Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Man. City 3 - 0 Chelsea (16.08. ned) [0]

Matchday 02 : Manchester City vs. Chelsea (16.08. ned) [17:00h] 18 članova je glasalo

1. 1.

• Dobru igru Chelseaja, neÄ?emo izgubiti
      41%
      7
    • VeÄ? mi je muka, primamo bar 2 gola
      58%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

11889702_961367810597493_219363161993622

Pogledajte samo klupu za danasnju utakmicu, nema Mosesa, Traore, Kenedya.

Kakav bi cirkus bio da izlaskom Terya posle Cahil nije mogao nastaviti utakmicu.

• Odgovori 110
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ne daj Bože da je ovo forum nekog srednjeg tima i da si njihov navijač, tipa Norwich, kakve bi onda ankete bile

Trenutno se osjećam baš kao navijač osrednjeg tima, ne treba mi Norwich.

A kada uporediš anketu i našu igru shvatiti ćeš da je anketa čak i optimistična.

Bez pojačanja ništa. Možemo samo sanjati neki trofej. Nisam gledao utakmicu ali rezultat i statistika sve govori. Izgleda da smo dobro prošli.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Mourinho. "Nabijem i Kinga i njegove ankete na kurac, da njegove ankete imaju više balansa možda bi danas i pobjedili, prosto ne shvata igru".

FILHO DA PUTA

obrana je kriva, drugu utakmicu zaredom jedan igrač ostaje korak iza, zbog toga je Aguero imao dvije šanse na početku i zbog toga je bio crveni i penal protiv Swanseaja, napad kriminalan, Costa pada poslije svakog kontakta

Šta vam je!? Izgubili smo 3:0 i šta sad? Oćemo se ubit? Jebote samo serete. Šta vam je više!? Di je podrška? Ne ide nam. To svi vidimo, vidim i ja koji uvijek pišem postove podrške, ali šta imam od toga da im psujem sve. Jel mislite da oni ne znaju da je situacija loša. Od poraza od Tottenhama 5:3 i od ispadanja od PSG-a vas nema. Znači samo drvlje i kamenje po ekipi. Od Mourinha, Ramiresa, Oscara do uprave i ljudi zaduženih za transfere. Ništa vam ne valja od tada. Bitno da su svi tu bili i pljeskali kada je išlo i kada se igralo lijepo. Vidimo svi da nije bajno, ali to ne znači da im sada treba jebat mater svima. Gdje god dođem, na bilo koji domaći sajt čitam Mourinho kreten, Ramires pajser itd.. Kao da su igrači 3.županijske lige, tako ih predstavljate. A na drugoj strani kao su neki amateri pa ih moramo nabušit. Pa ljudi moji svi igraju nogomet, nisu to roboti, sve su to ljudi. Stanje je blago rečeno loše, ali moje je mišljenje da smo i mi Chelsea. I navijači i igrači i uprava. Ako mi nećemo biti uz klub tko hoće!? Vi iz svake utakmice uzimate ono loše. Pa dajte budite podrška jednom. Ima još 36 utakmica do kraja, 108 bodova u igri. Hvala Bogu pa je tek početak, sve se stigne ispraviti. Ne mogu vjerovati šta čitam sada, a i u zadnje vrijeme. Većina uopće ne želi gledati utakmicu, boli ih kurac za igrače dok ovako igraju.. Pa stvarno ste onda pravi navijači, okrećete se kako vjetar puše. De budite jednom podrška, gdje ću pročitati komentare podrške ako neću ovdje na Chelsea balkan forumu. Idemo dalje, sutra je novi dan, sljedeći vikend nova utakmice i idemo po prvu pobjedu.

