Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma niko ne govori da je Bega bolji golman od Kurtoe vec da je ovaj drugi katastrofalno branio ove sezone. Em pola sezone nije igrao zbog povrede, a ono pola sto je igrao bolje da i nije.

samo ću reći da nam nije bilo njega izbušio bi nas PSG u prvoj

emocije su na strani Bege ali je Belgijanac daleko kvalitetniji golman

Druga je stvar što ova slina hoće u Real ako hoće neka ide.

• 5 mjeseci kasnije...
Jebi se diablo kod 2:2 je odbranio cistu sansu Musi, tu je on negdje sa Courtoisom meni je drazi svakako od mezimca Courtoisa koji sere od kako je dosao.

Suviše nesiguran za jednog golmana,kod prvog gola je morao odlučnije izaći na loptu,to je bilo u petercu to je njegov prostor. 3 šuta Leicestera u okvir gola 1 odbrana,preslabo.Kupiti Oblaka/Butlanda/Navasa na zimu,mada čisto sumnjam da će Oblak ili Navas htjeti preći,osim ako ne budemo prvi.

Golmani su nam ocaj. Kurtoa je dosta losiji nego sto bi trebalo i ocekivao sam veceras da Begovic pokaze da je jedan od najboljih rezervnih golmana ali mnogo lose je bilo. Da je pokidao u ovoj utakmici sigurno je mogao da ugrozi Kurtoi mesto prvog golmana..

Suviše nesiguran za jednog golmana,kod prvog gola je morao odlučnije izaći na loptu,to je bilo u petercu to je njegov prostor. 3 šuta Leicestera u okvir gola 1 odbrana,preslabo.Kupiti Oblaka/Butlanda/Navasa na zimu,mada čisto sumnjam da će Oblak ili Navas htjeti preći,osim ako ne budemo prvi.

Kupiti jos 5-6 golmana pa Blackmanu dati sansu kad napuni 39 godina.

Kupiti jos 5-6 golmana pa Blackmanu dati sansu kad napuni 39 godina.

Ove naravno prodati (Begu i Kurtona) ionako je Real bio zagrijan za Kurtona.Ništa od Blackmana dok ga ne vidimo u nekom prvoligašu na posudbi.

Nula bodova golman, jako sporo reagira, fizički isto limitiraniji od ostalih golmana u Premiershipu. Usporedivo loÅ¡ sa Joe Hartom kad igra loÅ¡e. 

• 3 mjeseca kasnije...

Bega na pragu prelaska u Bormut. Evo piše reLo da su bacili 10 milki i mi glat odbili ali čitam da bi ga mogli pustiti za 12. Jedino se postavlja pitanje da li smo ga spremni pustiti sad ili na ljeto mada ako ostane biće zakucan za klupu do kraja sezone ako Kuronja ostane zdrav i prav mozda upiše još par nastupa u FA kupu.

neka ide, tamo će branit. opa mi sa 70 mil od oscara, 6 od bamforda i još da njega prodamo, to je solidnih skoro 90 milki a na kvaliteti ekipe se nece ni osjetiti

• 2 sedmice kasnije...

"My future is something that will be sorted out over the next couple of days - obviously the club decide. For me, it is about wanting to play. I find it very difficult, not playing for a long time and that's something that I would like to do. If the club would allow me to do that, under the right circumstances, then that's what I'll do."

"[Losing on a Premier League medal is] a tough part and I hope the team lifts the title and maybe I will be part of that. But it is difficult when you don't play for a certain amount of time and that overrides everything."

"I am a footballer, I like to play and I came here to challenge myself. I have enjoyed everything so far and if I am still here then I will continue to work hard and that's all I can do."

"If [Chelsea do not allow me to leave], I will continue to work hard and support everyone and the team. I have a huge respect for the manager and the club so they know my feelings and it is nothing other than wanting to play."

"Of course [I thought I could compete with Courtois], because chances to play for Chelsea don't come around every day and top clubs like this in general. When [transfers to a big club like Chelsea] come around, if you don't believe in yourself and don't think things can happen for yourself, then you shouldn't be in this game."

"I truly believed there was a chance and something could happen, and ultimately I didn't get as many games as I would have liked."

"Thibaut is on absolute fire this year and is one of the best goalkeepers in the world, I knew that, and I wanted to test myself against those guys. I feel like I am one of them but unfortunately no club is big enough to have two really good goalkeepers.”

"I am 29, 30 in the summer and I feel fantastic. I feel in such great shape that it would be a waste not to play and show people what I can do. I do believe that I can play at this level and show everyone what I can do and that remains to be seen."

Nema pustanja prije nego dovedemo mi nekoga, onda tek moze otici. Edvin je pristrasan, pa bi ga odmah pustao :D

Radi se o vitalnom nacionalnom interesu da ode što prije i igra redovno pred nastavak kvalifikacija za SP ;)
Posteno od njega.. Mozda ga i vrate u klub za 4-5 godina jer isplati se ovakvog covjeka imati u svlacionici sigurno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.