Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Man. United 1 - 1 Chelsea (26.10. ned) [1]

fds 18 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjedom Uniteda
      11%
      2
    • NerjeÅ¡enim rezultatom
      22%
      4
    • Pobjedom Chelsea
      66%
      12

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I ja da pohvalim Drogbu prije svega na odigranih 90 minuta sto je za covjeka u godinama velika stvar a jos ga je i metno kao u stara dobra vremena. Krljao se sa govnima koliko je mogao, igrao presing koliko su noge dozvoljavale, nedostatak pokretljivosti je bio hendikep i prije pocetka utakmice ali je zabio i nema mu se sta zamjeriti. Nadam se da ce naredne tekme presjediti na klupi, neka odmori malo.

Frustrira sto u zadnjoj sekundi ispustas 3 boda, ali opet s druge strane, povecali smo prednost u odnosu na City. Nije nesto mnogo ali jebiga, ipak je povecana. City u narednih 5-6 kola ima tezi raspored od nas (Utd, QPR u gostima, Swansea, Soton, Everton) i sigurno je da ce kiksati. Mi moramo napraviti jedan kiks manje od njih da povecamo prednost. Danasnji naslovi u medijima u kojima se slavi fantastican uzlet scuma na osmo mjesto je samo dodatni motiv za Josea i momke da nastave jos jace da treniraju i da se posvete iskljucivo jedni drugima i na kraju sezone ce sve i jedan novinar imati neopran kurac u ustima.

Prvi smo. Neporazeni. Naredno kolo je QPR kod kuce. Utakmica vrijedna titule. Krenuti na njih kao Svabe na Poljsku '39.

+6 je fina osnova na kojoj trebamo da gradimo nastavak sezone.

COYB!

• Odgovori 106
  • Pregledi 4,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Na jednom portalu je tip napisao da je Mančester imao preko dvadeset puta šutirao ka golu. Odgovorim da je to daleko od istine i da su do izjednačenja šutnuli tri puta u okvir gola.

Naravno da mi nisu objavili komentar. :D

Pored gol koji je dao sačuvao je bar 10-15 lopti koji su išle na njega nakon ispucavanja iz zadnje linije, čovjek je dao sve od sebe mislim da je sinoć spavao ko beba, nije šala sa njegovim godinama odigrati 90min onakvog tempa utakmice.

On je tu upravo zbog ovakvih situacija, znači kad zatreba on uleti i na svoje iskustvo pokuša izvući ono najbolje..

U pravu si. Slazem se. Jbg i ja sam pretjerao sa kritikama, ponajvise sto me i jutros bolio onaj jebeni gol u 94. jebenoj minuti, zbog onog jebenog DAVDA, matere mu se najebem.

@Grena, u pravu si, definitivno mu je ono bila najbolja partija do sada i ja sam jednostavno pre previse bio kritican i sada se kjem sto sam ono sve pisao.

Pored gol koji je dao sačuvao je bar 10-15 lopti koji su išle na njega nakon ispucavanja iz zadnje linije, čovjek je dao sve od sebe mislim da je sinoć spavao ko beba, nije šala sa njegovim godinama odigrati 90min onakvog tempa utakmice.

On je tu upravo zbog ovakvih situacija, znači kad zatreba on uleti i na svoje iskustvo pokuša izvući ono najbolje..

U pravu si. Slazem se. Jbg i ja sam pretjerao sa kritikama, ponajvise sto me i jutros bolio onaj jebeni gol u 94. jebenoj minuti, zbog onog jebenog DAVDA, matere mu se najebem.

@Grena, u pravu si, definitivno mu je ono bila najbolja partija do sada i ja sam jednostavno pre previse bio kritican i sada se kjem sto sam ono sve pisao.

Nije do sudca jer sm se previse povukli, po meni da smo nastavili igrati istim tempom nebi nam dali gol, nemozemo u svakom derbiju na minimalnom vodstvu zatvarati utakmicu na samom pocetku drugog poluvremena, svaki put kad udje Mikel tu nema igre samo lopta sto dalje i gol visi u zraku. Racunao sam na bod iz ove utakmice. Crveni karton Ivanovica nepotreban ali ce ga odraditi u kupu isto kao i Azpilicueta i ostace na jos jednoj utakmici pauze.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.