Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Charly Musonda (2016-2022, 7 nastupa)

Istaknuti odgovori

Imamo ćorave skaute koji ne mogu poštenog igrača naći. Ali zato Everton, Arsenal, Tottenham, Southampton mogu. Koji otpad igra za U-21 ekipu, to je nevjerojatno. Sve novi Lampardi i Drogbe, a ne bi mogli u Bradfordu na klupi sjediti. Uzaludno bacanje novaca. Dajte me prosvjetlite, tko je ovdje vrhunski talent?

Pokrij se po ustima, usima i ocima.

• Odgovori 121
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imamo ćorave skaute koji ne mogu poštenog igrača naći. Ali zato Everton, Arsenal, Tottenham, Southampton mogu. Koji otpad igra za U-21 ekipu, to je nevjerojatno. Sve novi Lampardi i Drogbe, a ne bi mogli u Bradfordu na klupi sjediti. Uzaludno bacanje novaca. Dajte me prosvjetlite, tko je ovdje vrhunski talent?

Koje talente bolje ima arsenal ili tottenham ? Gdje su u ligi, u ligi sampiona, u kupu za mlade?

• 2 sedmice kasnije...

MUSONDA

Kako mu madafakerski i jebački zvuči prezime. Ko neki zajebani lik tipa Adebisi, ko afrički poglavica. Inače igrač je stvarno megatalent, vidim na zadnje dvije utakmice dobio najviše ocjene od svih igrača svog tima.

Šteta što nikada neće zaigrati za Chelsea, ali i ja se nadam da bi ga mogli prodati između 5 i 10 mil.

Hajd uzećemo barem 10 miliona za njega :D
Jer kod nas je pravilo da ako je naše - ne valja. Mora biti kupljeno da bi valjalo.

I onda kad vidimo kako dobro igra otkupićemo ga za 40-50 miliona i gotiva :)

Utakmica protiv Deportiva:

https://www.youtube.com/watch?v=nIaJWoeTjng

• 3 sedmice kasnije...

Al fkt mali ravaljuje. Nemoguce mu je loptu uzeti a driblinzi i stvaranje sansi svojim suigracima je na vrhunskom nivou.

On iduce sezone mora biti u najuzem izboru za prvi tim.

Klasa,

Izgleda da ce dobiti poziv za A reprezentaciju Belgije. Samo gazi!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Piša po sirotinji..  Šteta samo što u ovom Betisu nema s kim da kombinuje, al svaka mu čast. Moje mišljenje je da je ovo naš najtalentovaniji igrač i da uz Traorea, Rubena i Kenedya te Christensena mora biti u prvom timu sljedeće sezone, ne mora biti starter nijedan od njih, ali da često igraju, moraju.

Ovakvi u nas najbrže propadnu :D

Ma kakav Conte, ako Emenalo ostane na funkciji. Musonda će na ljeto u Vitesse, onda povratak u Chelsea, godinu će sjedit na klupi, pa će u WBA ili tako neki klub i onda prodaja za 5 mil u Everton.

Chelseajevski scenariji

Koliko si smorio, ništa neobično što je broj aktivnih forumaša nastavlja da se smanjuje. Drži se one teme zanimljivosti i trole bez kontrolora.

Ovakvi u nas najbrže propadnu :D

Ma kakav Conte, ako Emenalo ostane na funkciji. Musonda će na ljeto u Vitesse, onda povratak u Chelsea, godinu će sjedit na klupi, pa će u WBA ili tako neki klub i onda prodaja za 5 mil u Everton.

Chelseajevski scenariji

Emenalo (katastrofa, samo nam je dovodio Lukakua, Courtoisa, De Bruynea, Matu, Hazarda, Azpilicuetu, Zoumu, Cahilla). Šuti matere ti, nije zanimljivo to konstantno pljuvanje bez ikakavog osnova.

Emenalo (katastrofa, samo nam je dovodio Lukakua, Courtoisa, De Bruynea, Matu, Hazarda, Azpilicuetu, Zoumu, Cahilla). Šuti matere ti, nije zanimljivo to konstantno pljuvanje bez ikakavog osnova.

A gdje su danas Lukaku, De Bruyne, Mata? Cahilla smo ciljali i prije Emenala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.