Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

2976bbb58d7e9716d2c87368d0a5f200_L.jpg

Chelsea pregovara sa Stoke Cityjem oko transfera Asmira Begovića, kojeg vide kao zamjenu za Petra Čecha, saznaje Goal.

Čech je na izlaznim vratima plavaca i karijeru će nastaviti u Arsenalu, a Jose Mourinho želi vratara koji će biti dostojna konkurencija Thibautu Courtoisu.

Begović ima još godinu dana ugovora sa Stoke Cityjem, a nedavno je odbio potpisati novi ugovor pa se na Stamford Bridge nadaju da bi ga mogli dobiti ispod cijene.

Isto tako, spremni su mu ponuditi bogati ugovor kako bi prihvatio poziciju drugog vratara.

Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201506165102/vijesti/transferi/chelsea-ozbiljno-pregovara-s-begovicem.html

• Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne bih bzvz kvario karijeru liku tako što će narednih X godina sjediti na klupi a ima potencijal za prvog golmana nekog jačeg kluba... Ako je imalo ambiciozan tražiće neki drugi klub, a ako se zasitio fudbala može primati pare, ali sumnjam tako da, za dobrobit njegove karijere i forme, nisam za to da dolazi..
  • Autor

Što da ne. Braniće sigurno u Capital One i FA kupu, vjerovatno će braniti i grupnu fazu Lige prvaka, tako da će imati sigurnih 10-15 utakmica po sezoni. Desiće se nekad da i Kurto padne u formi, povrijedi se il dobije crveni.. Može on nabrat 20+ utakmica po sezoni, što je potpuno neloše za jednog rezervnog golmana.

+ profitiraće udruženje, biće novih članova i para za proteina i kreatina :D

Prodati kurtona Realu za 70 miliona i uzeti Asmira.

PS. glupo mi je ovo, shvatam hoće Mourinho jaku konkurenciju al koji će ti kvalitetan golman dođi znajući da neće prismrditi sastavu.. Možeš dobiti nekog kao Schwarzer ili tako, u poznim godinama. Pa čovječe, on je kurtona gurao u prvu i kad smo osvojili prvenstvo, i u Capital One kupu, bezveznim utakmicama

idealna zamjena za golmana je neki starac, tipa Schwarzer, koji je jeftin i nije mu problem sjedit na klupi a kad zatreba može itekako dobro poslužit... tu je Schwarzer stvarno bija idealan i treba opet nač nekog takvog, a dovoÄ‘enje ovakvog igrača u najboljim godinama je skroz nepotrebno, bezveze uniÅ¡tiÅ¡tavaÅ¡ čoviku karijeru za par utakmica u sezoni...

Idealna opicja za drugog golmana. Izuzetno kvalitetan, tek treba da udje u najbolje golmanske godine, mocice vise nego dobro da zameni Kurtou ako bude trebalo, jos ako ne bude bio previse skup bice pun pogodak. Tesko da mozemo da nadjemo nekog kvalitetnijeg od njega da greje klupu Kurtoi. Sto se tice njegove karijere iskreno zabole me, ako je on odlucio da dodje onda vrlo dobro zna u kakvoj ce biti situaciji. Sto bi dovodili nekog matorog golmana ili nekog nedovoljno kvalitetnog, ako hocemo da napadamo PL i LS treba nam odlican rezervni golman kao sto imaju i ostale ekipe koje napadaju trofej u LS. Ne kapiram sto se cimate oko njegove karijere, ako on moze da uleti kada Kurtoa ne moze da igra ili ga Murinjo odmara i pritom da se ne oseti velika razilka na nasem golu to je jedino bitno a ne njegova karijera. Celsi uvek na prvom mestu!

Maloprije citam da je Begovic pred potpisom sa nama.Daj Boze da je istina iako ne vjerujem da bi se naigrao ali neka bude makar jedan Bosanac i kod nas.

• Autor

Telegraph piše da Stoke očekuje zvaničnu ponudu u narednim danima i da žele Mosesa + novac (vjerovatno misle da Moses ne vrijedi 8m funti koliko vrijedi Begović).

Da sam na našem mjestu, ponudio bih im Mosesa i 20 funti.

S druge strane, naša uprava mora dati garancije Begi da će igrati dovoljan broj utakmica (pod tim vjerovatno misle na garancije da će igrati u kupovima, a ne da Kurto brani protiv Shrewsburyja što se znalo desiti).

Ako naši žele baš Begovića onda mislim da je fer razmjena Moses - Begović, kakva crna nadoplata, oni dobijaju igrača koji im je važan za prvih 11 a mi dobijamo golmana za klupu.

Iaka ja da sam na mjestu Begovića ja ne bi dolazio kod nas, ali eto šta bude biće..

Ako je normalan nikada nebi trebao pristati na takve uslove, dovoljno kvalitetan golman da moze biti prvi golman u nekom jakom timu. Nasi se ponasaju kao da je Courtois nedodirljiv i da ima sigurno mjesto u ekipi.

• Autor

Ako je normalan nikada nebi trebao pristati na takve uslove, dovoljno kvalitetan golman da moze biti prvi golman u nekom jakom timu. Nasi se ponasaju kao da je Courtois nedodirljiv i da ima sigurno mjesto u ekipi.

Treba biti realan i reći da nema boljeg golmana od njega u Premier ligi (evo ode De Gea koji mu je bio jedina konkurencija).

Courtois, naravno, nije nedodirljiv, ali sve dok bude branio kao što je prošle sezone neće ga niko skinuti s gola.

A Begović će kod nas mjesečno zarađivati koliko bi u nekom drugom klubu zarađivao svaka 3 mjeseca.

Treba biti realan i reći da nema boljeg golmana od njega u Premier ligi (evo ode De Gea koji mu je bio jedina konkurencija).

Courtois, naravno, nije nedodirljiv, ali sve dok bude branio kao što je prošle sezone neće ga niko skinuti s gola.

A Begović će kod nas mjesečno zarađivati koliko bi u nekom drugom klubu zarađivao svaka 3 mjeseca.

Samo neznam zasto se toliko Stokeu zuri sa prodajom Begovica, kvalitetniji je golman od Butlanda za klasu.

Å to se tiče ovog dolaska sasvim mi svejedno. Courtois ostaje na golu i to je to, a sada koliko će Asmir dobiti minutažu to nije moj problem. Samo da ne plate puno za njega i to je to. 

Samo neznam zasto se toliko Stokeu zuri sa prodajom Begovica, kvalitetniji je golman od Butlanda za klasu.

Glavno da neznaš . :-bd . Sad ozbiljno, žuri im se jer mu ugovor ističe sledeće sezone a on odbija da ga produži.

Ja sam mislio da će biti "rotiranje" golmana, De Gea u Real, Lloris u United i Begović u Tottenham..

Nisam uopšte dovodio Begovića u vezu sa Chelseajem, ali evo nešto se dešava, vjerovatno će dobiti jak ugovor samo da bi prihvatio ulogu rezerve.

Ma nema smisla, drugi golman može biti i Blackman, nije on loš, mlad je, al nije to sad neka razlika kao da igrač brani, prošao je i on golmansku tu školu, prošao je treninga s kvalitetnim trenerima, a po meni ono što je kod nas najbitnije za golmana je to da je ENGLEZ!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.