Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Man. United 1 - 1 Chelsea (26.10. ned) [1]

fds 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Uniteda
      11%
      2
    • NerjeÅ¡enim rezultatom
      22%
      4
    • Pobjedom Chelsea
      66%
      12

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

što je tu je događa, to je nogomet, sjetite se koliko smo samo mi puta na ovi način uzeli bod ili pobjedili... ipak ako koga treba krivit to je mou, nije trebao zatvarat utakmicu, obrana uniteda je stvarno očajna i morali smo ić po drugi gol na tako lošu obranu...

bezobzira na ovaj remi, gotovo sam siguran na ove sezone osvajamo ligu...

također kolikogod bili nesretni zbog toga što nismo pobjedili,  ništa ne može pokvarit sreču zbog drogbinog gola kojim je pokazao svima da je i dalje najveći majstor, neki su ga otpisali počeli govorit da je nikakv ali danas je sjajnim golom i odličnom igrom svima pokazao suprotno!

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tko god kažeš da smo izgubili zbog suca sam sebe laže. Dobro, sučeve ruke sigurno nisu čiste, ali mi smo izgubili zbog kalkulantske igre. Bem ti više Mikela, uvijek isto. Što im nismo dali bar dva gola. Mogli smo.

Tko god kažeš da smo izgubili zbog suca sam sebe laže. Dobro, sučeve ruke sigurno nisu čiste, ali mi smo izgubili zbog kalkulantske igre. Bem ti više Mikela, uvijek isto. Što im nismo dali bar dva gola. Mogli smo.

Sudija je imao svoje prste u ovom remiju, ali daleko od toga da je on direktan krivac.

A što se tiče kaukulacija nakon vodstva to nije ništa novo, to ćemo imati priliku opet gledati protiv Liverpoola ako budemo vodili.

Da smo dali na vreme 2 gola, eto nama pobeda,meni pare u dzepui odlican dan, ovako ..jebes i pare samo da smo dobili i sa 1:0,ali u zadnjoj minuti primiti gol je katastrofaa, gorak bod,ali povecali smo razliku u odnosu na City za 1 i dobro je, nismo porazeni. 

Sve u svemu,bilo je prostora da damo jos jedan pogotovo odmah nakon gola zato sto ovi nisu znali gde udaraju. Ali znamo kako to funkcionise kod Mourinha :D Bitno je prvo mesto nije dovedeno u pitanje u narednom periodu. 

A bas sam se nadao da cemo ih dobiti i da vratiti za sve one godine kradje,ali sta je tu je.

Kurva fortuna, takoreći. Gorak remi. Kao što rekoh, bio sam skeptičan prije početka meča ali sudijskim zviždukom, kao da sam dobio nadu u puni plijen sa OT-a. Fantastični Drogba ponovo dokazuje svoju klasu, i sve redom ušutkava. 
Ne bih da komentarišem suđenje, samo ću reći - nesretan slučaj. 

Već u utorak idemo na megdan niželigašu Shrewsburyju, gdje se iskreno nadam nekom miks-sastavu. Nema potrebe za umaranjem naših prvotimaca. 

Jedina dobra stvar iz ovoga je sto se United sada napalio i moze da ocepi City sledece nedelje, to bi bio posa, sto je dalji City ja sam mirniji.

JEBEM TI BOGA NISAM GLEDO UTAKMICU RADI JEBENE TEKME KOJU SAM IGRAO I KOJU SMO POPUSILI 30RAZLIKE. JEBO TE BOG. JEBO TE BOG I ZA OVAJ REZULTAT NA KRAJU. MOZE LI NEKO DOBRE VOLJE POSTAVITI LINK ZA HAJLAJTSE ILI NESTO SLICNO?? ILI CAK CITAVU UTAKMICU AKO NEDJE IMA. . .

Jedina dobra stvar iz ovoga je sto se United sada napalio i moze da ocepi City sledece nedelje, to bi bio posa, sto je dalji City ja sam mirniji.

Kad vidim izjave Van Perse i Gala da je trebalo da pobede, želim im petardu da vide gde im je mesto (sredina tabele), nema šanse da otkinu bod Sitiju.

Mogu nas stići, mogu da ga duvaju.

