Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Charly Musonda (2016-2022, 7 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 121
  • Pregledi 14,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovaj mali ako ne uspije u CFC raspustiti akademiju i silne milione koje se ulažu u razvoj mladih igrača uložiti u transfere.

Ovaj Musonda već sad bi zakovao Oscara na klupu.

100%

• 5 mjeseci kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Poyet im trener? Naša legenda? E sramota, kad se naša legenda tako ponaša prema igračima iz Chelseaja koji su na posudbi u njihovom klubu, onda me ne čudi što se tako i drugi ponašaju.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Znači sve ove godine je Abramovič ulagao u Cobham infrastrukturno i stručno da se napravi baza supertalentiranih mladih igrača koji će osvojiti dva-tri puta Ligu prvaka za mlade i onda na kraju sve to prodati za sitne novce drugim klubovima. BRAAAVO!

Upravo o tome govorim za ovo sto se radi blaga je riječ katastrofa, totalni je apsurd. A najgore je što mi na to gledamo zatvorenih očiju i ponašamo se ko da je to ok. Ništa nismo naučili iz grešaka tipa De Bruyne, Matić, Lukaku i ostalih.

Radije ćemo platiti nekoga 40 miliona nego dati šansu supetaletovanim mladićima.

prodati, nema smisla ovakav talenat zadrzavati i vuci po posudbama, i jos gore ponoviti isto kao i sa akeom kad su ga vratili sa posudbom

uprava ove godine je konacno odlucila nesto uraditi po pitanju omladine, bolje ih prodati nego ih razbacivati po drugim klubovima.

mi nemamo ni za čime da žalimo, dosad koji je najvise uspio preko posudbe je Moses, a ni jedan omladinac nije dosad napravio nesto vrijedno zapazanja odnosno nije dobio prave sanse u timu.

Musonda ako ode kod Rogersa, i ako plati Celtic najvecu cijenu za njihove transfere, sigurno ce mu se dati dobra prilika da igra cesto i da pokaze svoj talenat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.