:sal1:  :sal1:  :sal1:

Šta vam je!? Izgubili smo 3:0 i šta sad? Oćemo se ubit? Jebote samo serete. Šta vam je više!? Di je podrška? Ne ide nam. To svi vidimo, vidim i ja koji uvijek pišem postove podrške, ali šta imam od toga da im psujem sve. Jel mislite da oni ne znaju da je situacija loša. Od poraza od Tottenhama 5:3 i od ispadanja od PSG-a vas nema. Znači samo drvlje i kamenje po ekipi. Od Mourinha, Ramiresa, Oscara do uprave i ljudi zaduženih za transfere. Ništa vam ne valja od tada. Bitno da su svi tu bili i pljeskali kada je išlo i kada se igralo lijepo. Vidimo svi da nije bajno, ali to ne znači da im sada treba jebat mater svima. Gdje god dođem, na bilo koji domaći sajt čitam Mourinho kreten, Ramires pajser itd.. Kao da su igrači 3.županijske lige, tako ih predstavljate. A na drugoj strani kao su neki amateri pa ih moramo nabušit. Pa ljudi moji svi igraju nogomet, nisu to roboti, sve su to ljudi. Stanje je blago rečeno loše, ali moje je mišljenje da smo i mi Chelsea. I navijači i igrači i uprava. Ako mi nećemo biti uz klub tko hoće!? Vi iz svake utakmice uzimate ono loše. Pa dajte budite podrška jednom. Ima još 36 utakmica do kraja, 108 bodova u igri. Hvala Bogu pa je tek početak, sve se stigne ispraviti. Ne mogu vjerovati šta čitam sada, a i u zadnje vrijeme. Većina uopće ne želi gledati utakmicu, boli ih kurac za igrače dok ovako igraju.. Pa stvarno ste onda pravi navijači, okrećete se kako vjetar puše. De budite jednom podrška, gdje ću pročitati komentare podrške ako neću ovdje na Chelsea balkan forumu. Idemo dalje, sutra je novi dan, sljedeći vikend nova utakmice i idemo po prvu pobjedu.

Brate tebi svaka čast na optimizmu, ali sam znao šta ćeš napisati prije i nego si napisao ovaj post isto kao što sam znao kakav će Mourinho sastav danas izvesti. Predvidljivi ste i ti Mou do bola : - (

Mi nismo pesimisti, samo smo realni. Nije problem toliki što je trenutno stanje loše, nego što smo svi nervozni jer imamo osjećaj da se ništa ne radi po tom pitanju od srpnja.

Kako sramotna predstava. Pa onaj Cahill je licio na sedina jebenog torlaka, bane ko prebijena baba, willian ne zna ni sam sta je igrao, costa ima tehniku ko ja s dva metra i 48 dubokom patikom, ma i to mu je previse. Nesto uigrano ni za lijeka, pravimo konstantno neki trokut i 2min prije zavrsnog pasa svi znaju sta ce se desit. Ljudi nas zoniraju i samo cekaju ofirnu igru. U odbrani somovi najveci alah te jebo. Svi ispadose igracine u ovom sitiju...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Bas tako Cae, da su bili dobri ne bi ih kritikovali, nije ovo jedna utakmica ili dvije, od 30 kola prosle sezona su igrali lose. Pripremne utakmice nikad losije nisu odigrane, Comunity Shield isto tako. Start sezone jako slab. Dzaba ti ganjanje titule kad ti se konkurenti odvoje na 10 bodova. Dobra stvar je jedino sto nam se ovo desava veoma rano ali ko nam moze garantovati da ce nas zaobici povrede ili mozda jos neka rezultatska kriza. Ekipa se mora podici na veci nivo nego sto jeste, plus dovesti neki igraci, veznjak i desno krilo.

Vi iz svake utakmice uzimate ono loše.

