Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Arsenal 0 - 0 Chelsea (26.4. ned) [1]

22 člana su glasala

1. 1.

• 3
      45%
      10
    • 1
      40%
      9
    • 0
      13%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mi smo zadnji put razmontirali Arsenala upravo onda kad smo igrali totalni nogomet - otvoreno napadački. 6-0 smo ih dobili, a ofenzivni uragan smo im priredili od prve sekunde utakmice. Tad su se pogubili.

Što ne bismo ponovili to?

Mi smo zadnji put razmontirali Arsenala upravo onda kad smo igrali totalni nogomet - otvoreno napadački. 6-0 smo ih dobili, a ofenzivni uragan smo im priredili od prve sekunde utakmice. Tad su se pogubili.

Što ne bismo ponovili to?

Kad bi fudbal bio tako jednostavan svako bi bio trener.

Znamo kako to sve izgleda kada igramo derbi utakmice, zato neću da maštam o nekoj "kamikaza" napadačkoj igri niti o nekom nadigravanju, znači taktika i zamisli Mourinha će ponovo učiniti svoje. Nemam ništa protiv defanzivne igre ako će odbrana biti čvrsta, baš onako kao protiv Uniteda, pored dobre defanzive 2-3 dobre kontre bi nam dobro došle. Nisam baš siguran da će Zouma igrati ponovo u sredini terena veće šanse dajem da vidimo Ramiresa na krilu ili Mikela uz Matića, jer Arsenal nema igrača tipa Fellaini pa da žrtvujemo jedog igrača koji će njega čuvati a to je bio Zouma, naravno ima Arsenal igrača koji zaslužuju pažnju ali nemaju igrača tipa Fellaini. Arsenal će nas napasti svim silama to je jasno, i zbog rivalstva i zbog toga što ćemo im to mi dopustiti, jer ćemo mi njih čekati na svojoj polovini i čekati neku priliku za kontra napad i ofanzivni prekid, znači očekujem ofanzivni Arsenal dok ćemo mi igrati po modelu Uniteda koji je uz igru na kontre uspjeo doći do 3 boda na Emiratesu. Igrači i Mourinho su svjesni činjenice da nama ova utakmica može donijeti mnogo a ne može nam odnijeti ni polovinu od toga, znači utakmica koja ne nosi mnogo štete, zato očekujem tvrdu i strpljivu igru naših, pobjeda protiv Uniteda je velika stvar i ta 3 boda su nam omogućila da na Emirates idemo bez bilo kakvog imperativa. Nadam se da će igrači dati sve od sebe na bilo kojem dijelu terena, ako je to defanziva i naš šesnesterac onda neka tu daju sve od sebe..

Sastav neću da prognoziram jer ima tu mnogo opcija koje mogu biti realne, dok je i pozicija napadača još uvijek po upitnikom, tako da će i izbor napadača biti od velikog uticaja za našu igru. Samo se nadam da Mourino neće rzikovati sa nedovoljno spremnim igračima, ako Costa nije spreman 100% ne treba ga forsirati jer nam ova utakmca nije od velike važnosti, bolje je da se onda njgov povratak odgodi za Leicester.

Neki moj osjećaj je da će nas Arsenal ipak pobjedit, imam takva osjećaj, nešto tipa 2-0 ili 3-1.

Ma ko ce nas pobjedit, s ti lud aran moj :D

Znam ja da mi ne odgovaramo Arsenalu kao protivnik uvijek ih nekako nadjebemo bez obzira na igru i šanse, takođe stoji činjenica da nas je Arsenal posljednji put pobjedio 2011. godine i da su nas u posljednjih 10 godina pobjedili samo 4 puta. Ali ako postoji trenutak kada je došao red da i oni nas pobjede onda je to ovaj, jer mi smo na pragu titule i idemo tamo bez nekog velikog rezultatskog imperativa, dok Arsenal juri taj neki ponos i prekid loše tradicije protiv nas, tako da mislim da će njihova želja da se dokažu protiv nas odlučiti.

Takođe stoji činjenica da Wenger konstantno gubi taktičke duele protiv Mourinha, ali ja ipak imam osjećaj da će nas ovaj put pobjedit, neću imati ništa protiv ako me prevari osjećaj.

:sal:

Taman sam moj King posao da ti lajkujem post i vidim ovo na kraju da ocekujes da izgubimo.Da ima opcija unlike,lupio bih sa zadovoljstvom :D

Pa brate mozda nemamo rezultatski imperativ sto se tabele tice, mada i njega imamo. Ali Mou ima motiva uvijek, da sjebe Wengera kako tako, nece on dozvoliti da nas dobiju cak i u najboljoj formi. Mozemo samo sami sebe pobjedit. A i Chelsea kao klub kao sve ima imperativ pobjede i dobrog rezultata protiv gradskog rivala pa makar imali 30 bodova viska i igrali sa u21 selekcijom. Uostalom znas to sve, jebo osjecaj. Cesto ti mislis da cemo izgubit ili kiksat. Tesko tesko tesko, tesko ce nas pobjedit..

Taman sam moj King posao da ti lajkujem post i vidim ovo na kraju da ocekujes da izgubimo.Da ima opcija unlike,lupio bih sa zadovoljstvom :D

Pa brate mozda nemamo rezultatski imperativ sto se tabele tice, mada i njega imamo. Ali Mou ima motiva uvijek, da sjebe Wengera kako tako, nece on dozvoliti da nas dobiju cak i u najboljoj formi. Mozemo samo sami sebe pobjedit. A i Chelsea kao klub kao sve ima imperativ pobjede i dobrog rezultata protiv gradskog rivala pa makar imali 30 bodova viska i igrali sa u21 selekcijom. Uostalom znas to sve, jebo osjecaj. Cesto ti mislis da cemo izgubit ili kiksat. Tesko tesko tesko, tesko ce nas pobjedit..

hahahaha pa ljudi vidite da prizivam pobjedu, protiv QPR sam na kladionici igrao 1X pa smo pobjedili, protiv Uniteda sam odigrao 2 pa smo pobjedili, tako da sada ide 1 na Arsenal a u nedelju oko 19:00h ćemo vidjeti šta smo uradili, znači kroz cijelu sezonu ja igram kontra nas i odlično nam ide. Ja samo ne volim padanje u euforiju..

Vjerovatno ostavljam utisak nekog ko samo prognozira poraze i mirno ih podnosi, zapravo mrzim kada izgubimo i prijateljsku utakmicu a ne gradski derbi i to protiv Arsenala, poraz mi sjebe komplet dan, ove moje loše prognoze su samo odbrambeni sistem i ritual kojim prizivam pobjedu. :D

hamco što mi nisi lajkovo post :(( :P

Ma Drogba igra sto posto... znaci od napadaca nemamo koristi, ganjamo prekid ili trenutak magije. Prije svega Oscara :D :D :D

Čuvao Solanke protiv Evertona za klupu u nedjelju. Genijalno :D

Tako je, a u Nedelju će dodatno da ga štiti, tako što mu neće dati ni sekunde ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.