Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=QopLK_6AlcA 

Meni je ipak ovo najdrazi i njegov najbolji gol

https://www.youtube.com/watch?v=QYa830QO5h0

:))  :))

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Neko na fb napisao da su ti kinezi izradili vec Italijane neke za igrace.mm ko zna koliko je tacno, aliii sa ovim poslom mislim da bi poceo proces Deoskarizacije sto bi Cae rekao.

Odličan posao ako bi ga prodali, čudi me da koji klub iz Europe ga ne dovede za istu cifru. Prodati svakako, ali Kinezi muljaju sa ugovorima nekada, pogotovo ako se odÅ¡teta isplaćuje na rate, odmah ih natjerati da plate sve i doviÄ‘enja. 

Postoje natpisi da je Porto odredio cenu za Imbulu, koja iznosi oko 20 miliona funti. 

Ako se ovaj transfer realizuje, pravac Portugal.

Ovo se nebi smjelo propustit. Imbula je igračina.

Zato što je karina ove sezone :D

Nisam ga gledao od prosle sezone ali ako je ocajan ne treba nam, imamo dovoljno takvih.

Cuj glupost da ga prodamo.. pa za 25 miliona funti da platimo avion i kucu u kini da mu kupimo, a njega u masnu da uvezemo.
Nije problem da prodamo Ramiresa već je problem što neće doći bolji igrač umjesto njega, znači Ramires će otići za 25 miliona funti i doći će eventualno neko za nekih 12 miliona funti. Mi kao ekipa nećemo dobiti ništa a neki pojedinci će biti oduševljeni prodajom Ramiresa i činjenicom da klub u plusu 10-13 miliona, a ekipa kao ekipa stagnira kada su opcije i kvalitet u pitanju..

Nije problem da prodamo Ramiresa već je problem što neće doći bolji igrač umjesto njega, znači Ramires će otići za 25 miliona funti i doći će eventualno neko za nekih 12 miliona funti. Mi kao ekipa nećemo dobiti ništa a neki pojedinci će biti oduševljeni prodajom Ramiresa i činjenicom da klub u plusu 10-13 miliona, a ekipa kao ekipa stagnira kada su opcije i kvalitet u pitanju..

Istina,sto se mene tice Ramires moze ici za ovu cijenu,hvala mu za sve dobre trenutke,ali cilj je naci neko kvalitetnije rjesenje ili mozda gurnuti Rubena,a tesko da ce se ista od toga ostvariti.

Mikel polako ali sigurno ispraca sve u ovom klubu.Evo maše jos jednom, Ramiresu. :D

Upamtite, taj ce i Romana ispratiti iz Chelsea :D

Mikel polako ali sigurno ispraca sve u ovom klubu.Evo maše jos jednom, Ramiresu. :D

Upamtite, taj ce i Romana ispratiti iz Chelsea :D

Bizarno s Mikelom :D.

Nikad kontinuitet u prvih 11, a nitko ga ne želi prodati. Nitko ga ne kritizira pretjerano kad loše igra, nikad ne igra odlično. Nikad do kraja ostvareni talent, a igra u top klubu.

Drago mi je da smo prodali Ramiresa, ova lova je i više nego dobra ako se uloži na prava pojačanja na ljeto, ne vjerujem da sada možemo nekog dovesti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.