Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 2 - 2 PSG (11.03. sri) [D]

17 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      81%
      13
    • Ne
      18%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ramires na krilu, ja ne brinem.

• Odgovori 103
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zasluzeno. Igrali ko pizde, igrali najruzniji fudbal na svijetu, ponasali se ko idioti. Svaka cast sto ste mi unistili jos jedno vece/sedmicu i vjerovatno sledecih par mjeseci.

Nikad u zivotu nisam bio za to da se zvizdi svojoj ekipi,ali trebali smo ih izvizdati kao najgore klosare ja ne mogu da verujem da je ovo moj celzi.

Pobijedila je puno bolja ekipa, ekipa koja nas je samljela sa igračem manje. To što smo bili blizu i nismo prošli boli ali treba biti realan i reći da je večeras igrala samo jedna ekipa.

Zasluzen prolaz PSG-a jer su postigli 2 gola sa igracem manje, Mourinho je trener koji nema muda i nece ih ni imati kako je krenulo, nerazumijem nikako drzi Costu citavu utakmicu a on je najlosiji igrac uz Fabregasa, dokle vise ulasci Drogbe kad nemamo nikakve koristi a imamo puno korisnijeg igraca na klupi.

Zasluženo smo ispali, nema su tu šta puno govoriti, ljudi su nas realno nadigrali a igrali su 90 minuta sa igračem manje, o čemu onda da se raspravlja. Nije bilo ni želje ni igre ni motivacije i to je ono što najviše boli, "visili" smo od 1. do 120. minute, umjesto da nakon što smo ostali sa igračem više odigramo dominantno da preuzmemo kontrolli, mi njima dozvoljavamo da nas dva puta stižu..

Od početka ništa nije bilo kako treba, lakše mi je podnijet ovo ispadanje kada znam da nismo zaslužili ništa više od toga.

Mislim odigrat na nivou termina ovakvu utakmicu, nisam se nadao da će igrači prirediti ovakvu razočarenje i bruku..

Ostaje nam još Premiership ne da bi sezonu učinili uspješnom, već da bi spasili sezonu..

Najgore je što nam sad dolazi Soton da nas i oni nakarinđaju :D Ta utakmica će odlučit hoće li bit išta od tog famoznog trofeja Premier lige :D A vala ako ga ne osvojimo slobodno Mou nek pakuje kofere.

Kolko je Abramovic lud nebi me iznenadilo da ih i veceras spakuje.

Svake godine ima ovdje ljudi koji žele da se izvuče nekakva jaka ekipa, kao mi nešto dokazujemo. Govorio sam da je PSG najlošiji žrijeb, vi ste uvjeravali mene da smo ih izbacili sa slabijom ekipom prošle godine a da su oni sad gori nego što su bili.

Poslije prve utakmice tvrdim da je za nas bolji poraz nego onih 1:1. Ovi našli nisu znali šta rade na terenu večeras, nit smo napadali, nit se branili. Crveni više njima odgovarao nego nama.

Još na kraju primamo 2 gola iz 2 prekida, i jedan prekid Kurta vadi čistu šansu. A mi hiljade prekida ne znamo ni nabaciti. Pa nek mi neko još jednom spomeno ovo, u pizdu materinu više.

Bezmudna ekipa, taktika Josea promašaj teže vrste. Čovjek gubi konce u ovim utakmicama, ovo je već hroničan problem postao i nažalost nema nikakvog napretka na vidiku. 7 dana slobodnih i ovakva bruka da uslijedi, sramotno stvarno.

Igrali smo odlicno, kontrolirali igru, kad smo vodili pokusali smo se obraniti, nije islo, nema veze, u produzecima ista prica, opet nesreca, sta sad? Prije utakmice ste svi rekli da je cilj PL, da nema veze za LP i sad napadamo sve. Vesele nas cijelu sezonu, igraju super, osvojili smo vec 1 trofej, ako bude PL bit ce fantasticna sezona.

Ajd pensioner nemoj suplje vise, dosta mi je takvih postova. Jebo te hljeb, jesil svjestan da smo imali igraca vise pod jedan? Jesil svjestan da je potpuni promasaj igracki i trenerski ova tekma bila? Jesil svjestan uopste da smo mi potpuno druga ekipa vec duze vrijeme u odnosu na prvi dio sezone. Da se ja zadovoljim necim, poslije ovakvog pristupa? Ovo nije Chelsea koji ja volim i znam i ovo nije Mou kojeg ja volim i znam. 

Nebi me iznenadilo da se sad raspadnemo i da uslijedi neki nenadni kiks ili rezultatska kriza pa da visimo i u premiershipu i ako imamo veliku prednost.

Svake godine ima ovdje ljudi koji žele da se izvuče nekakva jaka ekipa, kao mi nešto dokazujemo. Govorio sam da je PSG najlošiji žrijeb, vi ste uvjeravali mene da smo ih izbacili sa slabijom ekipom prošle godine a da su oni sad gori nego što su bili.

Jbt ispali smo ko zadnji debili, pravi je trenutak da stavljamo u prvi plan ko je šta rekao, mislim glupo je..

Ja sam bio ubijeđen da prolazimo i nakon izvlačenja i nakon prve utakmice, nisam računao na ovakvu sramotnu igru.

Ajd pensioner nemoj suplje vise, dosta mi je takvih postova. Jebo te hljeb, jesil svjestan da smo imali igraca vise pod jedan? Jesil svjestan da je potpuni promasaj igracki i trenerski ova tekma bila? Jesil svjestan uopste da smo mi potpuno druga ekipa vec duze vrijeme u odnosu na prvi dio sezone. Da se ja zadovoljim necim, poslije ovakvog pristupa? Ovo nije Chelsea koji ja volim i znam i ovo nije Mou kojeg ja volim i znam. 

Nemoj ih citat ako ti ih je dosta. Sta da ti kazem. Razumijem te, ali imam pravo na svoje misljenje.
Napisat cu samo jos nesto sto sam napisao u temi Jose Mourinho i to se ne odnosi samo na tebe nego i na ostale, Nogomet je složenija igra nego što mislite.

Nemoj ih citat ako ti ih je dosta. Sta da ti kazem. Razumijem te, ali imam pravo na svoje misljenje.
Napisat cu samo jos nesto sto sam napisao u temi Jose Mourinho i to se ne odnosi samo na tebe nego i na ostale, Nogomet je složenija igra nego što mislite.

Nisam mislio samo na tvoje postove. To se pise poslije svakog kiksa, upravo takav post. Slijepo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.