Kad vidim izjave Van Perse i Gala da je trebalo da pobede, želim im petardu da vide gde im je mesto (sredina tabele), nema šanse da otkinu bod Sitiju.

Mogu nas stići, mogu da ga duvaju.

Oni nisu pretnja po titulu,ali City jeste,tako da te izjave na drogama ne uzimam za ozbiljno :D

Na kraju gorok okus nakon ovog remija .  Najgore je kada primite u 90+ gol , još smo svi u lokalu govorili da će ga dati u 90+ i na kraju se to i desi .  Nemamo koga kriviti , trebali smo samo "preživjeti" još taj ubačaj ali jebi ga šta je tu je . Idemo dalje .

To sam i ja pomislio nakon utakmice..

Jbg treba gledati pozitivno, koliko god to teško bilo nakon ove završnice utakmice, odradili smo dva gostovanja u Manchesteru i nismo poraženi iako se ta gostovanja mogu nazvati najtežim u ligi, jeste da smo lako mogli i izvući više, ali sada je ključno da nastavimo dalje još jači i odlučni. Nakon par teških gostovanja mi smo i dalje prvi i može se reći ubjedljivo ispred najvećeg rivala za titulu. Samo se nadam da će ekipa nastaviti da razmišlja u pravom smjeru i da na kraju sezone neće biti potrebe da se vraćamo na ova dva remija u Manchesteru.

Sada je ključna utakmica protiv QPR gdje nam je potrebno da pobjedom ponovo uhvatimo zalet..

:sal:

JEBEM TI BOGA NISAM GLEDO UTAKMICU RADI JEBENE TEKME KOJU SAM IGRAO I KOJU SMO POPUSILI 30RAZLIKE. JEBO TE BOG. JEBO TE BOG I ZA OVAJ REZULTAT NA KRAJU. MOZE LI NEKO DOBRE VOLJE POSTAVITI LINK ZA HAJLAJTSE ILI NESTO SLICNO?? ILI CAK CITAVU UTAKMICU AKO NEDJE IMA. . .

http://www.footballorgin.com/2014/10/manchester-united-v-chelsea-premier.html

I bookmarkuj stranicu za ubuduće, uvijek izbacuju full tekme a i sažetke kasnije na MOTD.

stvarno steta sta nie bila pobjeda jer zasluzili smo al stas u modernom nogometu vise nema taktiziranja na 1-0 jos kad je ovima obrana suplja

sad proti shrewsburya i qpra vratit se pobjedama

Odspavao sam malo, i sada kada razmislim kako smo se mi zajebali veceras. U prvi mah mi je bod ok bio,ali posle prespavanih 2 sata, ne mogu da verujem da smo uprskali na kraju. Jos sada odgledam zadnjih 5 min. bila repriza na SK.. i dusa me zaboli jbt,kako smo ga primili.

Citam komentare i vidim kako se Drogba kuje u zvijezde. Sta je to Drogba uradioosim gola i duplog pasa sa Hazardom prije gola i eto i one prilike u prvom poluvremenu (gdje je mogao i trebao pucati u De Geinu desnu stranu). Ostatak meca je bio dosta los, makar sam ja to tako vidio.
Siguran sam da je Costa igrao da bi se popisao po onoj Scumovoj odbrani.

Jbg bod je dobar(+6 u odnosu na City), ali boli nacin na koji je taj bod dosao tj u jebenoj 94. minuti.
Mou na ovoj utakmici nije isao na bod i to se dobro vidjelo, jer u odnosu na utakmicu sa City-jem smo dosta visoko stajali i nismo igrali klasicni bunker. Greska je definitivno bila od 60. minute poceti cuvati 0:1, ali sve u svemu dobar je i bod. Sva sreca pa je City u subotu izgubio pa mi je i lakse ovo sve podnijeti.

