Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Man. United 1 - 1 Chelsea (26.10. ned) [1]

fds 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Uniteda
      11%
      2
    • NerjeÅ¡enim rezultatom
      22%
      4
    • Pobjedom Chelsea
      66%
      12

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nakon sto sam vidio pocetne sastave,ubjedjen sam da cemo pobjediti ovu utakmicu.Mislim da cemo pobjediti sa 2 gola razlike i da ce nas veliki Didier pozitivno iznenaditi.

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

+6 je. Nastaviti jako raditi. 

Ista gorčina kao protiv Cityja. Jednostavno ne možeÅ¡ ići uvijek i zauvijek taktički da pobjediÅ¡ golom razlike. Morali smo zabiti dva danas i to je sva filozofija. 

Al nema veze.

Gol Drogbe - bolje od seksa.

kao da je Hauard Web sudio.... 

mnogo smo losi bili u prvom poluvremenu, u drugom ok. ipak, ovo je gostovanje MU, nije toliko los rezultat.

samo polako, videce oni na SB. proci ce gore nego arsenal ;)

Sugavi ljudi,sugav klub.Ne moze se protiv toga.Strah me samo da sad ne kiksamo i iducu tekmu jer su nas sjebali psihicki.Bog te mazo pa ovi iz Uniteda slave ko da su osvojili ligu prvaka a ne 1 bod i to na domacem terenu.Puuu jebem im sve.Jos mi vise skoci pritisak kad skontam da smo ovako i protiv Citija sjebali 2 boda.
Al sta da se radi.Moramo vjerovat u titulu a ona nam je na dohvat ruke,barem sto se kvalitete tima tice.

E to ti je kad se povucemo pola sata prije kraja.Sudija picka, nije bilo ono za karton. Boli ovo kad imamo tri boda i onda Kurac

Nadam se da nas četiri izgubljena (doslovno rečeno) boda protiv dva Manchestera neće koÅ¡tati titule na kraju. 

Al Drogba legendo, svaka ti dala.

PS. Jeste li vidjeli koliko se raduju bodu na svom stadionu, svjesni su naše moći. Jadni su postali.

Smatram da smo prerano isli zatvoriti utakmicu, bili smo bolji u drugom poluvremenu i morali smo uzeti pobjedu, uvijek nas kosta rano zatvoranje utakmice jer kad Mikel udje to je samo nabijanje lopte, bod nije los a mogli smo imati sve pobjede dosad.

U prvom poluvremenu nije nam suđen čist penal, u drugom smo dobili crveni karton iz situacije kada on nije bio neophodan..

Da se nije upetljala treća strana dobili bi ih 100%.

Samo boli ovo kad primiš gol u posljednjoj minuti.

Četvrti put ove sezone se dešava da primamo gol u 85+ i dovodimo u pitanje sigurne bodove, dvaput smo ih prosuli već.

Suđenje po običaju na strani Junajteda, ne baš kao za vreme Fergusona, ali ima vremena, tek je četvrtina sezone.

A sledeće nedelje će Siti samleti ovaj Junajted, nema od njih leba.

Mozda je nekom bod dovoljan sa Old Traforda, ali za mene je to sramota, da sa stadiona sa kojeg u zadnje dvije godine svi nose po tri boda mi izlazimo dva puta sa bodom

Četvrti put ove sezone se dešava da primamo gol u 85+ i dovodimo u pitanje sigurne bodove, dvaput smo ih prosuli već.

Suđenje po običaju na strani Junajteda, ne baš kao za vreme Fergusona, ali ima vremena, tek je četvrtina sezone.

A sledeće nedelje će Siti samleti ovaj Junajted, nema od njih leba.

Smatram da smo prerano isli zatvoriti utakmicu, bili smo bolji u drugom poluvremenu i morali smo uzeti pobjedu, uvijek nas kosta rano zatvoranje utakmice jer kad Mikel udje to je samo nabijanje lopte, bod nije los a mogli smo imati sve pobjede dosad.

Za ovo rano zatvaranje utakmice, pobjedu na gol razlike - za to je kriv Mourinho. To je njegova greška, mi smo se trebali nadmetati s ManU do kraja i zabiti im još gol ili čak dva, jer smo u drugom poluvremenu sigurno imali kapacitete za to i sve potrebno. Kad je Mikel ušao u igru, rekao sam odmah primit ćemo jedan i udarati se nogama u guzicu zadovoljni s bodom.

Mourinho ozbiljno treba porazgovarati s Oscarom i Hazardom. Ne mogu se nako upropaštavati šanse.

OO necu ovo ispustanje tri boda prezalit da narednih 15 meceva dobijemo :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.