26. januar 2021.5 god. comment_308546 Koliko se secam, Lampard ga je svaki put branio u izjavama, i uvek ga je podrzavao. Naravno da ce da nadje drugog golmana kad on ne moze da se sastavi cele sezone. A sto se uprave tice, nije Lampard kriv sto su potrosili 70 miliona na njega, osim ako ne misle da ga je Lampard upropastio. Mislim da su mediji, a i navijaci igrali jako veliku ulogu u srozavanju njegovog samopouzdanja, i mislim da je resenje da ode na pozajmicu, jer ce mu se sigurno i pod Tuchelom gledati svaka greska koju napravi. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308547 Eto posvadjao se sa Marinom oko Kepe i onda dodje Cech i dovede drugog golmana Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308560 To su priče za malu djecu, Kepa je stavljen na klupu mnogo, mnogo prije nego što je bilo priče o drugom golmanu, dakle tamo prije nego što će biti pauza zbog korone. Da li je tad moglo to bolje da se riješi? Vjerovatno. Tad mislim da je i uslijedilo potpuno potonuće Kepe kao golmana i od tad je u potpunom bunaru. Dovođenje Mendyja je naslijedilo daleko nakon toga kada je već bilo evidentno da sa ovim neće ići. Onda su bile priče da će sa novim golmanom doći sve na svoje i bila je u krupnom planu priča o tome kako nam golman unosi nesigurnost i kako je glavni razlog zašto gubimo. Onda je došao novi golman, počeli smo igrati defanzivnije, primali smo manje golova, ali smo i bili jako jalovi u napadu. Mendy jeste branio puno bolje i djelovao je sigurnije, ali se ispostavilo da ipak golman nije glavni razlog zašto tim bilježi loše rezutlate već je u pitanju kompletno odsustvo taktike. Nakon bacanja Kepe pod voz, bacaju se Werner, Havertz, nisu bajni ni ostali u napadu. Moja neka teorija je da je nedostatak taktike doveo do toga da se uloga krivca traži uvijek u nekom od igrača, a to je da kad smo jalovi onda su krivi napadači jer ne daju gol, a kad dajemo puno golova (tad uglavnom i primamo puno) tada su pod voz bacaju igrači iz odbrane. Onda ti igrači potonu (jer nisu svi od njih dovoljno jaki da podnesu takav tip pritiska) i kao rezultat toga izgledaju malte ne kao amateri. U suštini ta mantra je išla od proljeća prethodne godine pa sve do sad kad smo obrnuli krug i vidjeli da rezultata nema ma koga god krivili. I da, na kraju ispade da su eto krivi tračevi u svlačionici. Možda jesu uticali, ali nisu presudni. Što bi rekli, ne vidimo šumu od drveta. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308595 Najbolju izjavu je dao Redknap, rekao je da Lampardu kao mladom treneru koji nema velikog iskustva su trebali dobri pomocnici i neko iskusniji pored njega, vidjelo se to najbolje zadnja 2 mjeseca kad smo bili totalno bez igre. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308598 Govorio je i Novaković na Sport klubu da je Solskjaeru puno pomoglo što mu je Phelan u stručnom štabu kao iskusan saradnik, dok su kod Lamparda svi bili podjadnako iskusni kao i on. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308615 Najbolju izjavu je dao Redknap, rekao je da Lampardu kao mladom treneru koji nema velikog iskustva su trebali dobri pomocnici i neko iskusniji pored njega, vidjelo se to najbolje zadnja 2 mjeseca kad smo bili totalno bez igre. Ma to se Redknapp htio utrpati, treba mu angažman Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308617 Ma to se Redknapp htio utrpati, treba mu angažman Redknapp stariji ili mlađi? Stariji se valjda penzionisao, a ovaj samo po televizijama radi. U svakom slučaju ubacio bi ih Lampard, ipak su rod. Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308641 Gledam emisiju na sprtklubu koju vode komentatori i bilo je vezano za Lamparda, svi se slazu da je greska napravljena sto nije imo nekog iskusnijeg pored sebe, dovedes Cecha za sportskog direktora i na kraju ga postavis za 3 golmana i da brani za rezerve. U klubu se ne zna ni ko pije ni ko placa i Lampard je platio cijenu zasluzeno ali moglo se izbjeci da se reaglvalo na vrijeme. