Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Arsenal 0 - 0 Chelsea (26.4. ned) [1]

22 člana su glasala

1. 1.

• 3
      45%
      10
    • 1
      40%
      9
    • 0
      13%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne znam zašto ali ovu sam utakmicu ispratio potpuno opušteno, nekako je sve išlo na to da nam ne mogu dati gol.

Što prije titulu i matematički potvrdit, bitno je da ovo privodimo mirno kraju bez bilo kakve nade za rivale.

• Odgovori 100
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro je. FT 0-0. DoÅ¡li smo po bod. Uzeli smo bod. Već se osjeti miris pehara... A sad pothitno prebacujem kanal na utakmicu Benfica - Porto, da pogledam i malo nogometa danas...  X_X

NećeÅ¡ se Gandalfe ni na toj utakmici nagledati fudbala , bolje prebaci na Sevillu  :D

Očekivana pobjeda bodova.Klasični Joseom stil. Vidjelo se i poslije posljednjeg sudčevog zvižduka da su naši igrači veoma,veoma zadovoljni remijem.

Sve fantastično! Igra prava, posebno u prvom poluvremenu. Neutralziran im je bio napad u potpunosti, obrana odigrala najbolju utakmicu dosad. Da je bilo pravde da nam dosudi penal nad Oscarom, ali ajde Å¡ta je tu je. Malo da je razmislio Ramires kod one prilike i eto nama pobjede, ali kažem, ovo je odličan rezultat. 

Ne znam kako za vas, ali za mene je igrač utakmice definitvno John Terry, kapetanski, majstorski, fantastično!

Prvo poluvreme vise nego dobro bez previse sansi ali relativno dobar fudbal. Fabregas nije trebao da dobije zuti za ''simuliranje'' jer stvarno nije to pokusao, nije bio faul na njemu pao je ali odmah ustao bez ikakve indicije da trazi penal. Faul Ospine nad Oskarom cist penal logicno mi je bilo da ono svira al jbg. Kejhil igrao rukom iz pada sto je mogao da bude penal ali vrv je sudija zeleo kompenzaciju kad vec nije svirao za nas. Ramires omasio cistu situaciju 1v1 tu je trebala da se prelomi utakmica u nasu korista ali nmvz.
Drugo poluvreme nista, cuvali 0-0 i sacuvali. Greska je bila uvodjenje Drogbe jbg nije nista mogo. Oskar po meni nije bas bio prelos kao sto zna da odigra i da je ostao mogao je da bude samo bolji od Drogbe. Azar malo slabije nego obicno ali i dalje dobar. Vilijan, za promenu odlican bio, Azpi i Teri najbolji.
Ja sam prezadovoljan i ovim remijem iako znam da smo mogli i da dobijemo, ali najvaznije je da je titula na dohvat ruke

https://twitter.com/s_yordi77/status/592378970907148288

B00nkerinj0 opet uništio fudbal

Očekivao sam puno veću bunkericu od ovog.

Ustvari, nismo ni igrali defanzivno a opet smo bili tako dobri u odbrani da smo ih ograničili na 2 polušanse u čitavih 90 minuta. Njima je samo igrala pobjeda danas, dolaze na nas kući u takvom zaletu forme i opet ih svedemo na jedan šut po golu. Majstorski. Čitava odbrana i sredina terena je lavovski posao odradila. Naprijed smo malo podbacili u nekoliko navrata, nismo ni sreće imali. Šteta Ramiz nije iskoristio onu dobru priliku, i da nismo dobili očigledan penal. Na kraju su nas u par opasnih kontri faulirali namjerno.

Moram pohvaliti sve igrače na zalaganju danas, vidjelo se da grizu teren za ovu titulu i potpuno će je zaslužiti abd.

To sto se raduju kao deca je najjaci deo svake utakmice.

To samo pokazuje kako im je stalo da osvoje titulu.Ovo je radovanje ono bas od srca.

