Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uvijek cete nalaziti nesto da serete po Asmiru, dzaba i da brani ko Dino Zoff strucnjaci ce nalaziti neku manu.

Bez uvrede ali muka mi je vise od tvog subjektivnog ocjenjivanja nekih igraca.

Imas igrace koje non stop hvalis i igrace koje non stop pljujes.Nebitno kako odigrali.

Daj malo objektivnosti, nece ti naškoditi.

Bez uvrede ali muka mi je vise od tvog subjektivnog ocjenjivanja nekih igraca.

Imas igrace koje non stop hvalis i igrace koje non stop pljujes.Nebitno kako odigrali.

Daj malo objektivnosti, nece ti naškoditi.

Jesi jedva docekao da malo seruckas po Asmiru?
Sta je, izbio 2 lopte u aut pa hajmo odmah pricati kako ne zna ispucati? Sto ne spomenes jednu koju je ispucao 90 metara pred gol Tottenham i umalo da nas igrac izidje sam pred golmana iz toga? Da je u Stokeu zabio gol ispucavanjem?
Jel ikad prije u karijeri imao problema s tim?
Nek hamco pise da se treba nauciti izbijati loptu, ma ja i meni govoriti da sam subjektivan hahah

Manite me supljaka i te vase objektivnosti, dok god serete neosnovano po nekim igracima ja cu ih braniti. Samo trazite sitnicu i detalj kritikujete.

Sad cu otici u temu Hazarda i branicu ga naravno.

On topic: Begovic besprijekorna partija danas

Pa zasto bih seruckao po Asmiru bez razloga hajd mi molim te objasni?!Ja sam veliki patriota ove zemlje i cijenim nase igrace nemos ni zamisliti koliko. E sad, s obzirom da je ovo forum Chelsea nastojim da ne izdvajam nase igrače ispred ostalih.Pohvalit cu ako je dobro igrao ali cu i kritikovati ako je los bio.To kod tebe nije slucaj i ja unaprijed znam koje ces ti igrače hvaliti a koje pljuvati nebitno kako oni odigrali.

Kad smo kod danasnje utakmice, zaista dobra partija.Al generalno covjek nema dobro ispucavanje lopti, cak bih rekao da to lose radi.

Ne moze se ocjenjivati igraca svaku utakmicu i na osnovu toga mijenjati misljenje stalno. To je jako ucestalo na ovom forumu.
Ja imam svoje misljenje o svakom igracu i promijenicu ga tek nakon izvjesnog perioda i dosta utakmica u kome me taj igrac moze razuvjeriti. Dobar igrac ima pravo na losu utakmicu, pa i period lose forme.

Primjer: ovdje je Pedro poslije WBA bio, bar prema forumasima, reinkarnacija Maradone i igrac koji ce nas pojacati samo tako. Ja sam rekao dobra partija al i dalje imam svoje misljenje o tom igracu kakvo jeste i pokazuje se tacnim sve.

Eh tako po nekim igracima selektivno se pljuje, nerijetko i kada Mourinho nesto izjavi pa pojedinci pljuju po tom igracu samo da bi odbranili Mourinha i opravdali njegovo misljenje. Ima naziv za takve ljude ali necu ga upotrijebiti.

Za mene je Courtois odlican golman, bolji je od Begovica, ali koliko ga se ovdje uzdize uopce nije toliko dobar.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne moze se ocjenjivati igraca svaku utakmicu i na osnovu toga mijenjati misljenje stalno. To je jako ucestalo na ovom forumu.
Ja imam svoje misljenje o svakom igracu i promijenicu ga tek nakon izvjesnog perioda i dosta utakmica u kome me taj igrac moze razuvjeriti. Dobar igrac ima pravo na losu utakmicu, pa i period lose forme.

Primjer: ovdje je Pedro poslije WBA bio, bar prema forumasima, reinkarnacija Maradone i igrac koji ce nas pojacati samo tako. Ja sam rekao dobra partija al i dalje imam svoje misljenje o tom igracu kakvo jeste i pokazuje se tacnim sve.

Eh tako po nekim igracima selektivno se pljuje, nerijetko i kada Mourinho nesto izjavi pa pojedinci pljuju po tom igracu samo da bi odbranili Mourinha i opravdali njegovo misljenje. Ima naziv za takve ljude ali necu ga upotrijebiti.

Za mene je Courtois odlican golman, bolji je od Begovica, ali koliko ga se ovdje uzdize uopce nije toliko dobar.

To je to.

Očito se nismo razumjeli.Vidi ,ja ne pricam generalno o kvalitetu nekog igraca.To je skroz druga strana price.Ja sam mislio konkretno na neku utakmicu.

Recimo da je Begovic danas bio los, to ne znaci da je generalno los golman.
To isto vazi i za Hazarda,Matica i sve druge.