P.s. Drogbu obozavam kao i svi vi, ali jednostavno treba biti realan i ne lagati sam sebe da je bio nesto dobar jucer i da bi se Costa i Remy dosta bolje nosili sa njihovom odbranom. Srce mi je bilo puno i svrsavao sam kada ga je Drogba zabio, ali ostatak utakmice po meni dosta los.

ma dobro je bar nije poraz..ovakve stvari se dešavaju i dešavaće se u fudbalu.. trebali smo dati dva gola pa nek se jebu onda
1:0 je najgore vodstvo,šteta al nema veze dva remija za sad na old trafordu i etihadu..bitno da se ne gubi

Prestige po meni je solidno odigrao, dao je gol, spustio je nenormalno mnogo lopti i zadrzao ih u posedu. Imao sjajnu asistenciju za Hazarda, promasio priliku (jest da je bila dobra,ali ne mozemo ocekivati svaki sut gol). Morao je da menja Costu i Remya, sa 36 godina izdrzao jak tempo derbija,odradio 90 minuta. Nema on vise 28 pa da se trci kao lud celu utakmicu. :) 

Prestige po meni je solidno odigrao, dao je gol, spustio je nenormalno mnogo lopti i zadrzao ih u posedu. Imao sjajnu asistenciju za Hazarda, promasio priliku (jest da je bila dobra,ali ne mozemo ocekivati svaki sut gol). Morao je da menja Costu i Remya, sa 36 godina izdrzao jak tempo derbija,odradio 90 minuta. Nema on vise 28 pa da se trci kao lud celu utakmicu. :)

Pa dobro jbg u pravu si za vecinu stvari, a pogotovo to sto je njemu 36 godina i jos sto nije ni bio spreman za svih 90 minuta koliko sam citao. Niko od njega i ne ocekuje da bude kao sa 28 godina. Ovo jeste vjerovatno i bila najbolja njegova utakmica od povratka, ali vjerovatno sam i ja previse kritican zato sto mi je Costa nedostajao u ovoj utakmici.
Jednostavno moje misljenje je da njegova partija nije za tolike pohvale koliko dobija. Treba pohvaliti zalaganje i trud(sto se toga tice uvijek se trudio), ali reci da je pokidao je malo pretjerano.

To je moje misljenje. Mozda grijesim i moguce i da pretjerujem sa kritikama, ali to je sve zbog toga sto sam 1000% siguran da je Costa igrao da bi smo ih razbili.

Drogba ostaje moj brat i ja nikada necu ni jednog igraca gotiviti kao sto njega gotivim u to sam siguran.

P.s. Drogbu obozavam kao i svi vi, ali jednostavno treba biti realan i ne lagati sam sebe da je bio nesto dobar jucer i da bi se Costa i Remy dosta bolje nosili sa njihovom odbranom. Srce mi je bilo puno i svrsavao sam kada ga je Drogba zabio, ali ostatak utakmice po meni dosta los.

Pored gol koji je dao sačuvao je bar 10-15 lopti koji su išle na njega nakon ispucavanja iz zadnje linije, čovjek je dao sve od sebe mislim da je sinoć spavao ko beba, nije šala sa njegovim godinama odigrati 90min onakvog tempa utakmice.

On je tu upravo zbog ovakvih situacija, znači kad zatreba on uleti i na svoje iskustvo pokuša izvući ono najbolje..

To je moje misljenje. Mozda grijesim i moguce i da pretjerujem sa kritikama, ali to je sve zbog toga sto sam 1000% siguran da je Costa igrao da bi smo ih razbili.

Drogba ostaje moj brat i ja nikada necu ni jednog igraca gotiviti kao sto njega gotivim u to sam siguran.

NAravno da ima ovde vise misljenja i zato diskutujemo i zato je ovo forum. mozda ja nisam u pravu,mozda ti svi imamo razlicita misljenja i da smo isti ne bi bilo zanimljivo i ne bi postojao forum jer bi svi mislili isto i pisali isto :D 

Ja sam se vodio time koliko mozemo ocekivati od njega sada, koliko moze on pruziti iako je u poodmaklim godinama. Ista je to ljudina,ali stariji igrac od kojeg ne mozemo ocekivati bas puno, tipa da pretrci igrace koji su od njega i do 10 godina mladji. 

Svi bi voleli da je Costa bio spreman i da je igrao,ali sta da se radi, Drogba je pristojno odmenio Costu (ovo smesno zvuci, King nekog pristojno da zameni, King je velicina,ali tako je) i odigrao do sada najbolju partiju. 

I dao gol u velikoj utakmici,derbiju.. uvek je voleo velike utakmice i da daje golove tada :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.