Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Chelsea 1 - 1 Man. City (31.01. sub) [1]

Matchday 23: Chelsea vs. Manchester City (31.01. sub) [18:30h] 20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Chelseaja, prednost domaÄ?eg terena Ä?e učiniti svoje
      70%
      14
    • Podjela bodova, veliki ulog Ä?e donijeti dosadnu utakmicu
      15%
      3
    • Pobjeda Manchester Citya, imperativ pobjede koji imaju Ä?e presuditi u njihovu korist
      15%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 96
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jeftino smo rpimili go,ali dobro je da smo zabili. Nadam se da ce drugo poluvremme biyti bolje,dan ne moze biti gori, bar da ga Chelsea iscupa.

Kako su se kretali u drugom poluvremenu, dobar je i ovaj bod. 

Sad se sabrati i odmoriti pa onda protiv mrtve Ville koja ce odigrati tekmu sezone, razumije se.

Dobro odigrano. Mali pad u drugom poluvremenu ali nije lose.

Klasican Murinjov derbi, da se ne izgubi utakmica.

Bez Cesca smo ekipa iz 2013 godine.. Remy je dostojno zamjenio Diega ali bez Fabregasa se ne moze, cak i Hazard igra losije jer mora kombinovati sa dva ološa - Oscarom, koji od 15 utakmica 3 odigra solidno i Ojebillianom koji je klasična ojebina

Zoumi svaka čast, odigro na nivou Cahilla od prošle sezone, cjelokupna odbrana je bila odlična, jedino mi je Bane malo bio kritičan ali ok
Ramires u ovom klubu moze samo dobiti 20 minuta po utakmici, nema on sta traziti u prvoj postavi

Drago mi je što je Lampard dobio aplauze..

Odličan rezultat za nas, bolje nismo mogli. Dobro smo prošli kako su nam glavne karike u sredini, Matić, Ramires i Oscar odigrali. Mrtvi trojac večeras koji je totalno zakazao. Oscar i Ramires doduše standardno. Večeras smo odlično mogli vidjeti kakvi smo bez Fabregasa. Vdijeli smo i da je Jesus Navas za klasu opasniji od Williana. Svašta smo vidjeli. Manchester City je bio jači protivnik.

• Autor

Ja sam zadovoljan sa bodom, kada se u obzir uzme da smo igrali bez najboljeg strijelca i bez najboljeg asistenta, kada se uzme u obzir da nismo imali gotovo nikakav izbor na klupi, kada se uzme u obzir da nismo odigrali ništa specijalno i da nismo imali prilika osim gola, mislim da možemo biti zadovoljni bodom.

Igrali smo protiv ekipe koja je imala imperativ pobjede, i koja je imala dosta više širine u sastavu, nisu ni oni nešto posebo odigrali, uglavnom vodilo se računa o svom golu.

Što se nas tiče vidilo se koliko nam znači Fabregas, mislim da Costu možemo nadoknadit, ali Fabregasa nema šanse. Nije tu bilo njega da to poveže, da svojim dodavanjima otvori prostor za naše igrače. Velika šteta što smo primili onakav gol, ali šta je tu je, idemo dalje. Nadam se da će biti spreman za Villu.

Uglavnom, stanje je ostalo isto, imamo 5 bodova prednosti, opet kažem kakvu smo uvertiru imali u vidu povreda i suspenzija za ovaj meč, možemo biti zadovoljni.

U drugom poluvremenu kao da nas je stigao umor i posljedice onih produžetaka protiv Liverpoola, noge su bile sve teže i teže, i samo sam se nadao da nećemo primit gol za 1-2, jer je bilo evidentno da mi do drugom gola ne možemo, prosto nije bilo ni širine u sastavu ni snage da napadnemo drugi gol. Mourinho je izmjenama pokazao šta nam je cilj, a to je da ostanemo na +5, što i nije loše.

Sada treba pokušati nastaviti sa dobrim rezultatima i ako je moguće dočekati novi njihov kiks.

:sal:

Vise od boda nismo ni zasluzili, vidjelo se koliko nam znaci Fabergas, u drugom poluvremenu se nismo sastavili s loptom, moramo biti zadovoljni bodom.
Slabo je ovo bilo, ali puno nas je poremetio gol primljen u najgore vrijeme, a ide na dusu Kurti.

Oscar zakazao ponovo u velikoj tekmi, falio je tu Fabregas da kombinuje sa Edenom i Remyem. Willian borben mada u napadu klasicno neucinkovit.

Ramiz i Matic odlicno odradili svoj posao u defanzivi, dobro se dopunjavali i pokrivali jedan drugom ledja. Ustopali su Silvu. Mogla bi to biti kombinacija za jace utakmice, uz Fabregasa ispred te eventualno Cuadrada desno.

Ako gol nekom ide na dušu, kao PRVO ide pomoćnom sucu koji je đubre mahao aut, a lopta nije bila vani, a onda kao DRUGO ide na dušu Matiću, koji je srao bezveze i umjesto da doda loptu Oscaru koji je bio sam ko duh na 5 metara od njega, on driblja kroz trojicu i uzmu mu loptu i u roku 5 sekundi popijemo gol...
Inače, čim sam vidio da Clattenburg sudi znao sam da to neće biti čista posla, jer nas govno jebe gdje god stigne. I danas je srao cijelu utakmicu i gdje god je mogao navukao je za City.

R0gObC.jpg

jRYyl5.jpg

EJEWeG.jpg

3VN0h2.jpg

6DZtE0.jpg

zSkZ9a.jpg

YPOVP7.jpg

AWFM6f.jpg

6Pi7iT.jpg

0yPfoS.jpg

Izdajnik, je očekivano dobio gromoglasan pljesak, pogotovo na kraju utakmice, međutim ne i od mene. I ne samo da je pobrao pljesak nego se nakon utakmice cijelim stadionom opet orilo: "Super, super, Frank...".

A ako ćemo biti pošteni, unatoč svemu, kako smo igrali danas bod je kao kuća...

Mislim da je nas najveci hendikep danas ipak bio umor pa tek onda izostanak pojedinih igraca.Bod ko kuca.Jednostavno bolje i vise nismo mogli.Steta sto smo primili gol jer sam siguran da ga kasnije do kraja ne bi primili.Murinjo jos jednom pokazao kako zna dobro da se defanzivno postavi kada je to potrebno.
Ma sve u svemu ja zadovoljan. Uzimajuci u obzir raspored do kraja sezone i trenutnu razliku koja je ostala 5 bodova i ovo je odlicno.
Ljudi treba stvarno uzeti u obzir to sto smo mi igrali u utorak i to produzetke, a oni su prije 7 dana protiv Boroa i to je glavni razlog sto su nas pojeli presingom u drugom poluvremenu. Zadnjih 10 minuta utakmice samo sam se molio da ne primimo, jer ipak je i bod u ovom slucaju veoma velik.
Sve u svemu ja zadovoljan.

Evo analize Silvinog pogotka.. Ja se slažem s Henryem da se ne može reći da je to baš Courtoisova pogreška. Uostalom pogledajte šta su rekli i oko nepostojećeg aut-a

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MTE9wVXLEOc[/media]

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.