Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zato treba hitno da se prihvati posla u nekom Newcastleu

Slazem se sto posto. Steve Bruce je toliko los da bih i ja izgledao kao upgrade kada bi ih preuzeo. Pa boh te jebo Joelington igra krilo kod Brucea. Materemi goreg trenera ne pamtim, Pulis je Guardiola za njega.
Volio bi da uzme Newcastle jer su mi simpatični (zbog FM-a :)), ali mislim da je bolje ne petljat se s njima, dok ne promjene vlasnika oni su izgubljen slučaj...

Nego, mislim da Lampard neće imat problema nać novi klub, veliko je igračko ime što će mu uvijek davat bonus bodove, bez obzira na otkaz overall mislim da većina vidi posao u Chelseu kao vrlo dobro odrađen, a nije ni da je tržište prepuno top trenera...
  • 1 mjesec kasnije...

Sumnjam da ce ikad dobiti posao u top klubu, klub u rangu Crystal Palacea ce mu biti vrh.

Kako god da se zavrsi sezona, makar ne osvojili nista, Lampard je par nedelja pred otkaz izjavio da ova ekipa nije spremna da se nadmece, kao nije zrela za velike stvari, i onda dodje Tuchel i potpuno ga demantuje na svakom polju. Ne verujem da ce ga u skorije vreme iko ozbiljnije razmatrati, a i mislim da mu nedostaju odredjeni kvaliteti, man management mu je bio ocajan, a dok vodi ekipu ne deluje kao da ume da inspirise igrace.

Odlaskom okrenuo sezonu, ima i njegove zasluge za uvodjenje Mounta i Jamesa u ekipu, ali sam misljenja da je ostao da bi se vec protiv Atletica oprostili od lige prvaka.
Mislim da se i ovom čovjeku treba zahvaliti za ovo finale. Nije uspio složit igru do kraja (nikad nećemo znat bili uspio da je dobio još vremena), ali je napravio puno dobrih stvari. Prvi je koji je gurnuo mladiće, s njime su došle promjene (na bolje) po pitanju transfera, možda je slučajnost da je uprava došla pameti ali nekako mislim ne bi s bilo kojim trenerom došle te promjene.
Ne bi uspio nikada cisto iz neiskustva. Prvo nema svoj sistem i svoju igru, podlegao je pritisku medija i nije vjerovao igračima te je stalno mijenjao formaciju. U redu se je nekada prilagoditi ali svake sedmice izmisljati toplu vodu, ne ide.

Trebao je ostati na napadačkom fudbalu sa pocetka prve sezone i postepeno uklapati pojačanja i rotirati ali onako kako to Tuchel radi.

Morao je on jos da radi sa slabijim ekipama i da okupi bolje ljude oko sebe

Lampard je jedan od nas i uvijek ce biti. Hvala mu na svemu, na integraciji mladih igraca ali kao sto neko napisa, vidi se tek sad da je ipak jos bio zelen za ovaj posao. Ok, mozda bi on to vremenom i popravio ali ekipa kao Chelsea nema vremena da ceka da se neko uci poslu dok vodi taj klub.

I da, ovo sto Igi kaze i meni je proslo kroz glavu. Lampard je izjavio i to javno na press conferenciji da ova ekipa jos uvijek nije spremna da se nadmece i takmici sa najvecim, da je jos uvijek velika razlika izmedju nas i Citya, Liverpula... Em nije tacno to sto je rekao em uopste nije bilo na mjestu degradirati tako javno igrace i njihove kvalitete.

Da bi bio pravi izazov trebaju prodati Zahu i dobiti zabranu kupovine.

To je najstariji tim lige sa najstarijim trenerom lige i sa jednim od najdefanzivnijih stilova igre. Smjena generacija neophodna, a ako nešto zna onda je to. Može na ime dobiti naše dobre igrače za posudbe. Prva sezona bi bila ključna.

Može dobiti od nas Barkleya i Batsmana :D

Jedan od gorih timova u ligi na papiru....

Ima samo golmane, odbrana talentovani Mitchell dok je ovo ostalo sve staro. Sredina terena ništa.. Ima krila jedino Zahu i Ezea. Također postoji mogućnost odlaska Zahe...

Jeben bi mu zadatak bio, morao bi dobro odraditi prelazni rok i biti spreman na borbu za opstanak. Po meni i Watford i Norwich imaju dosta bolje ekipe

Slazem se sa Kunom. Apsolutno Palace je katastrofalan izbor. Newcastle npr ima puno bolju i talentovaniju ekipu s kojom se moze igrati i ofanzivan fudbal, imaju takav roster u ekipi.

Slazem se sa Kunom. Apsolutno Palace je katastrofalan izbor. Newcastle npr ima puno bolju i talentovaniju ekipu s kojom se moze igrati i ofanzivan fudbal, imaju takav roster u ekipi.

Ono što bi mu predstavljalo problem kod Newcastlea je Ashley. Jedan od gorih vlasnika u ligi, do bola škrt lik... Sad ne znam kakav skauting ima Lamps da dovodi neka jeftinija pojačanja :D

Ali ekipa kao ekipa, Newcastle mnogo bolje igrače ima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.