27. januar 2016.10 god. comment_248429 Po toj analogiji ne smijem ni ja Mourinhu reć hvala ti za sve bla bla hahahahah Sretno Ramize jebaće te milijardu i dvjesta miliona kineza :D Pa prije bi ti pojeo govno nego to rekao mourinhu :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248432 Wisey pa zašto ne bi netko smio poželjet sreću igraču, nema veze koliko je srao po njemu. Ti ko da ti je Ramires brat pa se zapjenio. :D Sretno u nastavku karijere antilopo! Smije, niko nije rekao da ne smije, ali licemjerno je. Licemjerno do zla Boga. Kritika je nešto drugo, a ono što se iz dana u dan pisalo i govorilo za Ramiza na ovom forumu su, najblaže rečeno, bljuvotine. To je činjenica. Nije jedna njegova utakmica prošla da mu nisu spominjali sve najmilije, uostalom imaš temu pa prelistaj sam. 5 i po godina je bilo sasvim dovoljno da se pokazuje zahvalnost, sada to više nije potrebno. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248433 Nemojte sada kaljati njegovu temu svojim.... nek ostanem nedorečen. Čovek koji je uvek davao sve od sebe, čija naklonost prema klubu niti jednog momenta nije dovedena u pitanje, koji je istinski ugradio deo sebe u najveći uspeh Čelsija. Pokažite malo poštovanja barem sada, ili jednostavno preskočite ovu temu. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248434 Nemojte sada kaljati njegovu temu svojim.... nek ostanem nedorečen. Čovek koji je uvek davao sve od sebe, čija naklonost prema klubu niti jednog momenta nije dovedena u pitanje, koji je istinski ugradio deo sebe u najveći uspeh Čelsija. Pokažite malo poštovanja barem sada, ili jednostavno preskočite ovu temu. Pokažemo poštovanje, Wisey nas napadne. Ne pokažemo poštovanje, ti nas napadneš. Nismo probali biti još samo neutralni :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248435 Pokažemo poštovanje, Wisey nas napadne. Ne pokažemo poštovanje, ti nas napadneš. Nismo probali biti još samo neutralni :D Nisi morao da se prepoznaš. "Hvala što odlaziš" nije poštovanje. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248438 Sramota sto nije u temi legende. Da mi je da mi neko objasni po kojoj logici je Robben veca legenda od Ramiza?! Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248439 JOS NEKO SKONTAO LICEMJERSTVO KOD FORUMASA, CUJ... Sretno camugo i hvala Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248441 E jbg dolaze ljudi koji su ga unazad 4 godine na svakoj utakmici i svakom dodiru s loptom nazivali panjinom, bezmozgovićem, idiotom, klocem, drvetom, balvanom itd (ne mogu se sada sjetiti svakog nadimka) i kao nešto se zahvaljuju, odaju neku počast igraču. Ajde nemojte bit licemjerni. Eto otišao je Ramiz, došli ste na svoje sad i to je to. Manite me šuplje. Daleko od toga da je savršen igrač, ali i kada je većina priželjkivala njegov odlazak govorio sam da je koristan i da može da posluži klubu. Prethodnih godinu dana doduše, skoro pa kao da nije bio ni u klubu, baš je retko igrao, tako da ne verejuem da će se njegov izostanak značajno osetiti. Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248445 kad smo vec kod transfera i cajniza. https://www.youtube.com/watch?v=ZASsXRQB2Ac Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248446 Srecno Rami! Realno dobar je potez njegova prodaja za ovoliko kinte iako je bio bas dobar igrac za rotaciju i mnogo je doneo klubu. Zasluzio je da ostane vise nego npr Mikel. Jedino ne kapiram zasto je izabrao Kinu kad je i dalje mogao da igra u relativno jakim evropskim klubovima i to standardno. Ne verujem da je zbog kinte iako ce u Kini zaradjivati vise nego sto bi mu ponudio bilo ko u Evropi jer kod nas je zaradio brdo para tako da mu je svejedno koliko ce dalje da zaradjuje. Verovatno mu je pun kurac ozbiljnog fudbala i ide tamo da se sprda sa pola snage i jos ce svi da ga gledaju ko boga tj videce u njemu ono sto Wisey vidi :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248454 Karijera jednog fudbalera je kratkog vijeka tako da naravno da treba gledati da se zaradi što je više moguće. Vjerovatno su mu Kinezi ponudili neki lud ugovor, zaradiće tamo za 2-3 godine što u većini evropskih klubova ne bi zaradio za 10. A on je sve osvojio u karijeri, ne treba mu više. :D Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248472 Zelim mu sve najbolje,neka uziva u Kini,siguran sam da ce mu goditi paznja koju ce tamo dobijati. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248497 Nikada nisam mrzio Ramu, nisam ga ni pljuvao više bih to nazvao kritikom nakon loše utakmice ali uvijek pohvalim i nakon dobre partije, tako je sa svakim igračem, uvijek govorim realno šta kako. Wajz je naravno u pravu sa postom na prethodnoj strani, nema tu zahvaljivanja i nekog kmečanja sad ako si zadnje 2 godine čekao samo dan kad će nas ovaj lik napustiti... Sramota sto nije u temi legende. Da mi je da mi neko objasni po kojoj logici je Robben veca legenda od Ramiza?! Ne određujemo to mi nego Chelsea oni su stavili Robbena u legende da li će Ramiresa, ko zna... Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248545 Evropa je ostala uskracena za igraca koji je trebao kreciti garaze u brazilskim favelama, ali ga je sudba pogledala i postao je milioner zahvaljujuci ekstremnom netalentu. Ramires je istinska motivacija svim mladim ljudima. Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248708 Glasine nastaše istina. Ramiz napušta kormilo. Šta reći? Veliki borac, uvijek pružao maksimum, nekoliko krucijalnih pogodaka, apliciram kontra Barcelone. Kako god, ugrabili smo finu svotu, vjerujem u idealnu alternativu. I hope so.Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248713 30 mil eura. Za te novce ga prodasmo. A za te iste novce ga kupismo od Benfice? Jel tako? Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252273 dobio crveni u aziskoj Ligi prvaka :D https://www.youtube.com/watch?v=8UfV97kRF-s Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252304 Kralj, sada u Kini su svi njegovih fizickih predispozicija pa moze da se kurci :D Prijavi
5. april 2016.10 god. comment_254836 Ukratko, kaže da je zbog Hiddinka napustio Chelsea. Hvala ti Hiddinče, ovo ti nikada neću zaboraviti :D He said: “One of the big reasons I left Chelsea was the arrival of the new coach. “It wasn’t just because I had a good relationship with Jose. “But when he was in charge, I knew there was a chance of playing and that the fight for a place in the team was always open. “Yet when Hiddink arrived, he took me out of the side for no reason. “I couldn’t understand why because I had played well and fought hard for a team that was having difficulties. “He didn’t like me as a player or my way and decided very rashly that he wasn’t going to give me an opportunity to fight for a place in his team. “Even when I played the full 90 minutes against Scunthorpe, the next match in the Premier League I was not involved. “I just sat on the bench the entire game and after that I wasn’t even a sub. “I was a long time out of matches there and I wanted to join in and help a team that was not in a great moment. “And it was not easy to watch from the bench and see the team not performing well. “Hiddink’s arrival really complicated things for me and I just don’t know why... but I guess that’s football.†Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.