To meni smeta kod svakog.Ja nemam s tim problema da kazem recimo za svog ljubimca( Hazard) da je lose odigrao neku utakmicu.
A generalno smatram ga jednim od najvecih plavaca u historiji Chelsea.Shvatas sta hocu da kazem?!

Uredu, ali ne mozes pisati "nek nauci ispucavati loptu", pod tim je tvoje misljenje da on ne zna ispucati loptu nikako a ne da je pogrijesio 2 puta danas, sto je opet za mene minorno i potpuno nebitno da to ne bih ni spominjao jer ne moze nikad bez greske igrac punih 90 minuta biti, nema toga u fudbalu.

Isto tako, ne mozes negirati da itekako ima ljudi ovdje koji malo malo cekaju razlog da seru po nekom igracu.

Meni Bega stvarno lose ispucava lopte,ne mislim pri tome da cesto izbacuje u aut vec da slabo pogadja ciljanog igraca.Nije ni Kurtoa u tome sjajan ali je bolji.Medjutim veliki Cech je to radio majstorski i zbog toga sam ja to mozda opazio kod Bege.Al opet to ne znaci da je los golman.

Sto se tice generalno te objektivnosti svih forumasa, vec sam rekao sta mislim o tome.

Većina misli da se Begovića ne bi smjelo kritizirati samo zato jer je iz BiH i zato jer vas je većina koji piÅ¡u odande. Objektivno, lik nema mjesta na golu Chelseaja i ne znam koja ga je budala dovodila u klub uopće. Spori refleksi, loÅ¡e predviÄ‘anje situacija, nula bodova 1 na 1 užasna statistika ove sezone, pogledajte gol razliku. Koliko god je obrana loÅ¡a, Begović je joÅ¡ gori golman. Eto, jedan Cudicini je bio dostojna zamjena Cechu, ovaj Curtiosu ne može ni to biti. Tjerat to s klupe. 

• Autor

Većina misli da se Begovića ne bi smjelo kritizirati samo zato jer je iz BiH i zato jer vas je većina koji piÅ¡u odande. Objektivno, lik nema mjesta na golu Chelseaja i ne znam koja ga je budala dovodila u klub uopće. Spori refleksi, loÅ¡e predviÄ‘anje situacija, nula bodova 1 na 1 užasna statistika ove sezone, pogledajte gol razliku. Koliko god je obrana loÅ¡a, Begović je joÅ¡ gori golman. Eto, jedan Cudicini je bio dostojna zamjena Cechu, ovaj Curtiosu ne može ni to biti. Tjerat to s klupe. 

Al' zato Mourinho ima mjesta na našoj klupi hehe.

Kladim se u život da bi Benitez sad imao barem 25 bodova s ovom ekipom.

Ono kad lik sa nickom TheSpecialOne napise "objektivno" Kekekkek Buraz pogledaj ti malo strane forume, ovdje vise takvi genijalci poput tebe pljuju nego Englezi sami

Jbt lik je rezervni golman nzm sta tolko ima da mu se zameri, bolji je od 90% rezervnih golmana u Evropi, smesno je porediti ga sa Kurtoom i ne moze da se ocekuje da brani na tom nivou. Covek je doveden za manje vazne utakmice, a i daleko od toga da je bio i blizu najgoreg igraca na nekoj utakmici jer vecinu golova primamo na individualne greske odbrane. U redu je kritikovati ga kada napravi neku bas amatertsku gresku kao ova ispucavanja ali ne treba ni pisati gluposti kao sto radi ovaj gore sa nickom nadimka uskoro bivseg trenera Celsija.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Nije da mu ne veruje nego je picka pa ne sme da proba. Trebalo mu je da se povrede 2 glavna stopera da bi stavio Babu levo Azpija desno i Baneta na stopera.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nije da mu ne veruje nego je picka pa ne sme da proba. Trebalo mu je da se povrede 2 glavna stopera da bi stavio Babu levo Azpija desno i Baneta na stopera.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da i kad se vrati Terry,baba će opet na klupu -_-

• 4 sedmice kasnije...

Male stvari usrećuju ljude 

Begović se zahvalio NBA zvijezdi na poklonu 

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović veliki je zaljubljenik u koÅ¡arkaÅ¡ku NBA ligu. 
Begović je nedavno imao priliku prisustvovati na utakmici izmeÄ‘u Orlando Magica i Toronta čiji je inače navijač, a poklon kojim se danas pohvalio na svom Instagram profilu je od DeMara DeRozana koji nastupa za Raptorse.  "Hvala na dresu. Sretno do kraja sezone, nastavi raditi to Å¡to radiÅ¡", napisao je naÅ¡ Asmir Begović uz priloženu fotografiju. Vrijedi podsjetiti da je Begović prije godinu dana sa Edinom Džekom podržao Brookyln za koji je u tom trenutku nastupao njihov zajednički prijatelj Mirza Teletović.

deroza.jpg

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.