U pravu si, nebitan poraz, doesn't matter, had balance. :D

Igi nigdje nisam napisao da je nebitan. I sam vam kažem. Postoje problemi, vidim to i ja, vidi to i Mourinho, a šta oćete da kaže poslije utakmice? Da igramo ko kurac? Da smo u problemima? To se rješava u svlačionici i oni će to riješiti, a na nama navijačima je da budemo podrška. Nisam ja u oblacima ili nešto slično, ali vi djelujete kao da samo čekate ovako nešto pa da se možete istresati. Pa dajte majku mu dragu budite podrška, pogledajte šta se događa Arsenalu, Liverpoolu i Unitedu, nećemo biti takvi, mi smo borci, mi smo ti koji se inatimo, svi jedva čekaju ovo, u top 3 najomraženija kluba smo u svijetu.. Ali najjači smo kad je najteže, izvući ćemo se sigurno, ali ajmo i mi biti podrška, ne da mi se stalno čitati pljuvanja po klubu, ako to moram čitati na domaćim portalima, pa ne moram valjda i ovdje gdje smo svi navijači Chelseaja.

Ja ne vidim pljuvanja penzijo, vidim samo prilicno realne komentare, pogotovo dijela nas koji smo vec duze vremena upozoravali na odredjene stvari i tada bivali ismijavani, lincovani, pisalo se kao da namjerno zelimo lose klubu i Mourinhou.
Dobro, istina nekad se pretjera ali forumi i postoje zato da se misljenja sudaraju i razmjenjuju. Ja sam siguran da bismo mi svi, da imamo tu priliku biti na tribinama Bridgea, podrzali ekipu i trenera ali nismo. To sto pisemo o problemima ne znaci da zelimo poraze i da smo protiv Chelseaja.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

To se rješava u svlačionici i oni će to riješiti

Upravu si. Takve se stvari rješavaju u svlačionici. Baš kao i stvari s mladim igračima i doktorskom ekipom.

Ali Mourinho tako ne radi. Loftus-Cheeka nije popljuvao u svlačionici nego pred medijima, Evi Carneiro nije psovao kurvina kćerko u svlačionici nego pred milijunskim gledateljstvom. Žao mi je što ti ne vidiš u čem je problem i da je Mourinho skroz pogubio pamet i živce i da je krajnje bezobrazan postao i da lagano gubi podršku i onih najzagriježenijih njegovih fanova (i ja sam bio među njima), ne toliko zbog rezlutata koji su loši u zadnje vrijeme nego zbog njegovih konstantnih sranja kojim pravi štetu klubu. The end of story.

Pensioner, nije to jedna utakmica ili 5, pa da kazemo da je los period, ovo se vec mesecima dogadja i nista se ne menja. To je najveci problem. Neki preteruju u pljuvanju, ali ogromni problemi su primetni na svakom koraku i u svakom selu ekipe a to se ne resava... da se resavao problem po problem, ne bi ovo docekali.

I dok se igra raspada, mi brinemo o medicinskom timu i da li je trebao uci na teren ili ne. Oko glupih stvari se raspravlja, a oko vaznih se nista ne radi.

Sve će Mourinho riješiti,da je forma tempirana prošle sezone za drugi dio,bilo bi nam svima skupa puno ljepše,jer je ekipa izgledala fenomenalno.Nadam se da ove sezone tempira formu za drugi dio,zadnja četvorka se treba posložiti,brza krila previše iskorištavaju ivanovića,a to bi se trebalo riješiti dolaskom babe (on lijevo,azpi desno,bane u sredinu). Očigledno je s čim Mourinho nije zadovoljan (ostavio ga je na klupi u poluvremenu).Izgledati će to jako dobro,samo im dajte vremena.Neke stvari u momčadi se trebaju posložiti,a tko je za takve stvari bolji od Mourinha ?  Imamo već 5 bodova manje (najteže gostovanje iza nas),još ne treba paničariti.Jedina neriješiva enigma ostaje Fabregas,totalno bezidejan i ne liči na igrača s početka prošle sezone.Tako da nam jako fali jedan energičniji igrač sa vizijom jer Fabregas to definitivno za sada nije,nadam se da će to već u slijedećoj utakmici izgledati bolje te da će svi skupa dobiti malo samopouzdanja i da će nam napokon dati neki razlog za veselje.

