Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Man. City 3 - 0 Chelsea (16.08. ned) [0]

Matchday 02 : Manchester City vs. Chelsea (16.08. ned) [17:00h] 18 članova je glasalo

1. 1.

• Dobru igru Chelseaja, neÄ?emo izgubiti
      41%
      7
    • VeÄ? mi je muka, primamo bar 2 gola
      58%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 110
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

gledajte Mourinha, izgleda kao zadnju sezonu na klupi Reala, kao da hoće pobit sve igrače

Manchester City nas je nadigrao citavo poluvrijeme. Costa ce dobiti crveni ako bude trazio revans.

Pita moj stari "šta ovaj Ramires radi u Chelseaju još uvijek, ne bi meni ni u Drini iz Zvornika igrao koliko je smotan."

Što je najžalosnije moj stari nije ništa slagao. Važno je da Mou popljuje Loftus-Cheeka nakon jedne greške.

Kurcina.

Aguero nas ubi, lik imo 10 cistih sansi. Da ne bi Begovica bilo bi 4:0 do sad.

Vadi Costu hitno, dobice crveni karton sigurno. Daj Remya.

Odbrana kurac, niko flaster na Aguera. Navas probija Aspilija lagano. Bane drzi kolko tolko Sterlinga. Sredine nemamo, Fabregas kita dns, ubacaji katastrofa. Willian i Ramires su maloumni.

Matić i Begović vrhunski, a Hazard nije ni na 60% jebem ga ja.

Potpisao bih da ostane 1:0.

Najsmješnije što pokušavamo igrati neku defanzivu s ovakvom odbranom. Hah pa jebote život

Žao mi Asmira, branio je sve živo al koliko su prilika imali moralo je jednom ući.

Pita moj stari "šta ovaj Ramires radi u Chelseaju još uvijek, ne bi meni ni u Drini iz Zvornika igrao koliko je smotan."

Što je najžalosnije moj stari nije ništa slagao. Važno je da Mou popljuje Loftus-Cheeka nakon jedne greške.

Nemoj tako. Dao je gol protiv Barce :D

https://youtu.be/7PF25xMOT60

Nemamo mi sa ovakom odbranom traziti bilo sta ove sezone. Stoperi ocajni, bekovi jos gori, igra spora, uz sve to kad dodas Wiliana i Ramiresa, zavrsicemo ko Liverpol prije nekoliko sezona.

katastrofa, nekoć smo se pouzdali u obranu danas obrana očajna a s druge strane napad totalno bezidejan.. ne znam... bojim se da će ovo bit vrlo mučna sezona...

Valjda je nakon danaÅ¡nje utakmice i ona Å¡ačica skeptika konačno progledala i shvatila da je Eva Carneiro glavni krivac za ovaj debakl...  :-w

Valjda je nakon danaÅ¡nje utakmice i ona Å¡ačica skeptika konačno progledala i shvatila da je Eva Carneiro glavni krivac za ovaj debakl...  :-w

Nije, kriva je uprava Sitija što su renovirali tribinu.

place mi se kako smo igrali... bane je propo, ramires je odavno bez mozga. cuadrado i willian su najjaci tandem ikada u CFC. to je nas ponos i dika. costa se vise tukao nego sto je igrao.

ocekujem kupovinu.

Stvarno smo katastrofa od ekipe, iz ovog sastava koji je danas igrao bar 5 igraca ne bi trebali igrati u klubu kakav je Chelsea. Vec sada imamo veliki zaostatak, uz sve to sledeca utakmica je gostovanje WBA i Tonyu Pulisu, tu je kiks u najavi. Mora se igra popraviti, ekipa probuditi inace ne gine nam situacija kao s Liverpolom prije nekoliko godina.

Milan je osvojio ligu prvaka, u Italiji je derao redom pa evo gdje je sad.

Inter je isto  osvojio ligu prvaka, harao IItalijom, evo sad su osrednja ekipa.

