Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Asmir Begović (2015-2017, 33 nastupa)

35 članova je glasalo

1. 1.

• Ponos BoÅ¡njaka i svjetskog ummeta
      8%
      2
    • Ponos BoÅ¡njaka i Chelseaja
      20%
      5
    • Ponos BoÅ¡njaka, svjetskog ummeta, Chelseaja i svih drugih biÄ?a
      72%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobra partija jučer,ali ne treba se zanositi da će Kurtou poslat na klupu.Dobar je golman,ali kao što gore neko reče kad nije Cech skinuo Kurtou neće ni Begović.
  • Odgovori 446
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Članak koji topi IQ kao čaša vode šumeću tabletu :D

Ali bih volio da Begović bude naš prvi vratar (iako znam da je nemoguće), ne zbog toga što je iz BiH nego što je 5 puta ljepši od Courtoisa. Ja ne volim ružne igrače, živim za dan kad ćemo prodati Cuadrada.

Ako gledamo tu ljepotu, Bega je u top 3 u našem klubu.

Realno. Lik je prelijep <3 <3 <3

I ima pravu anglo-saksonsku facu ko da je neki klasični Michael iz Toronta, nekako nema bukva-glavu ko Edib Đekica.

Prije Begovića naš najljepši igrač je bio Michael Ballack.

Azar i Matić su lepši od Begovića. Aspili je vrlo sladak, Falkao isto šmekerski izgleda sa novom frizurom, Teri DILF. Jaku konkurenciju ima Begović.

Upravu ste za Azpilicueta. Na njega sam zaboravio skroooz. Ballack, pa on pa Begović.

Ali gdje ćete Nemanju Matića uzeti kao primjer ljepote ljudi moji. Tipična balkanska faca:

Nemanja-Matic.jpg

Nego vratimo se temi.

Evo Begović kaže da nije zadovoljan svojim startom. To je dobro, jer očito je postavio ljestvicu jako visoko.

A Begovic nije balkanac :D

Pa vidiš li šta sam rekao gore:

I ima pravu anglo-saksonsku facu ko da je neki klasični Michael iz Toronta, nekako nema bukva-glavu ko Edib Đekica.

Jeste Balkanac, ali ima lijepu anglo-saksonsku facu. Matić ima tipičku balkansku facu, kao i Ivanović, kao i Đekica kao i Jovetić kao i Modrić itd.

Azar i Matić su lepši od Begovića. Aspili je vrlo sladak, Falkao isto šmekerski izgleda sa novom frizurom, Teri DILF. Jaku konkurenciju ima Begović.

Ovo je ubedljivo najveci smeker u klubu

QmpLnAw.jpg?1

Posle 15. minuta utakmice skidam kapu do poda, vec 4,5 intervencija i da nije njega vec bi bili deklasirani.

Kapa do poda.

Da sam ja Mou, Begović bi i sljedeću tekmu bio na golu jer je u svemirskoj formi. Ali znam da se to neće desiti.

Za šta je postojala i najmanja mogućnost da se odbrani on je odbranio, ovo ostalo nije bilo nikakve šanse da se skine bilo koji šut, bravo Asmire !

Upravo to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.