Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Charly Musonda (2016-2022, 7 nastupa)

Istaknuti odgovori

Realno i Chalobah je dosta igrao iako je bio na posudbama. Mislim da ce sljedeci veliki talenat biti Tammy Abraham, a da ce dobiti priliku, jer se govori da nece da uzimaju napadace koji ce sputavati Tammyevo integrisanje u prvi tim. Tako da cemo vjerovatno biti ovih nekoliko sezona sa 2 napadaca...

• Odgovori 121
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Otići će na pripremu sa timom sigurno, prodaće ga posle toga, eventualno će se pokazati kao kvalitetan igrač i sedeće na klupi do zime pa će ga onda prodati.

• 3 sedmice kasnije...

Odličan danas. Momak je pokazao da ima potencijal, unio veliki svježinu svojim ulaskom, napravio nekoliko finih prodora. Vjerujem da neće ići na novu posudbu i da se od ove sezone računa na njega, jer je dobio svoj broj (17). Velika šteta za njega što se povrijedio na početku priprema, pa je dobio tek ovih pola sata u današnjoj tekmi. 

Po meni može igrati od prve svaku.Dribler u pravom smislu te riječi,nadam se samo da će Conte prepoznati njegov talent i da ga neće zakovati na klupu.Ima potencijal biti kao Hazard,ako ne i bolji.
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Večeras odličan,naravno protivnik prelagan,ali mislim da zaslužuje mnogo veću minutažu u ligi,jer od Pedra i Williana teško da može da bude beskorisniji.

Gledao sam drugo poluvreme, ali mali igra kao veliki. A ona sreća kod gola, e takav treba u timu, igrač kome znače i minuti i golovi za ovaj klub. Kapa dole.

Dat mu sansu jer sigurno ce biti bolji od Wiliana, da je Wilian bio u njegovoj situaciji za gol pipao bi loptu dok je ne bi izgubio.

Svidjelo mi se što nema simuliranja ko oni španski i brazilski manekeni,naravno imao je odličnog uzora u Hazardu,ni Hazard se nikada nije valjao bezveze.
Vidi se da momak srcem igra za klub, a to se uvijek posebno cijeni. Samo naprijed Charly, jucer si me kupio definitivno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/957913865429438465?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FHLNinEngeland%2Fstatus%2F957913865429438465%3Fs%3D17

Taj Musonda je do sad već bio na nekoj posudbi u Primeri koliko znam. On da je kako treba, do sad je trebao biti u prvih 11 Chelseaja. Jedan Rooney je sa 17 godina igrao u prvih 11 Evertona i harao. Ovo je sve GLUPOST, nema se šta više on razvijati, možemo ga otpisati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.