Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Man. United 1 - 1 Chelsea (26.10. ned) [1]

fds 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Uniteda
      11%
      2
    • NerjeÅ¡enim rezultatom
      22%
      4
    • Pobjedom Chelsea
      66%
      12

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Šta Ja ovo čitam mila majko, šta ste se usrali mrtvog junajteda, koji ne moze Barnliju da da gol.

Šta oni imaju Di Mariju i Falcaa, pa šta, igraju na domacem terenu, pa šta, dobijali smo ih na OT i kad smo mi bili slabiji nego sad, a oni bili jaci nego sad.

Kurto

Bane Cahill JT Luis

Matic Ramires

Oscar Cesc Hazz

Šurle

Pa Šurle svojim kretanjem ima da izjebe smesnu odbranu junajteda, Oscar uvek disciplinovan u defanzivi, a opasan u napadu i iz slobodnjaka, tu je i Rami koji ce preorati OT uzduz i popreko, Di Marija kolko god da je dobar nece moci protiv njih, a još manje protiv Baneta. Imam osecaj da ce Luis pokidati, ovo mu je sjajna prilika. Hazz mora da bude raspolozen, verujem u saradnju Cesca i Šurlea, Fabregasova pas igra + sjajno kretanje i brzina Šurlea. Mozemo i bez Košte. Matic ce imati vaznu ulogu na terenu kao i uvek.

Ubaciti u drugom pol. Drogbu i Williana i to je to. Jedino sto nas moze spreciti da uzmemo 3 boda jeste Murinjo i negova taktika, al msm da i on zeli sva 3 boda iz ove tekme.

COME ON CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šta Ja ovo čitam mila majko, šta ste se usrali mrtvog junajteda, koji ne moze Barnliju da da gol.

Niko se ne plaši Uniteda, ja se lično ne plašim ni jednog kluba na svijetu jer znam da možemo igrati i pobjediti protiv bilo koga. Znači nije u pitanju strah već realno razmišljanje, u ovakvim utakmicama je samo cilj da se ne izgubi posebno na gostovanjima kada znamo da u drugom dijelu sezone gotovo sve teže protivnike dočekujemo na Bridgeu gdje uvijek idemo na pobjedu, naravno ako se ukaže prilika da se pobjedi to će se i uraditi. Svako od nas na neki način se nada i priželjkuje pobjedu samo što je neko malo oprezni u iznošenju mišljenja a neko manje oprezan. Oni u bilo kakvoj formi da su, oni su opasan tim, i neko ko je nama posljednjih godina najveći rival. Oni su jedan od klubova koji su baš antipatični ali ih uvijek poštujem kao protivnika. Sa bodom bi bio zadovoljan ali naravno navijam za pobjedu..

Poslije kiksa Citya danas, eventualna 3 boda sa OT-a čine se ogromnim. Uf ne želim ni pomisliti kako bi bilo dobro da ih klepimo sutra jedno 0:2 :D

West Ham na je napravio sjajnu uvertiru za naš meč na Old Traffordu..

Znači veliku uslugu nam je napravio naš gradski rival i sa nas još više skinuo pritisak..

Tek sam sad ubjedjen da ce Murinjo ici na nerjeseno ovu utakmicu.Mozda i bolje s obzirom da ce automatski igrati povucenije i United ce imati manje prilika za postizanje gola,a mi cemo svoje sanse sigurno imati pogotovo kada se uzme u obzir kakva im je odbrana.Sve u svemu mislim da cemo profitirati kako god posle ove utakmice pa taman da to bude i bod,poraz necu ni da pomisljam jer ne mogu da zamislim da nas ovakav United pobjedi.

Niko se ne plaši Uniteda, ja se lično ne plašim ni jednog kluba na svijetu jer znam da možemo igrati i pobjediti protiv bilo koga. Znači nije u pitanju strah već realno razmišljanje, u ovakvim utakmicama je samo cilj da se ne izgubi posebno na gostovanjima kada znamo da u drugom dijelu sezone gotovo sve teže protivnike dočekujemo na Bridgeu gdje uvijek idemo na pobjedu, naravno ako se ukaže prilika da se pobjedi to će se i uraditi. Svako od nas na neki način se nada i priželjkuje pobjedu samo što je neko malo oprezni u iznošenju mišljenja a neko manje oprezan. Oni u bilo kakvoj formi da su, oni su opasan tim, i neko ko je nama posljednjih godina najveći rival. Oni su jedan od klubova koji su baš antipatični ali ih uvijek poštujem kao protivnika. Sa bodom bi bio zadovoljan ali naravno navijam za pobjedu..

E vidiš King druže moj Ja ne bih bio zadovoljan tim bodom, u tome je razlika!

E vidiš King druže moj Ja ne bih bio zadovoljan tim bodom, u tome je razlika!

Dobro, poštujem to..

Ali lako se može desiti da nakon utakmice ja kažem "nisam zadovoljan bodom, trebali smo pobjedit" ili da ti kažeš "zadovoljan sam bodom, lako je se moglo desiti da izgubimo" znači sve zavisi od okolnosti. Dok sada prije utakmice možemo samo nešto očekivati ili ne očekivati..