Liverpol je osvojio ligu prvaka, bio u vrhu premiershipa, pa evo sta im se desava.

Ako se nasi na vrijeme ne probude imacemo isti scenario kao sa ovim ekipama.

Da pohvalim samo Begovića i Matića. Bili su fenomenalni.

Ostatak ekipe žalosno. Jebo majku za dvije godine je čovjek posložio tako tim da kad Hazard nije u nenormalnoj formi ti jedva da šansu iskreiraš protiv jačih. Pa ja ne znam stvarno.

Vodeći se igrom iz prvog poluvremena ovo je jedini realan rezultat, u drugom smo kao i igrali nešto ali opet City u drugom iz 2 prilike 2 gola a u prvom iz 6 prilika 1 gol, tako da zasluženo je primljena trica.

Odbrana je jadna, ako se na odbranu ne možeš osloniti kada igraš slobodan fudbal protiv neke jake ekipe, kao što je to bilo danas onda se tu mora nešto rotirati, čudo nismo se uopšte zatvorili toliko ali odbrana je kritična ako nema bunkera ispred nje. Jedan čovjek, Aguero sam pravi dar-mar, vrti ih, baca, okreće radi šta hoće i na našu sreću zabije nam samo jedan gol na kraju. Jeste on jedan od najboljih na svijetu ali da je Bog ne može mu se ono dozvoliti.

Funkciju Ramiresa opet ne shvatam, dakle igra kako bi pomogao odbrani, to je jedna od funkcija. Niti on značajno pomaže odbrani i u napadu ne može apsolutno ništa, totalno nas unazadi svojom igrom, prisustvom, kretnjom i bilo čime u napadu. Na kraju ti bukvalno dođe isto, eto on igra da se ne primi gol ali opet on kada igra nećeš ni zabiti, ovako kada staviš dobro krilo tu, možeš primiti gol ali zato ćeš i zabiti i imati sposobnog igrača u napadu.

Uzimajući u obzir da je Rahman već naš igrač, mora se obavezno dovesti stoper za prvih jedanaest i ugrabiti desno krilo svjetske klase ili veznjak.

Pa ljudi šta če nama pojačanja kad Mourinho gura Ramiresa na wingera gdje je Moses,Traore?

• Autor

Tuga, žalost, ne znam više kako da opišem ovu sramotnu igru, već sam u u prvom dijelu teme rekao da idemo na Etihad bez svog jedinog aduta koji smo koristili u derbi utakmicama, a to je odbrana, odbrana je nula u nuli, takav nam je i ostatak tima. Mourinho je i službeno pogubio konce i kada je igra u pitanju i kada su dešavanja van terena u pitanju, nema ga nigdje, naravno sad očekujem da me neko od predstavnika optimizma optuži za nepovjerenja u Mourinha, jaka stvar. Ova ekiopa mora shvatiti da nam to što smo aktelni prvaci ne znači ništa, City nas je rastavio kao da smo prošle sezone bili 16. sramota je ovo što se dešava, da nas ovoliko ekipe gaze, a mi glumimo taktički postavljenu ekipu, nigdje akcije, nigdje ideje, vakum..

I onda neko kaže da nam recimo Pedro ne treba, da on za nas nije pojačanje, pa za nas je i Walters pojačanje, pa onda priča da će Cuadrado odigrati dobru sezonu, jadni mi i odbrana titule i naša Liga Prvaka.

Ali mi imamo balans u ekipi, na terenu izgledamo ko retardi, ali bitno je pričati o medicinskom timu, a to što stagniramo i što sa ovim sastavom nemam šanse za titulu to nije ni bitno.

Kune, jel ti i dalje smeta anketa?

Dokaz kako smo igrali, najbolja i jedina šansa na utakmici je ona Hazardova pred kraj. Samo Sergio Aguero je imao 10 takvih danas.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.