30. maj 2021.5 god. comment_316152 Inače je tih na društvenim mrežama, mislim da nema veze to što je bio u City-u Prijavi
30. maj 2021.5 god. comment_316166 Siguran sam da je i Lampardu drago, na kraju krajeva ima i njegovih zasluga jer smo kao prvoplasirani prosli grupu, on je zasluzan i za dovodjenje ovih igraca, davanje sanse akademcima. Samo ne mogu da izbacim iz glave njegove rijeci nekoliko sedmica prije otkaza: “Ova ekipa jos uvijek nije spremna da se bori sa najvecima i za nesto veceâ€. Koliko god volio i cijenio Lamparda, ta izjava najbolje oslikava njegovo neiskustvo u ovom poslu. Tuchel jos na prvoj presici, dakle jos nije odradio ni jedan jedini trening kaze: “Napravice ekipu protiv koje niko nece zeljeti igratiâ€. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316170 Siguran sam da je i Lampardu drago, na kraju krajeva ima i njegovih zasluga jer smo kao prvoplasirani prosli grupu, on je zasluzan i za dovodjenje ovih igraca, davanje sanse akademcima. Samo ne mogu da izbacim iz glave njegove rijeci nekoliko sedmica prije otkaza: “Ova ekipa jos uvijek nije spremna da se bori sa najvecima i za nesto veceâ€. Koliko god volio i cijenio Lamparda, ta izjava najbolje oslikava njegovo neiskustvo u ovom poslu. Tuchel jos na prvoj presici, dakle jos nije odradio ni jedan jedini trening kaze: “Napravice ekipu protiv koje niko nece zeljeti igratiâ€. Posle te njegove izjave je sve i krenulo naopako. Ubip je samopouzdanje svojim igračima, i to na očigled sveta. Drugačije i nije moglo da se završi. Tuhel je iz razgovora sa igračima a mozda i nesto malo iz medija uvideo gde je problem i odmah poceo da se ponasa u skladu sa time i sve se okrenulo na bolje. Prijavi
31. maj 2021.5 god. comment_316175 Ma kontam ja sta je on htio, htio je da malo spusti pritisak sa ekipe koja ima ogromna ocekivanja zbog ulozenih para, a premladi su da se nose sa tim pritiskom. Ne mislim da je to bio najveci problem. Najveci problem, po meni, to sto nije imao nikakav konkretan plan, 50 formacija, 50 postava, ne zna se ko sta igra pa onda 10 igraca odstranio da ne igraju nikako (kakvi god da su Alonso, Rudiger, Jorginho i ekipa bili, potrebni su). Druga stvar, koliko god ga gotivili mislim da je covjek sa velikim egom, tesko mu je palo zato sto voli klub, ali ima on i ega koji mu nije doprinio da se ova situacija lakse zavrsi po njega. Tako da mi je jasno zasto mu je vjerovatno i tesko preko usta prevaliti sve to. Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316962 Crystal Palace, Everton, West Brom i Wolvesi su po svemu sudeci pronasli nove trenere. Gdje ce na kraju Frenkie zavrsiti? Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316970 Crystal Palace, Everton, West Brom i Wolvesi su po svemu sudeci pronasli nove trenere. Gdje ce na kraju Frenkie zavrsiti? Čeka da Tuchel dobije otkaz Prijavi
24. juni 2021.5 god. comment_316982 Igralo bi mu najboljih 11, igrali bi malo bolji fudbal i primili bi tri cetri gola i obojica bi ispala,ce ispasti od Njemačke. Prijavi
25. juni 2021.5 god. comment_316990 Crystal Palace, Everton, West Brom i Wolvesi su po svemu sudeci pronasli nove trenere. Gdje ce na kraju Frenkie zavrsiti? Nigdje, nece ga niko. Prijavi
5. juli 2021.5 god. comment_317157 Ocekivao sam mozda Fulham ali i to je zavrseno. Bas ne vidim koga bi mogao uzeti, jedino nekoga ko prvi otkaz popusi Prijavi
30. novembar 2021.4 god. comment_321562 Dvije legendarne izjave ove legende. "It's always bad to lose to Tottenham. They make DVDs of it for the next 10 years..." “Chelsea had a thing from before I came to the club where they called it ‘Three Point Lane’ rather than White Hart Lane and they used to go there and win.†Prijavi
30. novembar 2021.4 god. comment_321563 Haha, i nedavno je bia u Nevillea u nekoj emisiji, pa na pitanje koje mu je gostovanje bilo najdraže je reka Tottenham jer smo ih uvijek pobjeđivali Prijavi
30. novembar 2021.4 god. comment_321564 A i Neville ka'e pa svi su ih pobjedjivali, a Lamps kaze, ipak smo mi vise :D Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321960 https://www.youtube.com/watch?v=cSYGVnhEkR4 Nedostaju mi ovakvi golovi Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321961 Ovaj gol protiv Barcelone je toliko potcijenjen i premalo spominjan inace u fudbalskom svijetu. Bas nedavno je Lamps sam rekao u intervjuu da je to njegov najbolji gol. Dokaz koliko dobar sut i navjezbana tehnika udarca znaci u fudbalu. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321962 Ovakve golove ti sad samo moze Rudiger dati samo da je precizniji. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_321963 Tacno nemamo ni jednog igraca koji moze dobro opaliti sas distance. Mozda barkley jediini... Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323957 Volio bih da Lampard preuzme Everton. Ja iskreno mislim da se u njemu krije dobar trener, ali da je prerano dosao u veliku ekipu kao sto je Chelsea. Misljenja sam da ce mu ekipa sredine tabele sjesti samo tako. Tuchel je trenutno nivo iznad njega ali ni jednog trenera nisam vise simpatisao nego Lamparda. Toliku euforiju s pocetka njegove trenerske karijere u Chelsea nisam nikad osjetio. Volio bih da prezme everton i pokaze svima da je dobar trener. Ako nista, Everton ce sa njim bitj sigurno mnogo bolji nego sa debelim konobarom ili Duncanom Fergusonom. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323958 Samo nek Watford ne preuzima. Mijenjaju trenere kao na traci i dovode sumnjive igrače. Njihova zimska pojačanja se zovu: Samir, Edo Kayembe i Samuel Kalu. Klupa Evertona je prilično zahvalna u ovom trenutku. To je dobar tim koji nije za ispadanje, teško da se mogu ostvariti gori rezultati i svako bi bolje vodio od Beniteza. Problem je što mi se čini da je atmosfera oko kluba depresivna već godinama, još od odlaska Martineza, tako da bi Lampard mogao da ih podigne i na tom nivou. Pare će mu vjerovatno dati da troši, ovo su ljeto štedili i dovodili uglavnom besplatno igrače za kojima nije bila neka potražnja. I ono što je najvažnije za nas, možemo mu slati naše mlade igrače da se razvijaju. Klub je dobar, a on ih neće zakovati za klupu. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323972 Moze samo jedan igrac nazalost. Tako da nije to neka opcija. Prijavi
28. januar 2022.4 god. comment_324025 https://twitter.com/siphillipssport/status/1487167071343546369 to je to onda Prijavi
28. januar 2022.4 god. comment_324029 I treba da ode tamo. Top posao nece dobiti, mislim da mu je Everton najbolja sansa. Dobar klub, malo slabiji roster trenutno ali imaju love i mogu mu dovesti igrace. Volio bih da preuzme Everton sad. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.