Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Man. City 3 - 0 Chelsea (16.08. ned) [0]

Matchday 02 : Manchester City vs. Chelsea (16.08. ned) [17:00h] 18 članova je glasalo

1. 1.

• Dobru igru Chelseaja, neÄ?emo izgubiti
      41%
      7
    • VeÄ? mi je muka, primamo bar 2 gola
      58%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Je mou i igrači sigurno čitaju ovaj forum pa im treba naša podrška... Podršku, kao što Wisey kaže treba davat na stadionu, također na nekom drugom forumu, treba branit Chelsea, ali barem ovdje gdje smo svi navijači Chelsea možemo objektivno komentirat utakmicu, uostalom tome i služi forum, za raspravu, komenitranje, kritiziranje i sl. a ne davanje podrške...

Znao sam da će to netko napisati. Pa naravno da ne čitaju, ali zar ti ne misliš da se ne osjeti ta loša vibracija da je tako nazovem. Pa pljuju nas svuda, po svim portalima, po facebooku, twitteru, stavljaju slike gdje nas isprdavaju, a naši navijači se uklopili i spojili s drugima. Bezobzira što to oni ne vide pa vidimo mi, ostali navijači. Umjesto da dolazite gledati utakmice s nekim optimizmom, vi sjedate pred tv i mislite koliko će danas Ramires lopti sjebat, kako će Mou parkirati bus. A neki su već i prestali gledat utakmice jer ovo kao nije Chelsea koji žele gledati. Za to su sve krivi komentari koji su postali svakodnevica, točno se sjećam, nakon ove sezone, period odmora, nema utakmica, a neki su i dalje išli pljuvati po Mourinhu, Ramiresu i ostalim dežurnim krivcima bez da su oni išta napravili, ljudi na odmoru bili. O toj podršci vam ja pričam, znači nađe se 5 onih kojima ništa ne valja, bilo dobro bilo loše ne valja im. Ostali čitaju njihove komentare i priključe se i odjednom nikome ništa ne valja, sve nešto negativno. Ne sjećam se kad je netko ovdje nekoga pohvalio, već mi muka bude ovdje dolazit poslije utakmica jer znam šta slijedi.

• Odgovori 110
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uvijek sam tu kad treba phvaliti igrace kad naprave neki uspjeh, dobiju utakmicu, pa cak i kad se bore i nemaju srece da pobijede. Ali ne mogu ja braniti i pohvaljivati igrace kad se zadnjih 10 kola nisu sastavili s loptom. Ova ekipa ne moze odbraniti titulu, trebaju nam novi igraci i tu se zavrsava sva prica.

Penzioneru i optimizam treba imati pokriće. Ne možemo slijepo braniti Mourinha i igrače i slijepo ih podržavati. Oni su tu radi nas navijača, a ne mi radi njih. Klub je iznad svakog pojedinca, a navijači = klub, jer klub postoji radi navijača. Sad će reći neki da klub postoji radi novca, istina, ali tko kupuje Chelseajeve dresove, tko taj novac donosi klubu? Navijači i popularnost i mecena Abramovič naravno. Zašto Yokohama daje 40 mil eura? Zato što znaju da će njihov logo na dresu Chelseaja biti gledan i upamćen, jer Chelsea ima masu navijača u svijetu. Mourinho treba te navijače da obraduje, jer i on je plaćen ogromnim novcem. Nije realno očekivati da damo podršku Mourinhu koji je pogubio konce, koji napada doktore, pljuje mlade igrače, ne čini ništa da se napreduje u igri. Svi smo mi njemu zahvalni za titule, on je legenda kluba. Ali nema toliko kredita koliko misliš, čak šta više svoju reputaciju treba održavati, što on sad ne radi.

Ja ne znam ko u trenutku kad uopšte nemamo ni igre ni rezultata može biti optimista.

To je kao kad si optimista da će čovjek koji se nalazi u terminalnom stadiju kancera, metastaze po cijelom tijelu, čovjek jauče od bolova i ne može ustati iz kreveta, a ti govoriš: Nije ovo za brigu, oporaviće se on.

