Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Man. United 1 - 1 Chelsea (26.10. ned) [1]

fds 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Uniteda
      11%
      2
    • NerjeÅ¡enim rezultatom
      22%
      4
    • Pobjedom Chelsea
      66%
      12

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Premier-League.png

manchester_united___chelsea_by_jafarjeef

https://www.youtube.com/watch?v=SNNdCYeALJc

5XybXwb.png

Deveto kolo nam donosi jedan od najvećih derbija Premier lige u poslednjih deset sezona, dva tima koja su u zadnjoj deceniji ostavili najveći utisak u Engleskoj.

Crveni đavoli sa Old Traforda i Plavci sa Stamford Bridgea su kombinovano u poslednjih deset sezona uzeli osam naslova što dovoljno govori o njihovoj dominaciji.

United je trenutno šesti sa 12 bodova čak deset bodova manje od prvoplasiranog Chelsea nakon svega osam kola.

Crveni đavoli su drugi tim od odlaska Alexa Fergusona, prošle sezone se nisu uspjeli izboriti za Ligu šampiona.

Došlo je do smjene trenera sada je tu Van Gaal uloženo je dosta novca u pojačanja ali opet nešto ne štima u Manchesteru.

Chelsea je ponovo dominantan, u utorak stradao je Maribor na Stamfordu, bilo je 6:0. U domaćem prvenstvu su još uvijek bez poraza.

U poslednjem kolu United je jedva otkinuo bod West Bromu, Blind je postiga gol u 87. minuti, dok je Chelsea u gostima savladao Crystal Palace 1:2 golovima Oscara i Fabregasa.

Evans, McNair, Lingard i Valencia su povrijeđeni, dok Rooney pauzira zbog crvenog kartona, upitan je i Angel Di Maria. Glavni problem za Van Gaala biće odbrana, kako zadržati najbolji napad Premier lige, Chelsea u prosjeku daje nešto manje od tri gola po meču, a odbrana Crvenih đavola se baš i nije proslavila ove sezone.

Kod Chelsea je takođe zakomplikovala stvar kada su povrede u pitanju, opet smo platili cijenu reprezentativne pauze Diego Costa se vratio povređen, Ramires se još nije oporavio, te da bi stvar bila gora u utakmici protiv Maribora Remy se povrijedio nakon postizanja gola, Schurrle nije bio tu zbog gripe, Azpilicueta neće biti tu zbog crvenog karotana protiv Palacea.

Dakle glavni problem za Mourinha će biti napad, da li će se Costa vratiti ili će Drogba predvoditi napad Chelsea ili možda čak Schuerrle ako se uspije oporaviti ?

Prošle sezone na Old Traffordu nije bilo golova, u zadnjih pet utakmica Chelsea ima tri pobjede jedan remi i jedan poraz.

Recent form

Manchester United

pq14sAl.png

Chelsea

rT1gS9q.png

EMAEO7Z.png

ipjj4RS.png

lBMlgNF.png

BHAdgcS.png

League table

XuR6BQV.png

eP8SFYQ.png

Uvod: Kun Aguer0

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Apsolutno mi ne bi smetao jedan remi.

Uskoro idemo i na Anfield gdje ce nam osokoljena ekipa htjeti pustiti krv za ono bludnicenje od prosle godine. Vazno je kupiti bodove, pa i bod po bod 2-3 kola, ako treba. Nama su tekme za titulu WBA, Hull, Sunderland, QPR koji nam slijede u narednih 5-6 kola.. U drugom dijelu sezone kad se sve bude lomilo, igracemo kuci i protiv pomenutog dvojca i protiv Cityja.

Oni su tako losi da ne vidim nacin kako da nas dobiju. Ali, oni su tim kojeg moze pronosati sreca kao nebrojeno puta u proslosti, koji na krilima sudijskog masakra mogu uraditi nesto. Tako da se toga treba paziti s psiholoske strane i uci u utakmicu fokusirano kao da su nam rivali za titulu.

Jos jednom steta velika sto nema nikog od pomenutih Remy-Costa, ogromna steta jer bi demonstrirali silu nad nejakom odbranom. Ali totalno sam pozitivan pred tekmu.

I ja se slazem da je bod veoma dobar u ovoj tekmi,ali do sad smo nebrojedno puta vidjeli da je Murinjo majstor taktike.Nasa opreznost i prizeljkivanje boda je samo iz jednog razloga a to je da je na suprotnoj strani ekipa koja nosi ime Man United.Realno je da smo blize pobjedi nego remiju iz po meni 3 razloga:

1. Uz duzno postovanje Van Galu,mi imamo trenerskog velikana,majstora taktike i velikih utakmica koji je do                sad milion puta kazao kako se nogomet i igra radi ovakvih utakmica.