Samo da poslozimo zadnji dio ekipe.Komplet odbranu remontirat,mozda samo Azpi na desnu stranu.Katastrofa,pa onoliko individualnih gresaka ja dugo nisam vidio.Jebo me sav svijet ako Dupovac ne bi bolje odigrao od Cahila juce.Sta mu se to desava?Haj za Terija mi je jasno,godine,srce hoce tijelo ne moze.I onda kao slag na tortu dodje Ivanovic.Boze pa sta je njemu u zadnje vrijeme.Haj sto ne moze u napadu meda,vec je u odbrani postao najveca slina.Nije njemu 40 godina pa da pricamo o nekoj sporini,tromosti ili slicno.Njegovi centarsutevi su za neku dublju analizu.Od 10 pokusaja prosjecno,9 puta pogodi igraca.Kako haj mi molim te objasni?
Mi juce nismo bili toliko nadigrani kao sto smo bili losi u odbrani.Onakve napade i individualne pokusaje Aguera mi smo lani hladno rjesavali.Juce se covjek sprda sa njima.
Po meni je odbrana ubjedljivo najveci problem ekipe,oni su i previse ranjivi kada ne igramo bunker.

Sto se tice ostalih,ne znam sta se Fabregasu desava.Spor,dugo razmislja sta ce sa loptom,nabacaji su ocaj.De jarane malo se trgni,potrci i mucni glavom jebemu majku.
Williana necu ni komentarisat.Costa slabjii nego lani ali nije on toliki problem,jer nema podrsku u napadu.
Jedino Hazard,Matic i Begovic su po meni dobili prolaznu ocjenu.

Ja mislim da je najveci problem u igrackom kadru,to jest u zadnjem dijelu.Nije City pravio neke timske akcije kojima su nas izbezumili,vec cisto na individualni kvalitet,a nas nekvalitet odbrambenih igraca.

...

Je mou i igrači sigurno čitaju ovaj forum pa im treba naša podrška... Podršku, kao što Wisey kaže treba davat na stadionu, također na nekom drugom forumu, treba branit Chelsea, ali barem ovdje gdje smo svi navijači Chelsea možemo objektivno komentirat utakmicu, uostalom tome i služi forum, za raspravu, komenitranje, kritiziranje i sl. a ne davanje podrške...

• Autor

Furaš optimizam, sve je to divno i krasno, ali svaki negativan komentar koji je napisan nije napisan zbog nas kao forumaša nego zbog igrača i Mourinha, šta treba da glumimo zatupljenu masu i da samo glimamo glavom dok nam ekipa izgleda užasno. Ovo nije stanje od juče ovo se dešava već 6 mjeseci i niko ništa ne radi da se to promjeni, Mourino se bavi stvarima koje bi mu trebale biti na 10. mjestu prioriteta, čovjek juče posle utakmice daje izjavu nešto u fazonu "1 bod od mogućih 6 je bolji nego 0 bodova" ko da smo mi navijači mladi majmuni pa nam treba toliko providna izjava i ponavljanje osnovnih matematičkih radnji. Ako se budemo vodili stavom "izgubili smo 3-0, pa šta sad" nećemo pobjediti ni WBA, prelazni rok je užasan, forma igrača kriminalna, Mourinho ne odustaje od svoje filozofije koja je sve više pročitana, na kraju ispada da mi u derbi utakmicama zavisimo od odbrane, ako odbrana nije u formi mi potpisujemo što manji poraz. Ako neko ima kritiku to ne znači da nije nikakav navijač već da nema problem da postavi stvari onako kako trenutno izgledaju, pa jbt juče gledam utakmicu i stid me samog sebe, da nas ljudi onako odvale od života, a mi i postavljeni taktikom ko QPR. Ako misliš da će nam WBA dati 3 boda na lijepe oči i na izraz "vi se aktuelni prvaci" onda je optimizam otišao predaleko.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.