Prvo poluvreme vise nego dobro bez previse sansi ali relativno dobar fudbal. Fabregas nije trebao da dobije zuti za ''simuliranje'' jer stvarno nije to pokusao, nije bio faul na njemu pao je ali odmah ustao bez ikakve indicije da trazi penal. Faul Ospine nad Oskarom cist penal logicno mi je bilo da ono svira al jbg. Kejhil igrao rukom iz pada sto je mogao da bude penal ali vrv je sudija zeleo kompenzaciju kad vec nije svirao za nas. Ramires omasio cistu situaciju 1v1 tu je trebala da se prelomi utakmica u nasu korista ali nmvz.
Drugo poluvreme nista, cuvali 0-0 i sacuvali. Greska je bila uvodjenje Drogbe jbg nije nista mogo. Oskar po meni nije bas bio prelos kao sto zna da odigra i da je ostao mogao je da bude samo bolji od Drogbe. Azar malo slabije nego obicno ali i dalje dobar. Vilijan, za promenu odlican bio, Azpi i Teri najbolji.
Ja sam prezadovoljan i ovim remijem iako znam da smo mogli i da dobijemo, ali najvaznije je da je titula na dohvat ruke

Tek sad sam vidio ovaj post s Kaloudom i u potpunosti se slažem sa svim, ali najviše s ovim podebljanim dijelom. Ja sam zadovoljan s Oscarom. Odlične kretnje, penal na njemu, ne govorim o onome kada ga je Ospina skinio kao snajperom nego ono kada ga je jedan od Arsenalovih igrača pokupio. U toj situaciji se lijepo ubacio. Onda fantastična lopta Fabregasa, Oscar odlično utrčava prebacuje Ospinu, ovaj luđak ga pokupi, 2 penal na njemu, a malo je falilo da uđe u gol ta lopta. Za 45minuta ja sam jako zadovoljan.

Bod ko kuca, sto se tabele tice :D Sto se igre tice ubili smo ih takticki, neutralizovali sve njihove jalove pokusaje, igru, igru petama, lijep fudbal i ostala sranja koja se forsiraju u istoj recenici sa Cmarsenalom. Mou nadigrao Wengera jos jednom. Pa danas samo da je Costa ili Remy igrao, dobili bi lagano. Vjerujem da bi na Ramiresovoj poziciji bio neko od njih dvojice ili Hazard koji bi lagano pospremili. Prica s penalima se nastavlja. Ali ne mogu da vjerujem toliko ocigledno da ne sviraju.

Njima igrala samo 3 boda, u najjacem su sastavu, u punom naletu odlicne forme i ne mogu meda picke. Nisu priliku jednu jedinu stvorili. Tukli nas gdje su stigli. Ljepota od atomskog fudbala. 

Jos jednom da spomenem, Mou ocitao jos jednu nogometnu lekciju Wengeru.

Terry odlicna utakmica

Willian, Azpi, Bane. Odlicno

Igrali smo na bod i bod smo uzeli, utakmica bez nekih velikh sansi, drago mi je da nije bio bunker nego otvoreno se igralo sa obije strane.

Drugo poluvreme nismo cak ni pokusavali da napadamo, ocekivao sam da ponovo nekoliko ljudi kenja o Bunkerinju. 

U 1. poluvremenu smo ih fino šarali sa lažnom devetkom, mnogo tečno je to izgledalo a oni zbunjeni i s loptom smo djelovali kao ekipa koja će uskoro povesti. Tako je i trebalo biti da je za onaj pokušaj ubistva dosuđena penalčina. U drugom se dinamika potpuno promijenila ulaskom Tite. Ne može čovjek više jednostavno. Topići su tek na momente prijetili i kad u najvećem naletu forme ne mogu dobiti CFC bez napadača na svom terenu, sve je jasno.

Od povratka Njegove svetosti, Topići nisu dali gol u 5 tekmi, pritom su doživjeli traumu prošle sezone sa onih istorijskih, nezaboravnih 6:0.

Mnogo je drsko ovo što im radimo, zaista.

da je neko od nas obicnih forumasa ovo napisao, ban na 2 sedmica minimum.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

E jbg :)

Ps. Bit ce danas slike.

Tema se zatvara vcrs u ponoc
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.