Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Chelsea 1 - 1 Man. City (31.01. sub) [1]

Matchday 23: Chelsea vs. Manchester City (31.01. sub) [18:30h] 20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Chelseaja, prednost domaÄ?eg terena Ä?e učiniti svoje
      70%
      14
    • Podjela bodova, veliki ulog Ä?e donijeti dosadnu utakmicu
      15%
      3
    • Pobjeda Manchester Citya, imperativ pobjede koji imaju Ä?e presuditi u njihovu korist
      15%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Jooooooj jebem im majku lopovsku svima.Da ih hocemo sad u inat pobjediti,dokazati da smo najbolji i najjaci kad smo satjerani u cosak.U Murinju i u igracima koji istrce na teren treba proraditi inat,ponos i zelja veca nego ikada.Ako im ovo nije dovoljno onda ne znam sta jeste.

Pa jebem im sve po spisku.Ne mogu a da ne budem nekulturan i vulgaran jer je ovo stvarno sramota.Ne bi se ni sekunde bunio da su Aguero,Toure,Mangala,Sterling i ostali takodjer dobijali kazne.Ali ne...za nas su posebno pravila pisana.

Ne treba birati nacin i sredstvo za pobjedu za vikend.Kako god,bunkerom,totalnom ofanzivom,gruboscu,podloscu bilo cime,ali hajde da ih pobjedimo i pokazemo ko je najbolji.Moramo i vjerujem da hocemo.Ima u Didieru jos krvi i zelje za pobjedom.Ne znaju oni s kim imaju posla.

• Odgovori 96
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo sve sto se desava zadnjih par dana, jednostavno ih je moralo nabrijati do maximuma i mislim i nadam se da ce sutra svi poginuti za svaku loptu. Da im jebemo majku majcinu sutra i da trasiramo sebi put prema toj tituli.
KTBFFH :sal: :sal: :sal:
  • Autor

Pobjeđivali smo City i na Etihadu kada je i Toure igrao i kad nismo imali ni Coste ni Fabregasa, pa zašto onda da in ne pobjedimo na Bridgeu, igrači moraju da u svemu ovome što nam se dešava da pronađu dodatnu motivaciju. Ja vjerujem u naše rezerviste i mislim da ko god bude mjenjao Costu i Fabregasa može odigrati dobru utakmicu.

City je pod velikim pritiskom, samo je pitanje kako će njihovi igrači reagovati na taj pritisak, može se desiti da odlično snađu i odigraju vrhunsku utakmicu, a može se desiti da ih pritisak jednostavno pojede, već osjećam njihovu nervozu kada se mi približimo njihovom golu..

Navijači treba da ostave po strani navijanje za neke povratnike na Bridge i pruže podršku našim igračima, kao protiv Liverpoola.

Nadam se i očekujem da nas naši igrači neće iznevjerit jer je ulog ogroman, samo hrabro i borbeno..

Kada smo tek ostali bez Fabregasa i Coste bio sam razočaran, ali sada kako se utakmica bliži sve se više javlja osjećaj inata, nadam se da je tako i kod igrača.

:sal:

Nadam se da ćemo ispratit ove šupčine sa Stamford Bridgea jednom velikom pobjedom. Mora motiv proraditi u momcima koji startaju sutra, ima da kidamo od prve do zadnje minute za trijumf.

• Autor

Najvažnija će biti bitka na sredini terena, moguće je i da odluči pobjednika.

Fernando, Fernandinho, Navas, Milner, Silva vs. Matić, Ramires, Willian, Hazard, Oscar.

Najvažnija će biti bitka na sredini terena, moguće je i da odluči pobjednika.

Fernando, Fernandinho, Navas, Milner, Silva vs. Matić, Ramires, Willian, Hazard, Oscar.

Zaboravio si supka.