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308651 Najbolju izjavu je dao Redknap, rekao je da Lampardu kao mladom treneru koji nema velikog iskustva su trebali dobri pomocnici i neko iskusniji pored njega, vidjelo se to najbolje zadnja 2 mjeseca kad smo bili totalno bez igre. O tome ja stalno trubim, Lampard je ime, ikona kluba, ikona fudbala samog i to mu daje autoritet i kredibilitet. Pored njega mora biti neko ko je iskusan kao pomoćnik, prije svega taktički, ne možeš uzeti Morrisa koji je isto tako neiskusan na visokom nivou i da se učiš na ovakvom klubu. Pomoćnici su kod dosta menadžera igrali veliku ulogu, ne uspiju često kao menadzeri ali mora se imati dobar pomoćnik te u našem slučaju iskusan. Ne znam gdje su one glave tipa Buvač ili Faria... Procitah negde da se jos prosle sezone sukobio sa Marinom jer je stavio Kepu na klupu, u fazonu kako mozes naseg golmana od 70 miliona evra da stavis na klupu. According to The Athletic, one of the reasons for Lampard's dismissal was due to his relationship with influential director Granovskaia becoming fractured after several disagreements. Tensions behind the scenes first emerged 12 months ago when Lampard publicly implied criticism of the hierarchy for their reluctance to recruit in the January window. However, the same report claims the real bone of contention was when the manager began to drop the club's £72million record-signing Kepa towards the backend of last season after he had made a number of high-profile errors. At the end of the last campaign, Lampard requested funds to sign a new keeper despite Chelsea chiefs reportedly telling him he should put his arm around Kepa and try to rebuild his confidence. Last summer's transfer window threw up more issues as Lampard tried to offload defender Antonio Rudiger despite the player being highly regarded by the Chelsea hierarchy. Matters deteriorated further when Lampard continued to push to sign Declan Rice from West Ham at the annoyance of his bosses. A number of key figures at the club had reservations about the England international while the same report claim the club were 'wary' of the potential embarrassment of buying back a player who they had released as a teenager in a deal worth in excess of £70million. Lampard was determined to acquire Rice and also Burnley's James Tarkowski and continually tried to persuade the club to broker a deal, but Granovskaia was not keen on either player and in the end neither joined. Kepa was unhappy with how Lampard dealt with the situation and is said to have felt that he did not provide sufficient support - and the Chelsea boss eventually got his way, replacing him as the club's No 1 by signing Edouard Mendy from Rennes. Ovo ako je istina i tu upravu treba nabiti na kurac "Antonio Rudiger despite the player being highly regarded by the Chelsea hierarchy". Jebo vas Rudiger i to što vi mislite da je on neki igrač, lik je uvijek izgubljen na terenu u svim formacijama i u repki je loš jednostavno kriminalan, ne možeš tražiti od trenera da forsira panjeve koji su očajni i da donosi rezultate. Nemaju oni šta da se mješaju u njegov izbor igrača, pa nije FS BiH dan te jebo. Slično važi i za Kepu, po svim statistikama prošle sezone je bio očajan, pao je kurcu i po igri i mentalno, šanse je imao na pretek. Drugi golman je svakako trebao, kako zbog njegove loše forme tako i u slučaju neke povrede jer ne može Caballero biti drugi golman Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308656 Nije problem bio Morris ali trebo je pored njega uzeti jos nekog tipa Steve Clarke, Steve Holland ili mozda cak i blentavog Redknappa, sto da ne. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308665 Ma ona prica od prije mjesec dana za Granta je najbolja opcija bila, covjek poznaje klub i nacin na koji funkcionise, pripremo bi mu ekipu i to je to. