Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Arsenal 0 - 0 Chelsea (26.4. ned) [1]

22 člana su glasala

1. 1.

• 3
      45%
      10
    • 1
      40%
      9
    • 0
      13%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Tako je, a u Nedelju će dodatno da ga štiti, tako što mu neće dati ni sekunde ;)

Naravno, cuva ga da se ne povredi. :D

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jel izašao sastav?

Jel izašao sastav?

Da.

Chelsea team to play Arsenal: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry ©, Azpilicueta, Matic, Fabregas, Ramires, Oscar, Willian, Hazard.

Bez klasicnog napadaca.Na prvu djeluje cudno ali mislim da je Mou opet nesto pripremio i da necemo iizigubiti.
Mozda ce Fabregas biti najistureniji kao u Spaniji jedno vrijeme?

Ovdje miriše poraz žestoko. Ovo sranje bez napadača ne volim nikako i prvi put da nisam optimističan pred tekmu s Arsenalom.

Nemam pojma kad smo tačno posljednji put igrali bez klasičnog napadača, ja mislim da je to bilo protiv Juventusa kada nas je vodio Di Matteo tada smo ispušili 3-0.

Ne znam šta je Mourinho zamislio, vidjećemo šta će biti.

X bi bio odličan rezultat i vrh iz ove utakmice.

Ovo sto Solankea nije stavio ni na klupu je bas odvratan Mourinhov potez.  Sta se toliko lose moglo dogoditi da mu je dao priliku, lik igra u napadu malo je vjerojatno da bi zbog njega primili gol, a time bi pokazao ne samo njemu nego i ostalim mladim igracima da se imaju cemu nadati. Uzasno me nazivcirao s ovim, ni ne gleda mi se sad utakmica.

Ja vjerujem da će to biti sa Ramiresom i Matićem na zadnjim veznima, ispred njih lijevo Hazard, u sredini Oscar, desno Willian i u špici Fabregas kao što je to igrao u Barceloni... Meni se sviđa, puno pametnija opcija nego igrati sa Solankeom iako sam priželjkivao Solankea..
Mislim da ovo apsolutno nitko nije očekivao, zato je Mou Special One

Igrali smo bez klasicnog spica protiv Junajteda prosle sezone u gostima . Tad je Sirle bio najistureniji. Bilo je 0-0.

dobra je utakmica, Svidja mi se.. samo da zabijemo, jebeno je bez napadaca, a Oscar se ne snalazi ni na svojo poziciji, a ne u ulozi napadaca.

Mora da se kupi vrhunska DESETKA,ovaj Oskar je hendikepiran lik tipujem da imamo Pogbu sada bi vec vodili na polu-vremenu.

Kakve veze imaju Pogba i 10-ka? Jesi-li i ti pretrpio kakav konkašn u djetinjstvu?

Dobro je. FT 0-0. DoÅ¡li smo po bod. Uzeli smo bod. Već se osjeti miris pehara... A sad pothitno prebacujem kanal na utakmicu Benfica - Porto, da pogledam i malo nogometa danas...  X_X

Za ovaj fudbal  jaka odbarna i polu kontre moras da imas savrsena krila a mi imamo samo Azar treba kupiti Beil ili onog malog iz Palerma.

Odličan rezultat, prednost na tabeli sačuvana, mene je pozitivno iznenadila igra, jer sam očekivao teški bunker ali ovo je dobro izgledalo imali smo svojih perioda kada smo apsolutno kontrolisali igru. Odbrana je nakon Uniteda odigrala još jednu odličnu utakmicu, jer kad skontaš da ni United ni Arsenal nisu stvorili krštene prilike. Ja sam zadovoljan, imali smo bolje šanse od njih, da je bilo više koncentracije u završnici mogli smo i do pobjede, posebno mislim na priliku koju je imao Ramires.

Sljedeće sedmice imamo Leicester u gostima i Palace kod kuće, nadam se da ćemo već nakon ove dvije utakmice obezbijediti titulu.

Odigrali su kako sam se i nadao. Prepustili smo igru protivniku. Posjed je ono što Wenger voli a Mourinjo rezultat.

Dobio je Mourinho upravo ono što je i tražio.

Igrači su odigrali taktički kao i protiv Uniteda.

Nije izgledalo lijepo, nismo iljepo igrali ali ovo su ključne utakmice na kojima ne smijemo kiksati i dopustiti konkurentu za prvaka da nam se približi.

Ja sam svakako zadovoljan, ko nije za njega bilo najbolje bilo da promijeni klub za koji navija.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.