Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zato je drugi gol primio, mogao je i morao bolje.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Sta je mogao igraci ne ulaze u blok a protivnicki igrac ima otvorenu priliku za sut.

Branio je dosta dobro, posebno ono kad je Kone glavom pucao, ali meni on djeluje previse nesigurno, nekako mu previse ispada lopta da tako kazem, imam osjecaj da bi Thibaut uhvatio neke sto je on odbio, ali i pored toga je bio dobar

Sta je mogao igraci ne ulaze u blok a protivnicki igrac ima otvorenu priliku za sut.

Hahahahahaha

Nemoj slijepo braniti nekog, frajer je dobar golman, ima odlicne reflekse ali prima i neke bezveze golove cesto. Evo da ne budem previse kritican treci gol cu izbacit, al kod drugog gola da nije nista mogao i da nije do njega nece me niko ubijedit. Boli me kurac da mi je stari a ne sto je bosancero. I de bruyne mu je dao slican gol sad za repku...

Nemoj slijepo braniti nekog, frajer je dobar golman, ima odlicne reflekse ali prima i neke bezveze golove cesto. Evo da ne budem previse kritican treci gol cu izbacit, al kod drugog gola da nije nista mogao i da nije do njega nece me niko ubijedit. Boli me kurac da mi je stari a ne sto je bosancero. I de bruyne mu je dao slican gol sad za repku...

Sad ce te proglasiti izdajnikom bosnjackog naroda i umeta.

Ma onaj De Bruyneov sut je isao po sredini gola,cak i nije toliko jak bio.Medjutim Naismitov je bio dosta jaci sut i isao je skoro u sami ćošak.Mada se i ja slazem da je morao bolje reagovati.

Ne znam zašto ga okrivljujete za drugi, da je Bane na vreme izašao na igrača i blokirao šut, ne bismo pričali o ovome.

Jedino se kod trećeg spetljao, nije imao pravo rešenje, ali opet, kad treba na njega svaljivati krivicu kad pogledaš akciju i kako su nam se lako igrači Evertona ušunjali u šesnaesterac.

Mogao je bolje i kod drugog i kod treceg, to je moj utisak. Za drugi nije direktan krivac, al je lose reagovao. Znam ko bi to zaustavio lagano ali jebiga...

• 2 sedmice kasnije...
Zao mi ovog covjeka stvarno. Brani vrhunski otkako je stao medju stative, izuzevsi jedino onaj prvi mec na pripremama protiv New Yorka, u svim ostalim bio je fenomenalan. I opet ga odbrana iznevjeri, na svakoj utakmici primi nekoliko golova iako uspije skinuti po par 100% sansi protivnicima.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nije kriv ni za jedan gol veceras. Od kako je dosao u klub brani dobro ali mu je odbrana katastrofa, u ovoj utakmici i pored primljenih golova imao nekolko dobrih odbrana.

Meni djeluje da je mogao i morao bolje reagovati kod drugog gola.Nije citao igru,vidjelo se da je kratka lopta,trebao je stati blize prvoj stativi.Medjutim,imao je dobre odbrane,pogotovo mi krivo kod prvog gola jer je vrhunski odbranio sut Brahimija.

• Autor

Meni djeluje da je mogao i morao bolje reagovati kod drugog gola.Nije citao igru,vidjelo se da je kratka lopta,trebao je stati blize prvoj stativi.Medjutim,imao je dobre odbrane,pogotovo mi krivo kod prvog gola jer je vrhunski odbranio sut Brahimija.

Drugi gol ne bi 5 golmana odbranilo. 

Pa ko ce kritikovati Asmira otkako je i dosao u klub neg nas narod. Jos ni na jednom engleskom portalu, forumu nisam pronasao losu rijec, negativnu kritiku za Asmira.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa kako neosnovana ako vidis da lopta ide blizu prve stative.Ne kazem da je potpuni krivac,odbrana je ta koja nije trebala uopste dozvoliti sut,ali mislim da je mogao odbraniti da se na vrijeme pomjerio prema prvoj stativi.

• Autor

Pa kako neosnovana ako vidis da lopta ide blizu prve stative.Ne kazem da je potpuni krivac,odbrana je ta koja nije trebala uopste dozvoliti sut,ali mislim da je mogao odbraniti da se na vrijeme pomjerio prema prvoj stativi.

Hamco u pitanju je sekunda, da ne kažem djelić sekunde. On se za taj period može pomjerit 30 centi. Osim ako ima reflekse mačke.

Nisam ja mislio da on bude prikovan za stativu.Jbga,ali ne mogu se oteti dojmu da se mozda malo pomjerio u desno dok je lopta letila(a vidjelo se da ide na prvu stativu) mogao odbraniti.Mozda i ne bi,nikad necemo saznati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.