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308703 Nije problem bio Morris ali trebo je pored njega uzeti jos nekog tipa Steve Clarke, Steve Holland ili mozda cak i blentavog Redknappa, sto da ne. Ma samo nekoga ko ima iskustva i znanja. Klopp npr. kao trener je dosta veći motivator nego što je taktičar ali dok nije naučio imao je pored sebe dobrog pomoćnika Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308721 Samo sto je to fake news bila zemo.Nebitno je to samo sam naveo primjer Granta mogao je biti bilo ko od iskusnijh ljudi. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308772 vidiš kako se sada bore, trče, brzo dodaju, brzo i ZAJEDNIČKI idu u pressing da vrate posjed čim prije...od noge do noge brzi pasevi, trka i borba...a svega toga nije bilo proteklih mjesec-dva... nije do tebe moj Franče...još jednom sretno ti bilo, a njima na dušu nek bude sve ovo..stoka..gade mi se..puj Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308777 Da li nas gleda sta mislite. Došao mu Evra da zajedno gledaju. Upalili, vidjeli da Mount ne igra i ugasili televizor. Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308779 vidiš kako se sada bore, trče, brzo dodaju, brzo i ZAJEDNIČKI idu u pressing da vrate posjed čim prije...od noge do noge brzi pasevi, trka i borba...a svega toga nije bilo proteklih mjesec-dva... nije do tebe moj Franče...još jednom sretno ti bilo, a njima na dušu nek bude sve ovo..stoka..gade mi se..puj Ili su igrali/igraju kako im trener kaže? To nista je l ? Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308789 Ili su igrali/igraju kako im trener kaže? To nista je l ? je, u pravu si..Frank im je rekao nemojte se boriti, vucite se po terenu, ne uklizavajte ni slučajno, glave objesite dolje, boli vas kita, plaća vam ide trčali ne trčali.. govor tijela danas i proteklo vrijeme mi sve govori..jadno od njih čuj trener ima kaže hahhah...ko i ovi sa chelseacroatia, objavili na poluvremenu kao već se vidi pečat tuchelov..vidi se pička materina, eto šta se vidi, vidi se da zalaganje i borba proteklo vrijeme bila u kanalu i da su igrači izgledali bezvoljno i ko da prvi put vide loptu....i da su danas odjednom borbeni, trče ko navijeni, grizu, idu u brzi reposjed, UKLIZAVAJU JEBOTE a to nisam vidio osim od mounta već mjesecima jebote... ajde bogati na strranu to da je lampard neiskusan, da uči, da ko što su rekli dečki iznad je trebao imati kojeg iskusnog uz sebe..itd itd itd..sve to stoji i slažem se apsolutno i shvaćam..nisam neki zadrti slon koji samo svoje tupi.. ALI SE JEBENO NE MOGU POMIRITI DA JE ČOVJEK TOLIKO DOBROG NAPRAVIO ZAISTA U TAKO MALO VREMENA, I DA MU OVAKO ZAKAJLAJU POJEDINCI I DA GA NA KRAJU KLUB PEDALIRA...JEDNOSTAVNO NE MOGU opet kažem, razumijem sve, i jasno mi je..treneri su robovi igrača, i koji god da dođe ako ga oni žele maknuti maknut će ga..jer to je klubu lakše nego prodat sve igrače, a bome neće ih ni nezadovoljne i s kurcoboljom masno plaćati.. jebiga sve je biznis, i Frank je žrtva toga, i jasno mi je to..zato sam ljut, razočaran a najviše tužan..imao je krivice, i uči čovjek još, ali da nisu igrači imali kurcobolju izdiglo bi se iz ovoga..sigurno a ovako jebiga, nek im je sa srećom i klubu i franku... Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308791 Cuj vidi se pecat Tuchelov hahahahah A frajer ne zna ni gdje domaca svlacionica na Bridgeu Prijavi
27. januar 2021.5 god. comment_308792 Cuj vidi se pecat Tuchelov hahahahah A frajer ne zna ni gdje domaca svlacionica na Bridgeu Nisam izdržao da im ne komentiram, okačio sam im link sa youtubea od "de je pečat" videa... pa jbt ajd zamisli šta pišu...točno bih volio sjest na kavu, pivo s tim koji je to napisao, pa da mi objasni malo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.