Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bilo bi još bolje kada bi stavio tvoju sliku onda bi mislio da sam ja ti, ne bi znao da li si ti ti ili sam ja ti :D

Ti kao naduvani lik sa Dnevnjaka hahahah

1:28

https://www.youtube.com/watch?v=BtEn3JIu3rE&feature=youtu.be&t=88

Ali zaista, neka mu je sva sreća ovog svijeta da mu bude dobro u Kini.. Nisam očekivao njegov odlazak, koliko znam ima restoran u Londonu, voli klub, ali eto, možda je bolje i za nas i za njega da ode, dobri su to novci koji se spominju. U svakom slučaju, ja ću pamtiti samo sretne trenutke koje nam je donjeo.

Meni je porazavajuce da covek koji nije neki umetnik ali je veliki borac jedan od kljucnih ljudi 2012 u pohodu na LS,sad odlazi dok kamelon Mikel koji je kurton konstano opstaje,ovaj Hidink ga vrati u zivot kao i Di Mateo.

Srecno u nastavku karijere!

Igrac koji nije tehnicki najbolji ali je uvek davao sve za klub i izgarao na terenu. Plus onaj gol na Kamp Nou...

Bilo je vec, al moram opet, zasluzuje covek !

https://youtu.be/R7FdqIthU0s

https://youtu.be/gcHY8qTYhnA

Da se nikad ne zaboravi !

Treba se prisjecati lige prvaka, nacekacemo se opet da je gledamo.

Meni je čudno da je sa svojih 28 požurio tamo u Kinu, ali eto nek  mu je sa srećom. Bilo je nerviranja ali i lijepih trenutaka s Ramiresom.

E jbg dolaze ljudi koji su ga unazad 4 godine na svakoj utakmici i svakom dodiru s loptom nazivali panjinom, bezmozgovićem, idiotom, klocem, drvetom, balvanom itd (ne mogu se sada sjetiti svakog nadimka) i kao nešto se zahvaljuju, odaju neku počast igraču. Ajde nemojte bit licemjerni. Eto otišao je Ramiz, došli ste na svoje sad i to je to. Manite me šuplje.

Ramiz odlazi kao legenda kluba sigurno, njegovo mjesto je u ovom podforumu iznad itekako. I nije samo u pitanju gol protiv Barcelone (iako je to jedan od 3 najvažnija gola u historiji ovog kluba), u pitanju je svaki njegov nastup za Chelsea. Igrač koji je toliko dao klubu, nikada nije bio neki Pirlo ili Zidane, ali boli me iskreno kurac, uvijek je bio Plavac od glave do pete i ginuo je za grb. Inače osvojio je FA kup, Capital One kup, Premiership, Ligu Å ampiona i Evropsku ligu.  Kupio me svojim odnosom prema klubu i navijačima, bio je i ostaće jedan od najdražih Chelseajevih igrača u novijoj historiji. Svaka čast majstore, hvala ti Å¡to si me obradovao na desetine puta svojim igrama, sve najbolje ti želim u karijeri i životu. 

70_ram_1496997a.jpg

Wisey pa zaÅ¡to ne bi netko smio poželjet sreću igraču, nema veze koliko je srao po njemu. Ti ko da ti je Ramires brat pa se zapjenio. :D 

Sretno u nastavku karijere antilopo! 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.