Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 2 - 2 PSG (11.03. sri) [D]

17 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      81%
      13
    • Ne
      18%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja jednostavno ne mogu zamisliti da Chelsea ispadne u ovoj fazi natjecanja. Naravno očekuje se teška utakmica ali Mou je majstor domaćeg terena i bez obzira izveo on 9-1 ili ofenzivnu postavu sve je to vrhunski analizirano i taktički odrađeno. 

Mislim da će Ramiz početi utakmicu jer nam treba brz prijenos lopte. Opet kažem, ne mogu zamisliti da ispadnemo i uvjeren sam u prolazak. Jedva čekam utakmicu. 

Premiership je prioritet, kup smo već osvojili, u Ligi Prvaka idemo dati maksimum pa dokle dooguramo, nije PSG toliki bauk od ekipe pa da sada nešto strepimo od njih. Rezultat koji imamo iz prve utakmice je "osjetljiv" iako smo u prednosti, jer rezultat koji imamo nam ne omogućava ni da možemo igrati komotno niti nam omogućava da se oslonimo samo na odbranu svog gola, jer gol se primi i od Shrwsburya pa tako i od PSG, znači moramo odigrati pametno i balansirati između defanzive i ofanzive, ni jedan pravac igre ne smijemo zanemarit. Ko zna možda bi čak bilo bolje da mi moramo "stizati" rezultat, pod takvim uslovima znači kada smo mi ekipa koja mora nadoknaditi rezultat smo odigrali neke velike utakmice na Stamford Bridgeu, vidjećemo kako ćemo sada izgledati uz ovaj rezultat. Ono što se mora ispraviti i sprečiti u odnosu na prvu utakmicu su njihova probijanja po stranama i lagana izgradnja otvorene pozicije za centaršut, tu su oni opasni, u prvoj utakmici gotovo 90% njihovih centaršuteva su bili opasni po naš gol, Cavani i Ibrahimović su tu dominantni i kvalitetni. Naša prednost je i što imamo Mourinha, nadam se i očekujem da će on utakmicu majstorski spremit i da će ishod biti pozitivan. Što se sastava tiče, meni su jedine dileme Zouma ili Cahill i Oscar ili Cuadrado, kada je u pitanju dilema Oscar ili Cuadrado sve zavisi od toga na koji način igre će se odlučiti Mourinho.

Nadam se da će naši igrači biti borbeni i "napaljeni" i uz dobro navijanje da prođemo dalje.

Ma bunker braco, i ubiti Boga u njima kontrama. Ako kojim slucajem damo gol prvi, na konju smo.

Ima da se useru na Stamfordu! Dobijamo i to kladionicki receno s hendikepom! 3:1 

Ima da se useru na Stamfordu! Dobijamo i to kladionicki receno s hendikepom! 3:1 

nemoj toliko imam 1x0-3

A sto ako Cech stane na gol :P Ja biram ovu srednju. 3:0 onda Grena jebat cemo im mamice

Francuzi (L'Equipe) očekuju sastav sa petoricom štopera, Iva, Teri, Kejhil, Zuma i Aspili, no, nisam siguran da li misle da će Zuma igrati DMF-a ili štopera. :D A očekuju i Ramiresa i Matića.

Francuzi (L'Equipe) očekuju sastav sa petoricom štopera, Iva, Teri, Kejhil, Zuma i Aspili, no, nisam siguran da li misle da će Zuma igrati DMF-a ili štopera. :D A očekuju i Ramiresa i Matića.

Sumnjam da će tako biti, ali ništa nije iznenađenje, ipak je Mourinho u pitanju :D

Koliko puta su postavili ovu sliku tačno će ureći budale i danas će prekinuti post pu pu...

10312732_10153150201584127_2512812283528

Ni Williana ni Cuadrada u prvih 11 :(

Valjda Ramires neku dobru kontru istrči.

Sve je jasno, namjera nam je da igramo strogu defanzivu sve do evenutalnog primanja gola, ako ne primimo biće super ako primimo krenit ćemo ko kamikaze u napad.

Dje ces to odgovorno tvrdit, lud li si?? Kad smo mi licili na rasulo jebemu. Prolazimo ih nebitno primili prvi il zabili prvi il kako god okrenes!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.