2. Igracka kvaliteta iako su se oni dosta dobro pojacali.Njihova odbrana je katatrofalna.

3. Uigranost.Koliko god to zvucalo cudno,ali u dubini duse vjerujem da bi mogli zavrsiti sezonu bez poraza i                konacno sjebati onaj Arsenal.

Steta sto nece igrati Costa i Remy,ali imam neki osjecaj da ce ih bas Drogba sjebati i donjeti nam pobjedu.

Jose reports Diego Costa suffered from a virus earlier this week. He trained individually today.

Mourinho reports Didier Drogba has trained well this week but he does not know if he will start on Sunday.

Znači verovatno da ćemo u nedelju rizikovati sa Kostom, pa ako ne bude mogao, ulazi Drogba.

Mourinho says in this moment the team are not going to Old Trafford to get a point, they are going to try to win.

Da vidimo i to.

Kopirano sa SK. 

U nedelju na Old Trafordu, igra se veliki derbi Premijer Lige, duel između Mančester Junajteda i Čelsija.

Biće to duel učitelja i učenika, Luja Van Gala i Žozea Murinja. Holanđanin i Portugalac sarađivali su krajem prošlog veka u Barseloni, i od tada su bliski prijatelji.

Žoze Murinjo je više puta istakao da su Ser Bobi Ropson i Luj Van Gal njegovi „mentori“. Upravo mu je Van Gal pružio priliku da bude deo njegovog stručnog štaba i naučio ga veštinama trenerskog zanata. „Gospodin Posebni“ je prethodno radio samo kao prevodilac.

Nekadašnji igrač Barselone, Simao Sabrosa na zanimljiv način je opisao dvojicu trenera.

„Van Gal se ljutio na sve. Sve mu je smetalo. Svi su ga nervirali. Murinjo je bio sušta suprotnost. Opušten, uvek raspoložen, spreman za šalu. Svakog jutra čitao nam je novine.“

Dok su živeli u Španiji, razdaljina između kuća bila im je oko 15 metara. I sada će ih na Old Trafordu deliti otprilike ista razdaljina. Ali će biti na suprotnim stranama. Ne propustite veliki derbi, u nedelju u 17:00 na SK 1.

Mourinho says in this moment the team are not going to Old Trafford to get a point, they are going to try to win.

Lazeeee :D hahahhahahahhah 

Salu na stranu,nadam se pobedi kao i uvek,uvek sam je prizeljkivao i kada nismo bili ovako jaki. Ne vidim u kojem segmentu igre moze United biti bolji od nas? 

Dakle ici na 3 boda,ali bitnije je ne izgubiti. Zaliha bodova za sada ima.

Sve zavisi kako se otvori utakmica. 

Ako ih ne potcenimo, 3 boda su nasa. 

Ni bod nije los, ali mi treba da ih isprasimo. Ako mogu Lester i WBA da gaze MU, onda Celsi moze 5x jace. Problem je sto ce oni biti maksimalno motivisani, ali Celsi je Celsi.

Jedva cekam tekmu.

Ovo su utakmice u kojima je cilj samo da se ne izgubi, svi znamo na kakvim se utakmicama osvaja liga, znači samo da ostanemo neporaženi i možemo biti zadovoljni, a ne treba zaboraviti da i City i United i Liverpool u drugom djelu sezone moraju doći na Stamford Bridge. City igra već u subotu, tako da će ekipa i Mourinho već u subotu oko 16:00 znati u kakvoj smo situaciji. Samo oprezno i pametno, jeste da smo u ovom trenutku jača ekipa i da igramo dosta bolje od njih, ali nema potrebe da sada mi padamo u neku euforiju. Imamo odličnog trenera koji bi trebao na najbolji način da pripremi ekipu, nemam niÅ¡ta protiv bilo kojeg načina da doÄ‘emo do povoljnog rezultata. Oni su ekipa oja ima veliku napadačku moć, možda nisu uigrani i izbalansirani kao City, ali daleko od toga da možemo tvrditi da uzimamo tri boda 100%. Di Maria, Van Persie, Falcao su igrači koji lako mogu da okrenu utakmicu, tako da moramo biti jaki u odbrani. Oni forsiraju Di Mariu koji svojim odličnim dodavanjima i ubacivanjima može lako da pronaÄ‘e nekog od napadača i zato koncetracija mora biti na visokom nivou. Smatram da kada smo mi oni pravi tj. kada imamo pravi pristup možemo dobiti bilo koga na svijet, znači pristup je ključan, ne smijemo da odstupamo od onoga zaÅ¡to smo doÅ¡li. Kontra napadi nikako nisu loÅ¡e rjeÅ¡enje, imamo igrače koji lako mogu istrčati odlične kontre. Ozbiljno ovo shvatiti, ako odemo u Manchester sa miÅ¡ljenjem "ma lako ćemo sa njima oni su 10 bodova iza nas" onda nam se ne piÅ¡e dobro. Zbog situacije sa napadačima koja je takva kakva jest, nadam se da će neko od ovih veznih igrača, poput Fabregasa ili Hazarda imati svoj dan. United će vjerovatno odmah na početku pokuÅ¡ati stvoriti pritisak i dati gol u ranoj fazi meča, tako da u prvih 10-15 se moramo odbranit. 

