Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Chelsea 1 - 1 Man. City (31.01. sub) [1]

Matchday 23: Chelsea vs. Manchester City (31.01. sub) [18:30h] 20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Chelseaja, prednost domaÄ?eg terena Ä?e učiniti svoje
      70%
      14
    • Podjela bodova, veliki ulog Ä?e donijeti dosadnu utakmicu
      15%
      3
    • Pobjeda Manchester Citya, imperativ pobjede koji imaju Ä?e presuditi u njihovu korist
      15%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 96
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

To ti je ono kad nema press-a pa se ti onda jebi i kontaj ko će biti spreman a ko neće..

btw. City ove sezone nema pobjedu kada u u timu nije bilo Tourea, 3 puta neriješeno i 1 poraz.

Mi smo ekipa koja je osvojila najviše bodova kod kuće ukupno 30, dok je City ekipa sa najviše osvojenih bodova u gostima u sa 24 boda.

Biće zanimljivo sutra..

Sportklub ima pravo prenosa uzivo tih vijesti svaki dan, provjeri na njihovoj programskoj semi, prikazivali su trening i novinar je tako rekao da su svi na raspolaganju treneru osim Coste, bolje vjerovati klupskoj televiziji nego tim novinama.

Ja ti vjerujem. I ja ponekad gledam te vijesti (ChelseaTV) kada naletim.

Propustio sam drugov rodjendan, da bi danas radio prvu smenu, zamalo se pokacio sa caletom zato sto je i radnici trebala prva (menjam ih za godišnje), nisam dao... Propusticu vidjanje sa jednom devojkom koja mi se svidja, javi se posle 2 meseca, ko zna kada ce opet xD

Mourinho nemoj da se igraš..idemo danas na pobedu, da isamaramo City, pokažemo FA da može da nam se sagne i kada nam uzima najbolje igrače i da budemo korak blize osvajanju PL. Tako da danas inat pobedjuje. Vodili smo i vece i važnije bitke osakaceni, izlazili smo na kraju uvek kao pobednici, vreme je da se pokaže onaj pravi Chelsea i onaj inat, borba bez predaje i do poslednjeg atoma snage i zvizduka.

Dakle hajde da im se nacestitamo mile nove godine, veceras.

Gdje si to procito,cuo?

Imam pouzdane informacije i ne trollam... Imam lika kojeg pratim, koji zna sve šta se dešava u Chelseaju i do sad ni jednom nije omanuo. Zato čim kod njega nešto pročitam prenesem na fejs kao nešto što je tačno i pouzdano.

Kaže da su Luis i Fabregas cijelo jutro u 'treatmemt room' u Cobhamu, i da sigurno danas neće igrati.

http://www.theguardian.com/football/2015/jan/30/chelsea-manchester-city-history-jose-mourinho-manuel-pellegrini?CMP=share_btn_tw

Perhaps this might be an appropriate time, then, to point out that Manchester City won their first FA Cup 26 years before Arsenal and their first League Cup 17 years earlier. Their first European trophy, the 1970 Cup Winners’ Cup, arrived before any of Liverpool’s. They broke the attendance record for the first time in 1924 and there are 110 years between the first and last of their major honours. Only two clubs, Blackburn Rovers (118 years) and Liverpool (111), have a longer span of success.

As it happened, Chelsea also lifted a European trophy before Liverpool. A plastic new-age club? Chelsea had the best average attendance in England 10 times from 1908 to 1955. They were the first team to average more than 40,000 during one season and their FA Cup final replay against Leeds in 1970 pulled in a television audience of 28 million, the best there has been for a club game in England.

Ipak morao je zadržati jedan kliše o navijačkim pjesmama kako ne bi potpuno šokirao konzumente i rabio im iluziju jednim bahatim tekstom. U đubretu novinarskih članaka, ovaj je sigurno jedan od najistraženijih takoreći u posljednjih x godina jer čovjek je koristio internet za istraživanje a ne ispljuvke u komentarima ili pres konferencijama. Svakako ga stavite u bookmark jer članci ovakvog tipa koji odudaraju od standardne propagande su incident i nastaju jednom u 10 godina.

Molim vas danas ih sravnite sa zemljom majku im kurvinu jebem svakom od reda...... u inat svima samo pobedite nije bitno na koji nacin, i pirova pobeda dolazi u obzir, samo jako i hrabro, sami protiv svih kurvinih sinova.

Da sam na Lampardovom mestu ne bih imao obraza danas izaci na SB! Danas kad izadje u dresu drugog kluba na travnati teren SB za mene je mrtav.

ps:

Kurto nam danas treba raspolozen kao nikad do sad, u njega polazem najvise nade. Nemoj me izneveriti.

Come on CHELSEA!!!

Očekivanja su velika, u slučaju neuspjeha razočarenje će biti duplo veće, toga se plašim..

Pa Kinže majstore kako to da si uvijek toliko oprezan i pesimistican?Ja mislim da smo mi najbolji tim u Engleskoj i uvijek imam osjecaj da cemo pobjediti,svaku utakmicu protiv bilo kog protivnika.

• Autor

Pa Kinže majstore kako to da si uvijek toliko oprezan i pesimistican?Ja mislim da smo mi najbolji tim u Engleskoj i uvijek imam osjecaj da cemo pobjediti,svaku utakmicu protiv bilo kog protivnika.

Opreza nikad dosta, to je nešto što protivnicima daje puno manje prilika da te "uhvate na spavanju", samo kažem da su očekivanja velika i da to podrazumijeva duplo veće razočarenje u slučaju neuspjeha ne samo kada je pitanju ova utakmica već i inače..

Baš kao i ti i ja mislim da smo najjači u Engleskoj, ali u Engleskoj u kojoj te može trećeligaš rastavit ako nisi oprezan, a da ne govorimo aktuelnim šampionima.

Moj oprez nema veze sa nekim nepovjerenjem u našu ekipu, ja vjerujem u naše igrače i znam da mogu danas pobjedit City bez obzira na neke izostanke, samo treba odigrati pametno i hrabro.

Iskreno i ja sam ovaj put malo zabrinut.Prije bih rekao pozitivna trema jer jedva cekam utakmicu.Ne mogu nista drugo da radim,sve su mi misli usmjerene ovamo.Ubjedjen sam da cemo odigrati odlicno,molim Boga samo da sreca ne pogleda city pa da nam daju gol iz nekog odbijanca,frljoke ili slicno.Nadigrati nas nece garantujem zivotom.

Mene najvise strah sudija ali ako smo bolji a vjerujem da jesmo nemogu nam ni oni nista.

Imam pouzdane informacije da Kosta nece igrat danas, takodje sam dosao i do informacija da Jaja Ture i Boni nece biti u sastavu Sitija. Ne smijem vam odat insajdera.

Chelsea team to play Man City...

Thibaut Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Cesar Azpilicueta; Matic, Ramires; Willian, Oscar, Eden Hazard, Remy.

Subs: Petr Čech, Gary Cahill, Christensen, Nathan Ake, Loftus-Cheek, Brown, Didier Drogba. 

Nema ipak Cesca. Nema ni Mikela što je dobro,klinci napokon dobili šansu pa barem da na klupi budu.

Gledaj ove miline 

Chelsea Subs: Cech, Cahill, Christensen, Ake, Loftus-Cheek, Brown and Drogba. #CFC

Joj biće seksaaa kad ova mlađarija uđe mmm

COME ON CHELSEA

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.