30. januar 2018.8 god. comment_278836 Neće ni na posudbi postati WC igrač, ako ste primjetili većina naših igrača na posudbi opet sjedi na klupi... Prijavi
30. januar 2018.8 god. comment_278850 kolko se ja sećam, imao je on dobrih partija na početku pozajmice u primeri i to su pisali ljudi u koje imam neko poverenje, ne bi pisali sve i svašta, plus nisu naši navijači problem nastane ne samo kod njega, nego i kod ostalih kad se vrate sa pozajmice, nema kontinuiteta, nema plana, jedino to da ih puštaju na pozajmicu kad potpišu novi ugovor al taj fazon, što je pričao Murnjo a mislim i da je Konte istu praksu imao, da igrač treba da sedi sa ekipom kako bi napredovao, jebem li ga možda smo mi/ja glupi za taj fudbal kad smatramo da igrač treba da igra ps: mene više i sramota da po milioniti put isto pišemo na temi mladih igrača Prijavi
30. januar 2018.8 god. comment_278902 Ma momak je pokazao da moze igrati i za prvi tim Chelsea. Samo mu je trebalo dati vise minuta u manje vaznim ili slabijim utakmicama. Momak nije grijesio, nije igrao glupo, vidi se da zna.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278915 Charly Musonda doing what Charly Musonda does. He's now unfollowed most of the Chelsea first teamers on Instagram. He now only follows Rudiger, Morata and Cahill in the first team squad. He already follows more Celtic players. He even unfollowed his so called big bro Eden HazardHahaha razmazeno deriste i ovaj izgledaSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
31. januar 2018.8 god. comment_278956 Ako misli sta ozbiljno napraviti u karijeri treba napustiti Chelsea. Unisticemo ga. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279631 https://youtu.be/RGqsQwhgYcI Kakva inteligentna asistencija. Ima mali vizije, ali mora da se dokazuje van našeg kluba. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279638 Ma ja sam ga otpisao iskreno, cudo mora da napravi u Celticu da bi dobio neku vecu ulogu kod nas. Steta Prijavi
17. februar 2019.7 god. comment_284850 Još jedan koji će struhnuti na posudbama, a imao je potencijala.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. februar 2019.7 god. comment_284856 Nije se dobro razvio nazalost, tesko da ce ista biti od njega.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
3. juni 2019.7 god. comment_287091 Gdje je i šta radi ovaj talenat sa facom Pogbe, Hudson-Odoi prije Hudson-Odoija? Prijavi
5. juli 2019.7 god. comment_288010 Osao na posudbu u vitesse i ovu sezonu. Propao zesce, doduse nije imao niti srece sa ozljedama. Prijavi
20. decembar 2020.5 god. comment_306878 Vidio sam na transfermarktu da je naveden na listi naših prvotimaca, znači nije na posudbi. Eto nam 4. krilo. Prijavi
10. januar10. jan comment_370088 Najstarijem bratu Lamishi je izgleda nažalost ostalo još malo života Prijavi
10. januar10. jan comment_370091 Da, čitao sam ali ne napisa niko šta mu je. Nadam se da je metaforički rečeno a ne da je fakat pred smrt. Prijavi
10. januar10. jan comment_370096 Vidio sam jucer na instagramu da se bori za zdravlje, ali nisam znao da mu je to brat. Lamisha se zove ako se dobro sjecam. Postavio je bio dosta slika od perioda oko 2010te. Ja ga se nesto ne sjecam, ali sam tih godina bas pratio akademiju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.