Pod pretpostavkom da su povrijeđena 3 igrača i Costa suspendovan, možda bi trebalo ovako započeti:

__________Kurto_________

Dave__Zouma____JT____Ake

______Ramiz__Matić______

Čupo_____Oscar______Eden

_________Didier__________

Pod pretpostavkom da su povrijeđena 3 igrača i Costa suspendovan, možda bi trebalo ovako započeti:

__________Kurto_________

Dave__Zouma____JT____Ake

______Ramiz__Matić______

Čupo_____Oscar______Eden

Ja sam prije za ovo:

__________Kurto_________

Zouma__Cahill____JT____Dave

______Ramiz__Matić______

Čupo_____Oscar______Eden

Slažem se sa Muamerom. Gdje će Ake tamo, da ga Zabaleta budalom pravi, ne treba nam to. Bolje Dave lijevo a Zouma desno, mada u tom slučaju ne treba očekivati bilo šta od Zoume u ofanzivi. Ipak, smatram da će Bane zaigrati, jer kakva god da je povreda nije slomio nogu i to je najbitnije.

U klubu su svi spremni i na raspolaganju treneru za sutrasnju utakmicu osim suspendovanog Coste, u konkurenciji za utakmicu ce biti Schurle i Salah. Upravo sam gledao Chelsea Tv News.

U klubu su svi spremni i na raspolaganju treneru za sutrasnju utakmicu osim suspendovanog Coste, u konkurenciji za utakmicu ce biti Schurle i Salah. Upravo sam gledao Chelsea Tv News.

To Zemo oko moje.

Sirle sutra od prvog minuta na terenu, samo neke stvari da objasni, pa onda na avion i pravac Njemacka.

Polako ljudi nemojte upisivati 3 boda za nas. Utakmica jos nije ni pocela...

Navijaci ce biti solidni, mozda i malo bolji nego obicno, ipak igramo sa konkurentom za titulu... Pokazace da su classy (sramota me, ne znam kako ovo na srpskom da napisem pa moram na engleskom) navijaci i pozdravice Lamparda kako i dolikuje. Nisu to seljaci, to je ipak jedan od najbogatijih delova Londona. Civilizacija.

SAMO JAKO I OSTRO. Bice dobra tekma za neutralce

Postoje 3 mogućnosti:

1. Zemo nas trolla

2. Zemo nije baš dobar s engleskim pa nije razumio neke stvari

3. Zemo govori istinu

Eh, uzevši u obzir da apsolutno ni jedan izvor nije objavio ovo što je Zemo rekao (a prošao sat i pol od tog famoznog priloga na Chelsea TV), a priloga nema ni na oficijelnom youtube accountu chelseafc, biće da je jedna od prve dvije opcije. Mislim da informacija nije tako nebitna (nije uopšte nebitna, mogla bi se komotno svrstati u Breaking news), da je niko živ sem Zeme ne prenese.

Teska utakmica ali moramo ic na pobjedu igramo na Stamfordu i prosle godine smo bili bez Coste i Fabregasa pa smo opet dobili.

Postoje 3 mogućnosti:
1. Zemo nas trolla
2. Zemo nije baš dobar s engleskim pa nije razumio neke stvari
3. Zemo govori istinu

Eh, uzevši u obzir da apsolutno ni jedan izvor nije objavio ovo što je Zemo rekao (a prošao sat i pol od tog famoznog priloga na Chelsea TV), a priloga nema ni na oficijelnom youtube accountu chelseafc, biće da je jedna od prve dvije opcije. Mislim da informacija nije tako nebitna (nije uopšte nebitna, mogla bi se komotno svrstati u Breaking news), da je niko živ sem Zeme ne prenese.

Sta ce mi prevod na engleski kad sam gledao Chelsea Tv na Sportklubu i svaki put pratim te vijesti u 19:45, informacija je provjerena nisam ja Cae da trolam.

Sta ce mi prevod na engleski kad sam gledao Chelsea Tv na Sportklubu i svaki put pratim te vijesti u 19:45, informacija je provjerena nisam ja Cae da trolam.

Vidi Zemo majstore... Pod velikim upitnikom su nam čak 3 igrača (Fabregas, Luis i Ivanović), i sad odjednom sva tri spremna za utakmicu a niko ni riječi o tome ne piše. Nemoguće jednostavno, nešto se ne uklapa. Ne može jebeni Sport klub imati ekskluzivu a ne imati je npr. daily mail ili sky sports.

Sportklub ima pravo prenosa uzivo tih vijesti svaki dan, provjeri na njihovoj programskoj semi, prikazivali su trening i novinar je tako rekao da su svi na raspolaganju treneru osim Coste, bolje vjerovati klupskoj televiziji nego tim novinama.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.