iznenadilo me ovo iako sam bio za otkaz zbog igre koju pružamo. Napretka nije bilo nažalost, samo smo tonuli sve dublje. Rezultati mi nisu smetali, nego samo pristup i igra, takav nogomet nisam želio gledati u chelseaju. Ipak, nekako uvijek sam imao malo nade da će se stvari preokrenuti, iako je ovo razumna odluka i najbolja za klub. Žao mi je, nema ovdje nimalo veselja za bilo kojeg istinskog navijača kluba, svi smo željeli da uspije Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308422 Chelsea je u proslosti kada su u pitanju smjene trenera donosio odluke koje imaju mnogo manje logike nego ova odluka, tako da nema razloga za bilo kakvo čuđenje. Naravno kod nekog ima ta doza žaljenja jer je Lampard u pitanju ali na kraju krajeva mislim da je odluka očekivana, ova sezona mu je bila najvažnija, jer je dobio ono što je htjeo u igračkom smislu, očekivao se taj neki iskorak u igri i rezultatima, do iskoraka nije došlo i to bi bilo to. Jednostavno prerano je dosao na klupu Chelseaja.. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308427 Preko 2 mjeseca mi nismo gledali dobru utakmicu naših, i to je postalo mučno gledati. Eh, sad, koliko god mučno bilo - jbg gledali bismo, ipak volimo ovaj klub. Ali u pitanju su viši interesi tj. novac. Ostankom do kraja sezone vjerovatno bi nas srozao u donji dio tabele, a to bi bila katastrofa i za ovu, a pogotovo za narednu sezonu. Treba spašavati šta se spasiti da i ako je ovo način za to - neka bude. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308443 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1353721723351412750 Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308447 Ma lažu, kažu da se sa igtačima oprostio nakon Leicestera Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308454 Svima je zao sasvim sigurno, legenda kluba je u pitanju i to jedna od najvecih. Bilo je predivno kada nas je preuzeo, prosla sezona sveukupno zadovoljavajuca, igrao se lijep fudbal, furali se mladi igraci, sve top. Sa ovim ljetnim prijelaznim rokom je sve upropastio cini mi se. Nabacao je igraca ,koje nije znao koristiti, onda se pogubio prvi on, pa zatim i cijela ekipa. I samo smo tonuli, sve gore i gore je bilo, pola sezone je proslo, mi samo 29 bodova imamo. Premalo. Da je neko drugi u pitanju, davno, ali davno bi dobio nogu, Lamparda su trpili maksimalno, ali prejaka je ovo ekipa da bi zavrsila u donjem dijelu tabele, a sa njim nam je to bilo jedino realno. Ispostovan je i od strane Romana, prvi puta se dogodilo da Roman da izjavu za klupsku stranicu, nije mala stvar. Vjerujem da nekada, u buducnosti, ako napreduje kao trener moze ponovo preuzeti Chelsea i ostvariti rezultat. Ja mu to zelim, zaista. I opet da kazem, apsolutno sam bio za njegov otkaz, al zao mi sada kad je dobio isti. Plakao bih majke mi. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308460 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1353749485898313728 Da dođe ne znam ti ko, Tuchel, Ferguson iz penzije, u ovom klubu se ništa na bolje nece promijeniti sve dok igrači imaju toliku moć. Mogla bi uprava nekad stati na stranu trenera i opalit po džepu ove ublehe što misle da su neki kurac. Eee Rudiger i Alonso misle da su neki faktor u ekipi pa prave probleme.. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308466 Bio sam uz njega do Lestera tad sam vidio da ce dobit otkaz. Danaas sam se jako smorio kada sam vidio vijest. Nikad necu zaboravit prvu sezonu i to ushicenje kada je potpisao ugovor. Preuzeo ekipu kad niko nije htio, i da ne ponavljam vec su momci gore rekli sta je sve uradio. E sad za analizu je kako je uspio sa klincima bit 4. a sa pojacanjima 9. na tabeli. Mislim da se nece vratit nikad u Celzi, a zelio bih da se ostvari kao trener jer nije da nema potencijala. Pamticu i utakmice protiv Evertona 4:0, Liverpul u super kupu, Citi u gostima posle korona pauze. Pozdrav legendo. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308479 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1353749485898313728 Da dođe ne znam ti ko, Tuchel, Ferguson iz penzije, u ovom klubu se ništa na bolje nece promijeniti sve dok igrači imaju toliku moć. Mogla bi uprava nekad stati na stranu trenera i opalit po džepu ove ublehe što misle da su neki kurac. Eee Rudiger i Alonso misle da su neki faktor u ekipi pa prave probleme.. Zajebo se sto ih nije komplet maknuo, ko Maloudu nekad. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308480 Došlo mu glave što se nije uspio riješiti deadwooda. Kome to ide na dušu, njemu ili upravi, ne znam. Prevelika grupa igraca za upravljanje. Na kraju si dobio šta si dobio, dosta nezadovoljnih igraca (koji ne bi trebali prismrdit prvoj postavi). Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308481 Jedno je kad ti (po pričama) Hazard i Courtois prave probleme koji su obojica top 3 na svojoj poziciji u svijetu, a drugo je kad ti (opet po pričama) Rudiger i Alonso koji nisu u ekipi top 3 na svojoj poziciji. Imao je prelazne rokove da to riješi, imao je udaljavanja iz ekipe, ali nije riješio problem. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308482 Blago vama ako mislite da je najveći problem Rudgier ili Alonso što je dobio otkaz. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308484 Blago vama ako mislite da je najveći problem Rudgier ili Alonso što je dobio otkaz. Sve vezano za igru i rezultate se nadugo i naširoko ispričalo ovdje, sad se bavimo drugim temama. Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308490 Slažem se, ne treba trošiti vrijeme na neke priče iza kulisa, samo se skreće pozornost sa bitnog. Nije dobio otkaz niti zbog alonsa, rudigera, jorginha ili koga već, dobio ga je zbog loše igre i rezultata kako stoji i u statementu kluba Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308492 Dobro, rudiger nam je odradio dva transfera, morao je malo igrati Prijavi