• Autor

Znao sam da će to netko napisati. Pa naravno da ne čitaju, ali zar ti ne misliš da se ne osjeti ta loša vibracija da je tako nazovem. Pa pljuju nas svuda, po svim portalima, po facebooku, twitteru, stavljaju slike gdje nas isprdavaju, a naši navijači se uklopili i spojili s drugima. Bezobzira što to oni ne vide pa vidimo mi, ostali navijači. Umjesto da dolazite gledati utakmice s nekim optimizmom, vi sjedate pred tv i mislite koliko će danas Ramires lopti sjebat, kako će Mou parkirati bus. A neki su već i prestali gledat utakmice jer ovo kao nije Chelsea koji žele gledati. Za to su sve krivi komentari koji su postali svakodnevica, točno se sjećam, nakon ove sezone, period odmora, nema utakmica, a neki su i dalje išli pljuvati po Mourinhu, Ramiresu i ostalim dežurnim krivcima bez da su oni išta napravili, ljudi na odmoru bili. O toj podršci vam ja pričam, znači nađe se 5 onih kojima ništa ne valja, bilo dobro bilo loše ne valja im. Ostali čitaju njihove komentare i priključe se i odjednom nikome ništa ne valja, sve nešto negativno. Ne sjećam se kad je netko ovdje nekoga pohvalio, već mi muka bude ovdje dolazit poslije utakmica jer znam šta slijedi.

Nismo se mi nigdje "uklopili" već samo pričamo ono što nam igrači "kažu" svojim igrama na terenu i Mourinho svojim potezima, ne znam ko se uopšte smara sa komentarima po fb, twitteru itd. Kako da gledam utakmice sa optimizmom kada dobru utakmicu nismo odigrali od Swanseaja u gostima iz prošle sezone, eto reci mi koliko smo od tada pobjedili utakmica sa više od 2 gola razlike, igramo na silu već 6 mjeseci ja kao treba da pišem ovde bajke, čim je bio objavljen raspored za novu sezonu svi na forumu smo znali kako ćemo izgledati na Etihadu, i tako je bilo, mogu ja sve i svašta, ali ne mogu klimati glavom na nešto što je očajno, pa mi kontre ne možemo istrčati. Mi trenutno nemamo apsolutno ništa, ni odbrane ni sredine terena ni napada, znači vakum, ovo ne može ovako dalje, gledam ja svaku utakmicu, ali nije to to, jer je svaka utakmica postala 90 minuta živciranja, nema više utakmica kada ćeš se izvaliti u fotelju i sa uživanjem pogledati utakmicu svog kluba, pa ja kad se sjetim drugog dijela prošle sezone jbt gotovo svaku utakmicu sam zadnjih 15 minuta pratio tako što sam sjedio na stolu pred tv-om jer smo konstantno visili i bilo je pitanje hoćemo li pobjediti, nije to zdravo..

Ne bi ovo bila tolika kriza da se nije upozoravalo na to već mjesecima. Mjesecima je svako realan mogao vidjeti ogroman pad u igri ove ekipe, Mourinha koji ništa ne mijenja i samo otaljava sezonu do kraja. Ajde bili smo blaži tad jer se titula osvajala, jer smo vjerovali u osvježenja, pojačanja i uvođenje mladih snaga ove godine.. Međutim, Mourinho je nastavio otaljavati i nonšalantno se odnositi prema timu, zavladala je kurcobolja među igračima, predsezona je katastrofalno isplanirana, one prijateljske po Australiji nakon prošle sezone su isto sranje bile... Da ne pričam o ovom potezu prema Evi i Fearnu.

Kriza nas definitivno drma ponovo, a ne vidim rješenje na vidiku. Daj Bože da barem počnemo pobjeđivati nekako od sljedećeg kola.

Ne bih se htio više raspravljati što se tiče ovoga, pročitao sam vaše komentare, ali niste me razuvjerili u mom načinu razmišljanja, ja i dalje vjerujem igračima i stožeru.

11880407_1085106138174151_45410464744769

Očito je da u Mourinhovoj guzici nema realnosti, već samo "optimizam".

Što sam ja trebao biti optimističan prije utakmice sa Cityjem? Trebao sam očekivati pobjedu? Pa na osnovu čega?

Na osnovu toga što smo mjesecima bez ikakve igre?

Svatko tko imalo zna nogomet mogao je očekivati ono što se jučer dogodilo.

Eto da ne bude sve tako crno "pobrali" smo i neke "nagrade" proÅ¡lo kolo. Fabregas, Terry i Ivanović su izabrani u NAJGORU momčad kola...  :)>-

http://www.goal.com/hr/news/7168/galerije/2015/08/17/14506752/galerija-u-najgoroj-mom%C4%8Dadi-vikenda-premier-lige-tri-igra%C4%8Da/gfx-najgora-momcad-vikend-premier-league/12#photo

• Autor

Očito je da u Mourinhovoj guzici nema realnosti, već samo "optimizam".

Što sam ja trebao biti optimističan prije utakmice sa Cityjem? Trebao sam očekivati pobjedu? Pa na osnovu čega?

Na osnovu toga što smo mjesecima bez ikakve igre?

Svatko tko imalo zna nogomet mogao je očekivati ono što se jučer dogodilo.

Baš to, nema čovjek na osnovu čega očekivati pobjedu..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.