Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Man. City 3 - 0 Chelsea (16.08. ned) [0]

Matchday 02 : Manchester City vs. Chelsea (16.08. ned) [17:00h] 18 članova je glasalo

1. 1.

• Dobru igru Chelseaja, neÄ?emo izgubiti
      41%
      7
    • VeÄ? mi je muka, primamo bar 2 gola
      58%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

meni svejedno, necu gledati utakmicu, odoh raspaliti roštilj sa svojom ekipom, uzivati kad nam je dao Bog, a ne da sjedim i gledam utakmicu koju cemo izgubiti, ili na srecu remizirat

• Odgovori 110
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

meni svejedno, necu gledati utakmicu, odoh raspaliti roštilj sa svojom ekipom, uzivati kad nam je dao Bog, a ne da sjedim i gledam utakmicu koju cemo izgubiti, ili na srecu remizirat

Spaha kiša će ti padati. :D

Taman sutra stizem sa mora, zamracim sobu, ladne lubenice naseckati i gledati sta ce se izdesavatii.

Valjda cemo proigrati konacno.

Ja odoh gledati drugu bosansku ligu. :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mislis 1. Federacije BIH :)

E to mislim Zemo prijatelju.

Mi smo jedini u svijetu koji ima dvije druge lige.

Ako nije povredjen, Oskar bi morao da zapocne ovu. Jedini je nesto odigrao protiv Svonsija, a s obzirom da je trenutno i Eden nepoznanica, nema ko drugi da povuce napred.

Tim nije spreman za pocetak sezone, sada je sve na Murinju, i njegovoj taktickoj (ne)moci.

Jedva cekam utakmicu, al imam osjecaj da nas nece razvaliti bas zato sto svi misle da oce :D

Ajde Hazarde eksplodiraj

Man City team today: Hart, Sagna, Mangala, Kompany ©, Kolarov, Toure, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, Aguero.

Team v Man City: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry ©, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa

Koji glupan je komentator, kaze "Bila su tri velika kluba u Engleskoj, onda je dosao rus i arap i danas imamo velike timove u Engleskoj". Podcijenio nas je maksimalno, mi smo bili veliki klub i bez Abramovica, samo sto  smo najvece uspjehe dozivili njegovim dolaskom.

Koji glupan je komentator, kaze "Bila su tri velika kluba u Engleskoj, onda je dosao rus i arap i danas imamo velike timove u Engleskoj". Podcijenio nas je maksimalno, mi smo bili veliki klub i bez Abramovica, samo sto  smo najvece uspjehe dozivili njegovim dolaskom.

Plastika obična, bili smo goli kurac dok abramovič nije došao, nije se znalo za nas, bili smo mali, i sad smo mali, i ostat ćemo mali.

• Autor

O našoj defanzivi sam govorio prije par dana, nažalost bio sam upravu..

Sreća pa je kazneni prostor dovoljne veličine pa se svi naši mogu udobno smjestiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.