25. januar 2021.5 god. comment_308498 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1353797368936861699?s=19Sretno legendo i hvala za dobre stvari koje si napravio Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308508 Omiljeni igrač Chelsea ikad i jedan od omiljenih igrača. Na kraju taj prelazni rok koji je odrađen veoma dobro nam je došao glave tj. Lampardu. Prva sezona je bila opuštena, bez pritiska, bez očekivanja, bilo je daj šta daš. Tada smo i nekako najbolje i najopuštenije igrali. Čim je počela priča top 4, Liga Šampiona itd. odmah se to odrazilo na igru. Ove sezone nakon ovakvih pojačanja, svi su uključujući i nas odmah očekivali nešto, jebi ga tako to ide, doveli se dobri igrači, odlična ekipa na papiru, normalno je da se očekuje nešto ali ne ide to tako. Početak sezone je bio solidan, bilo je onih remija sa WBA i Sotonom u zadnjoj minuti ali sve ostalo što se rezultata tiče bilo je dobro. Igra onako, tražila se još ekipa, formacija, taktika itd. što je sasvim logično kad dovedeš 4-5 igrača za prvih 11 Napredak u odbrani je postignut ali napad je ostao enigma, bili smo traljavi i spori. Ali čim je došao ovaj period loših rezultata čitava ekipa je pala pod taj neki pritisak, vidjelo se to na igračima i na terenu te na samoj igri. Mislim da je ova odluka prestroga ipak, dao bih ja njemu vremena čisto jer je to Lampard, da je bilo ko drugi letio bi ali eto, šta je tu je, nadam se da će brzo naći posao, te da će se kroz nekoliko godina vratiti sa JT-em u Chelsea Sretno legendo! Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308533 Jedno je kad ti (po pričama) Hazard i Courtois prave probleme koji su obojica top 3 na svojoj poziciji u svijetu, a drugo je kad ti (opet po pričama) Rudiger i Alonso koji nisu u ekipi top 3 na svojoj poziciji. Imao je prelazne rokove da to riješi, imao je udaljavanja iz ekipe, ali nije riješio problem. Ne moze ih on prodati ako uprava nije sposobna. To ti je sustina price, on je rekao da se zeli da ih rijesi, a ovi hoce neke pare za debile i na kraju ih ostavise u ekipi, jer nisu bili spremni da uzmu bilo sta umjesto dobrih para i tako ustvari napravise treneru problem. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308538 Procitah negde da se jos prosle sezone sukobio sa Marinom jer je stavio Kepu na klupu, u fazonu kako mozes naseg golmana od 70 miliona evra da stavis na klupu. According to The Athletic, one of the reasons for Lampard's dismissal was due to his relationship with influential director Granovskaia becoming fractured after several disagreements. Tensions behind the scenes first emerged 12 months ago when Lampard publicly implied criticism of the hierarchy for their reluctance to recruit in the January window. However, the same report claims the real bone of contention was when the manager began to drop the club's £72million record-signing Kepa towards the backend of last season after he had made a number of high-profile errors. At the end of the last campaign, Lampard requested funds to sign a new keeper despite Chelsea chiefs reportedly telling him he should put his arm around Kepa and try to rebuild his confidence. Last summer's transfer window threw up more issues as Lampard tried to offload defender Antonio Rudiger despite the player being highly regarded by the Chelsea hierarchy. Matters deteriorated further when Lampard continued to push to sign Declan Rice from West Ham at the annoyance of his bosses. A number of key figures at the club had reservations about the England international while the same report claim the club were 'wary' of the potential embarrassment of buying back a player who they had released as a teenager in a deal worth in excess of £70million. Lampard was determined to acquire Rice and also Burnley's James Tarkowski and continually tried to persuade the club to broker a deal, but Granovskaia was not keen on either player and in the end neither joined. Kepa was unhappy with how Lampard dealt with the situation and is said to have felt that he did not provide sufficient support - and the Chelsea boss eventually got his way, replacing him as the club's No 1 by signing Edouard Mendy from Rennes. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308541 Možda su i u pravu za Kepu. Trebalo mu je dati više podrške, nije to loš golman, a psihički je trenutno mrtav. Na kraju se ispostavilo da ni Mendy ne pomaže. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308542 Pa nije Chelsea centar za mentalno zdravlje. Covjek pao psihicki nakon što mu je mala dala nogu. Ne kažem ja da je on loš golman, vjerovatno ima još u sebi šlifa iz prve sezone, ali je opravdano zakucan za klupu. Ako ga Tuchel vrati mora se vidjeti pomak, nema više onih smiješnih golova i grešaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.