Kada je sastav u pitanju, tu je malo teško nešto predviđat, jer imamo par igrača koji su pod upitnikom. Sve zavisi da li će Costa biti u sastavu iako su šanse male, pa zatim da li će Ramires biti spreman kojeg znamo kako Mourinho koristi u ovakvim utakmicama, kao napadač neka minutažu podjele Drogba i Schurrle pa šta nam bude.

Samo hrabro i jako :sal:

• Autor
Teško da United može da izvrši pritisak na nas sa onakvom odbranom, jer kako bi ti izvršio pritisak na protivnika moraš imati jak back up u slučaju konte United to nema nema nemaju uopšte defanzivnog veznog ni stoper i neki bekovi su im prosječni u odbrani tako da mislim da neće oni uspjetiizvršiti neki jači pritisak, meni je glavna nedoumica kako će Mou izaći na teren protiv njih kao protiv citya ili k'o protiv Arsenala

Kopirano sa SK. 

U nedelju na Old Trafordu, igra se veliki derbi Premijer Lige, duel između Mančester Junajteda i Čelsija.
Biće to duel učitelja i učenika, Luja Van Gala i Žozea Murinja. Holanđanin i Portugalac sarađivali su krajem prošlog veka u Barseloni, i od tada su bliski prijatelji.
Žoze Murinjo je više puta istakao da su Ser Bobi Ropson i Luj Van Gal njegovi „mentori“. Upravo mu je Van Gal pružio priliku da bude deo njegovog stručnog štaba i naučio ga veštinama trenerskog zanata. „Gospodin Posebni“ je prethodno radio samo kao prevodilac.
Nekadašnji igrač Barselone, Simao Sabrosa na zanimljiv način je opisao dvojicu trenera.
„Van Gal se ljutio na sve. Sve mu je smetalo. Svi su ga nervirali. Murinjo je bio sušta suprotnost. Opušten, uvek raspoložen, spreman za šalu. Svakog jutra čitao nam je novine.“
Dok su živeli u Španiji, razdaljina između kuća bila im je oko 15 metara. I sada će ih na Old Trafordu deliti otprilike ista razdaljina. Ali će biti na suprotnim stranama. Ne propustite veliki derbi, u nedelju u 17:00 na SK 1.

Vidio sam taj tekst ali glupo mi bili kopirati

Blind je sasvim ok kao zadnji vezni zasad i treba mu dozvoliti sto manje vremena na lopti.

Vidio sam taj tekst ali glupo mi bili kopirati

Oces da kazes da sam ja glup :P 

Ja mislim da cemo biti jedini tim koji Junajtedu nije dao gol :P 

Ako se bude islo na pobjedu a vjerujem da hoce onda od samog pocetka izvrsiti pritisak i ako mislim da ce biti nerijeseno.

Mene najviše strah treme koja će pucati Mourinha jer izlazi na megdan svom bivšem učitelju :(

Puca mu k... od treme...

Mene najviše strah treme koja će pucati Mourinha jer izlazi na megdan svom bivšem učitelju :(

IzaÅ¡ao mu je na megdan u punoj većoj utakmici od ove pa znamo kako je to zavrÅ¡ilo.  :-bd

Za to se ne brini, Jose nema treme nit straha od bilo koga.

Mada nemam ni ja nešto dobar osjećaj pred ovu tekmu, bio bih također zadovoljan sa bodom.

Malo propagandnog materijala

http://www.theguardian.com/football/blog/2014/oct/25/angel-di-maria-manchester-united-bargain?CMP=twt_gu

Clearly Â£59.7m in fees and £280,000 a week in wages is extraordinary but then so too is Di María; players of his quality and qualities are cheap at whatever exorbitant price you are lucky enough to pay for them.

Nije da nismo naviknuti na jadne pokuÅ¡aje medija da operu sve Å¡to korporacija uradi. Pa tako i ovaj naizgled naivni pokuÅ¡aj opravdavanja bacanja para na igrača koji nikad neće prići nivou Ronalda i Messija a s obzirom koliko je plaćen, to se od njega očekuje. Sjećate se možda propagande prepune mržnje i nemoći kada je jedan veliki Didier Drogba doveden za triput manje pare? 

Sve najgore svim medijima i novinarima na daljinski :)

Može i X, al bio bi zadovoljniji pobedom jer mislim da je Chelsea mnogo kvalitetnija ekipa.. tako da se nadam da će Mourinho malo ofanzivnije krenuti jer može mu se..samo ako oće

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.