Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 2 - 2 PSG (11.03. sri) [D]

17 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      81%
      13
    • Ne
      18%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Igrali smo odlicno, kontrolirali igru, kad smo vodili pokusali smo se obraniti, nije islo, nema veze, u produzecima ista prica, opet nesreca, sta sad? Prije utakmice ste svi rekli da je cilj PL, da nema veze za LP i sad napadamo sve. Vesele nas cijelu sezonu, igraju super, osvojili smo vec 1 trofej, ako bude PL bit ce fantasticna sezona.

Nije problem ispasti, to je dio fudbala kao i prolazak, samo problem je način na koji smo ispali, problem je pristup i igra igrača, problem je faza u kojoj smo ispali, problem je karakter ekipe, problem je pad forme..

Kada sa igračem više igraš 90 minuta i nisi u stanju dobit utakmicu a sa druge želiš prolazak u četvrtfinale, zapitaš se "pa jbt šta mi uopšte tražimo?".

Uz ekipu do kraja i u uspjehu i neuspjehu, ali ne na ovaj način.

• Odgovori 103
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sutra ide podjebavanje u kladionici, na putu, na fakultetu ali jbg ocekivao sam defanzivnu igru i najavio moguci prolaz PSG-a, naivno smo ispali.

DAJTE OTKAZ MURINJU

Sramota je kako smo izgubili, sramota. Potpuno nadigrani u obe utakmice, jos sa igracem vise.

Ali ukupno gledano cela sezona je za sada vrlo dobra.

Idemo dalje, necu da placem posle poraza.

• Autor

Strah me prognozirati. Nadam se da ćemo proći, a i ako ne prođemo nije kraj svijeta. Liga kup i liga bi me sasvim zadovoljili.

S obzirom na pičkastu igru bit će 

DVA TROFEJA (LIGA KUP I LIGA) = PUNA ŠAKA BRADE!

Meni najgluplje doslo što je ovo bio jedan od retkih slučajeva da sudija ne sudi na štetu Chelsea-ja i oni umesto to da iskoriste useru sve ko zadnji mentoli,strvarno strahota

When we are good no one remembers.

When we are bad no one forgets.

Kratko i jasno - bolja ekipa prošla dalje. PSG ima kvalitet za osvajanje i navijam za njih. 

btw. Ibra ne smije igrati iduću utakmicu ? 

Posle (ne)prospavane noci probudio sam se kao da me je traktor udario.. sve je kriv odnos prema rezultatu... lako cemo.. City, United, PSG nas je najvise kostao... lazerno smo odigrali, pederski, povuceno... napad je najbolja odbrana  pogotovo u ovakvim situacijama i posto to ne radimo obilo nam se o glavu. Sada PL je pod moranjem.. sto se tice PSgA nadam se da ce ih neko nalupati u sledecoj fazi i to posteno.

Sinoc nisam namjerno htio nista komentarisati jer sam bio nenormalno ljut i razocaran.Danas se isto osjecam.Ne mogu da vjerujem da smo onako lose izgledali na terenu.Gledao sam sinoc utakmicu sa 3 jarana i vjerujte da mi je toliko bilo krivo sto smo onako igrali da sam se umalo posvadjao sa najboljim prijateljem braneci sveti dres,igrace i trenera.Ali ljudi su sa neutralne strane gledali i komentarisali utakmicu i svim srcem su zeljeli da ispadnemo jer smatraju da je sramota igrati onako sa igracem vise.Pa mi smo u obje utakmice bili nadigrani u punom smislu te rijeci.Gorak ukus mi je ostao i trebace mi vremena da se smirim.Mozemo mi pricati da je dobra sezona ako se uzme PL i CO kup ali liga prvaka je barem po meni najvece klupsku takmicenje i u tim utakmica najvise uzivam.Nazalost ova sezona u LP je gotova.Da stvar bude jos gora ispali smo na pičkasti nacin i to boli vise od samog ispadanja.

Zaključak mi je bio isti i sinoć nakonutakmice i sada, jednostavno bili su bolji, nadigrali su nas i zasluženo idu dalje. Mourinhu i igračima ostaje da rasprave šta se zapravo desilo i ko je kriv, onda pravac spašavanje sezone u Premiershipu.

Šteta što smo ispali u ovako ranoj fazi, bez veze mi je sada pratit LP, gledat ću ja utakmice ali je to to..

kako se PSG popišao vrhunski po nama a pogotovo po bunkerinju

obrukali smo se propisno ,nema opravdanja

vrhunac bezmudosti sa Ocem na čelu parade pedera

a što se Oca tiče,molim boga da nam donese titulu u premu 

Ibra ne smije igrati iduću utakmicu ? 

trol level

33ubnh4.jpg

zbog ovoga je Ibrahimovic popusio crveni sinoc

https://www.youtube.com/watch?v=nNiYT_NcvOs

slicna situacija, tj skoro ista, samo sudija nije video da je povukao nogu,. 

B_5Qe4sWoAAMZqm.jpg

Ricky-Gervais.gif

Svih 120 minuta utakmice moze stati u sliku iznad... 

Ajde da je ovo prvi put.... Svaki jebeni put kada protivnik ima priliku da centrira, ja pokrivam lice rukom, jer mi je muka da gledam kako se nasi stoperi muce kao da su jebeni hobiti, a ne profesionalci sa milionskim ugovorima. 

Da l neko od struke uopste gleda nase utakmice, snimke golova koje smo primili ? Mislim da ne, jer bi u suprotnom greske bile ispravljene. 

Ima li neko bar napola pismen, samo da ume marker da koristi i da zna ssta je tabla, pa da Mourinhu nacrta gde ekipa gresi iz meca u mec ? 

Neverovatno je da svi nasi defanzivci protivnicki gol gadjaju bolje od napadaca, a svoj brane gore od amatera sa Farskih Ostrva... 

Ne znam samo zasto Mourinho posle svake druge utakmice izaje pred novinare s pricom da ne branimo prekide kako treba, kad u klubu nema nikoga sposobnog da ista promeni povodom toga. 

Kad nama Fabregas je posvećen obrani 90% utakmice, preloša taktika, je da smo nesretno ispali, al trebali smo ovo odigrat puno hrabrije i napadački

Sreća pa nisam bio u prilici da gledam ovu utakmicu. Ali evo čitam, nevjerovatno.. Koliko god uložili u ekipu, kakve god igrače imali, uvjek jebeni bunker, jebeno branjenje.. Hajde ako imaš deset igrača, ako ti je ekipa oslabljena, nemas 4 5 klučnih igrača, ali u ovakvim situacijama branit se stalno, ma daj.  

Pa da je malo ba kvalitetnija ekipa bila u finalu Liga kupa, nebi mi ba ni njega osvojili, upravo zbog pičkaste igre. Ne znam šta više da kaežem, al majke mi sramota me više.. Volim ovaj klub, volim ga i kad bijedi i kad gubi, volim i MOurinha volim sve što je Chelsea, ali zaista sramotno je ovo sve..

Daj bože da i titula bude u našim rukama, imamo mi igrat 3-4 tekme pritv ovih većih, a  vidimo u kakvoj smo formi, te kako igramo protiv istih.. Sve manje vjerujem u Mourinha i njegovu ekipu (ako je ovo uopšte ekipa)

Nismo se branili sinoć, ponavljam to hiljaditi put, problem je što nismo napali jače prema njihovom golu. Na kraju je to ispalo najgore, igrali smo nešto između, niko nije znao šta da radi na terenu i eto. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.