Manchester svi pune kako stignu,ako mi ne mozemo da ih pobedimo onda u tri lepe sve. Ajmo 0:2 Goranu donesite pare, dubl je Chelsea 2&G2+ i Real 1 &GG ... ovi su prosli,sutra jos mi i pare, prvo mesto sigurno do j**a,sad ce Bozic i ludnica bolje da imamo zalihe za tada. Sve osim pobede Chelsea mi je kiks moze se reci. Ako su neki sa dna ceplai United, tek mi onda moramo da ih klepimo da zvoni. 

Ionako ih mrzim, nema nista sladje od pobede nad njima.

United će nas sutra iznenaditi. Koliko god mi bili u obrani cool oni su bolji u napadu i u sredini terena s Herrerom i Matom.

tumblr_n0l98mJAiG1ruaswdo1_250.gif

Uhhh kako imam dobar osjećaj što se tiče ove utakmice . United može svakom dati go , realno . Prejaki su naprijed ali isto tako od sviju i primaju golove.Teško da će im i u ovom susretu mreža ostati netaknuta .
Eden Hazard je sutra igrač odluke.U velikim utakmicama mu nikad ne nedostaje motivacije,još sada navodno nema Coste mnogo toga će zavisiti od njega .
Naša zadnja linija u prvih nekoliko kola bila loša, sada su se već uigrali i to puno bolje izgleda. Nadam se pobjedi i povećanju razlike u odnosu na Cuty .

tumblr_n0l98mJAiG1ruaswdo1_250.gif

Na ovom forumu sam jedno godinu dana,mozda malo manje,i nisam jos vidio bolji odgovor(komentar) nego ovaj :D

nznm nakon el clasica nmg se otet dojmu da ce ova  tekma bit spektakl da ce golovi pljustat nadan se  mrezu uniteda

Crve nemoj ti pisati neke optimističe komentare jer mi odmah kiksamo, imamo bolji skor kada si ti pesimističan :D

Crve nemoj ti pisati neke optimističe komentare jer mi odmah kiksamo, imamo bolji skor kada si ti pesimističan :D

Po tom pitanju je nenadmašan korisnik ToreAndreFlo. Evo čak i sada, kako je otišao s foruma, počeli smo razvaljivat. :D

Baš me zanima koju će poziciju danas igrati Fabregas, da li će igrati u tandemu sa Matićem ili će igrati na poziciji playmakera. Protiv Citya nije imao baš dobru partiju tj. nije toliko dolazio do izražaja, tako da se nadam da će Mourinho obratiti pažnju i na taj meč protiv Citya i da će danas imati ulogu u kojoj će imati što više uticaja na našu igru. Vidjećemo i da li će Ramires igrati desno krilo ili će igrati u paru sa Matićem što bi "otjeralo" Fabregasa na poziciju AMF, što bi opet značilo da bi Oscar završio na klupi a u odličnoj je formi. Nadam se da će se i Luis dobro snaći na svom prvom startu u Premiershipu, kada je napadač u pitanju ko god da bude igrao nadam se da će biti raspoložen. Tako da biće zanimljivo vidjeti za koji sastav će se odlučiti Mourinho..

Mislim da su ovih osam sigurni u sastavu: Courtois, Bane, Cahill, Terry, Luis, Matić, Fabregas, Hazard.

Mnogo toga će zavisiti  od toga kojim će igračima Mourinho popuniti ostala tri mjesta u sastavu.

Smalling i Rojo stoperi. Zamisli to protiv Coste ili cak Remyja. Ovako Drogba...

Sahatak do meča, i nervoza je već odavno prisutna. Izostanak Coste će biti veliki minus za naš roster, ali šta je - tu je. Nadam se nastavku serije pobjeda nad Đavolima, iako sam skeptičan pred današnji duel. 
Jučerašnji kiks Građana valja iskoristiti, i to je već ogromnih šest bodova prednosti. 

Drogba u startnih XI. Hm, pomislih kako se radi o istom igraču kao prije nekoliko sezona ali nažalost nije tačno. Iskustvo prednjači, ali Costa je u ovom trenutku klasa više.

Ma Didier i sa 50 kuka je bolji napadač od bilo kojeg što Jose ima sad na raspolaganju. Tako da no sikiriki, stari je to majstor. Daće sve od sebe da pokaže da ima i dalje nešto u nogama.  :sal: Jest da bi nam valjo onaj Tito od 29 godina ali jbg, šta da se radi.

Sretno momci danas.

Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Drogba ‪#‎CFC‬
Chelsea bench: Cech, Zouma, Ake, Mikel, Baker, Salah, Schuerrle.

MUFC XI: De Gea, Rafael, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Januzaj, Di Maria, Mata, van Persie
MUFC bench: Lindegaard, Blackett, Fletcher, Carrick, Herrera, A.Pereira, Wilson·

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.